FMy

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Dratinho
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: Dratinho »

Dzięki, ale co do aguero to wg. mnie na rozgrywającego nie ma lepsszego :evil:
POZDRO

EDIT:
Dobre wieści nadchodzą :twisted: przy odobinie szczęścia premiera Fma07 odbędzie sie 17-19 października!!! :D

Amen
Som la gent blaugrana,
tan se val d'on venim,
si del sud o del nord,

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 679
Kibicuję: Manchester United

Post autor: Bassu »

Dratinho pisze: Dobre wieści nadchodzą przy odobinie szczęścia premiera Fma07 odbędzie sie 17-19 października!!!
ee tam ja slyszałem z recenzji że to nic takiego dobrego ten FM07 pare rzeczy zmienili i to wszystko, pozatym szkoda mi FM06 i zostane przy swojej akutalnej drużenie zamiast zaczynać wszystko od nowa.
Obrazek
Take me home, United Road,
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United Road.
Awatar użytkownika
Dratinho
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post autor: Dratinho »

Troche mi sie znudziałowugrywanie wszystkiego co jest do wygrania Barceloną :roll:
Zaczęłem nowe życie :) I staje przed nowymi wyzwaniami managera 8)
Wisła karków:
Ustari
Baszczyński Gioda(golański) Głowacki(Lukasiewicz) Dudka

Błaszczykowski Sobolewski Pazzi(każmierczak) Zieńczuk(Grzelak)

Scorza(kisliy) Vitti(kievaz)
Może jakieś korekty :P ?
Som la gent blaugrana,
tan se val d'on venim,
si del sud o del nord,

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post autor: Akarin »

Dratinho pisze:przy odobinie szczęścia premiera Fma07 odbędzie sie 17-19 października!!!
18 wychodzi i można już ją zamówić na www.gram.pl
Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post autor: spyrczak »

Ma ktos juz nowego FMa ?:> jak tak to niech sie podzieli swoimi wrazeniami :P sa jakies nowosci? duzo sie zmienilo? lepszy w porownaniu z poprzednikiem?:> ze swojej strony moge dodac jedynie ze wczoraj dorwalem CMa 07 i postanowilem zabic czas oczekiwania na nowego FMa i zaczolem sobie grac... osobiscie od momentu wyjscia na swiat pierwszego FMa jestem zwolenniekim tej wlasnie serii gier a nie CMa i po wczorajszej grze to sie chyba w najblizszym czasie nie zmieni :P no poprostu ta gra do mnie nie przemawia :P przyznaje wczesniejsze wersje byly dobre i z checia spedzalem przy nich cale godziny ale teraz... teraz jest FM :P w nowym CMie oczywiscie powalajaca kolorystyka ale litery to by niewidomy zobaczyl bo autorzy zastosowali rozmiar czcionki oscylujacy w granicach 20 :P jesli ktos zdarzyl sie juz przyzwyczaic do FMa (tak jak ja) i nagle przerzuci sie na CMa to napewno spoczatku napotka problemy zwiazane z odnalezieniem niektorych przyciskow np. view w ekranie "players and staff search" jest w takim odcieniu i tak wkomponowany ze troche zajmuje jego odnalezienie :P nowoscia jest wprowadzenie znanych juz z FMa "team talk" ale tutaj jest to w 3 wersjach :P przed meczem, w polowie i po meczu ;) samej rozgrywce nie wiele sie zmienilo poza tym ze jest mozliwosc ogladania meczu w 3D z mozliwoscia zmiany kamery :) sklady sa aktualne choc w Interze jest jeszcze Coco ktory chyba przeniosl sie do Espanyolu ale nie jestem pewien :P ciekawskim nowej wersji tej gry napewno moge im ja polecic a zwolennikom FMa ktozy nie lubie drastycznych zmian nie koniecznie na lepsze radze poczekac na nowego FMa :P
Obrazek
BAYERN BAYERN ÜBER ALLES... BALLACK FOREVER...
I will never forget You... ;)
Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post autor: bartbuks »

Ja juz gram w FM 07.....

Nawet milo mnie zaskoczyla....

Nie chce aby mnie zle zrozumiano ale mam FMa z zagranicy przywiezionego przez kumpla i nie ma tu jezyka polskiego a mam po dziurki w nosie juz angielskiego :!: Chce miec taka przyjemnosc z gry jak inni w naszym kraju wiec mam prosbe :oops:

Czy bylaby mozliwosc zeby ktos z was kto dzis kupil FMa przeslal mi na maila
plik polish.ltc z folderu Languages ktory znajduje sie w pliku DATA :?: :?: :?:

Bo bez sensu zebym wydawal 100 zeta na drugiego FMa ze sklepu :!:

P.S. Mam nadzieje ze moderatorzy nie zrozumia mnie zle...
Obrazek
Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

No nareszcie.... nareszcie i mi jest dane zagrac w najnowsza odslone Football Managera ;) mam wersje w jezyku angielskim z czego jestem niezmiernie zadowolony gdyz juz od CM 01/02 przyzwyczailem sie do terminologii anglojezycznej w tej grze i nie mam zamiaru zmieniac swoich przyzwyczajen ;) poprostu gdy widze AMRC to wiem o co chodzi a gdy widze OPPŚ szukam w glowie rozwiniecia jakiejs nowo powstalej partii politycznej :P ale niewazne ;) nowy FM 2007 to jak dla mnie FM 2006 z odswiezona szata graficzna i kilkoma nowinkami graficznymi co mi sie oczywiscie bardzo podoba :P kto powiedzial ze nowa wersja musi sie bardzo roznic od poprzednika zeby byc dobra :?: :P jedynie brak licencji wiekszosci lig jest minusem :( ale zapewno juz niedlugo wyjda jakies latki z fotkami pilkarzy, kitsami i herbami druzyn wszystkich lig ;) fajne sa porady dla poczatkujacych ktore pojawiaja sie po nacisnieciu "continue" :) napewno przydadza sie one tym ktozy dopiero od tej wersji rozpoczynaja swoja przygode z managerami ;) ogolnie najnowsza wersje FMa odbieram jak najbardziej pozytywnie ;) ide grac :P POZDRO! ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post autor: bartbuks »

jedynie brak licencji wiekszosci lig jest minusem Sad ale zapewno juz niedlugo wyjda jakies latki z fotkami pilkarzy, kitsami i herbami druzyn wszystkich lig
problem numer 1 to brak wielu herbow zdjec koszulek.... szkoda ze w tamtym roku SI zamknelo serwer z dodatkami gdzie bylo wszystko :!: :!: :!: Poprostu wszystko......

za kilkadziesiat dni juz ludzie powrzucaja linki z dodatkami :D tego jestem pewien :twisted:
Obrazek
THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Post autor: THEMANIEK »

No ja także mam Fm z zagranicy ale wkleiłem sobie spolszczenie z fm 2006 :D i 70% jest spolszczone :D:D:D Fm2007 jest moim zdaniem dużo lepszy... tzn wszystko jest bardziej dopracowane :D np. podoba mis ie to ze kuleczki an rezerwie sie rozgrzewają biegając koło linii ! :D druga nowość tgo możliwość chwalenia kolesia z innej drużyny i nakłonienie go do przejścia do klubu :) scouci także są lepsi bo opisują wszystko co wiedza o zawodniku czyli np. jak będzie grał mneij wiecej w lidze i za jaką cene możemy go wyrwać :) druga nowośc to np to ze jak kupimy kolesia to osiąga on cene jaką zapłaciliście... np Roma kupiła Ville u mnie za 53 Mln euro i taką ma wartośc :P oczywiście potem cena ulega modyfikacji itp. :) ja pocinam sobie Milanikiem :D i jestem całkiem zadowolony oprócz ujemnych punktów :/ i denerwuje mnie to że Inter jest troche za mocny ^^ pod koniec sezonu przedstawie swój składzik :)
bo anrazie dużo trasferów nienarobiłem :P
pozdrawiam
Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda

Ja narazie jestem fanatykiem FM 06 hehe:P ale chętnie bym zobaczył tego nowszego. Czy ma ktoś jakąś stronke z której moge go pobrać? I czy można skopjować save z 06?
Obrazek
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United Road.
Awatar użytkownika
davciol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post autor: davciol »

Witam. Już nie moge się doczekać aż odpale nowego Fm. Poprzednika wykasowałem dzisiaj z tego względu że przyszedł czas na 07' ;) Niestety jeszcze nie zarabiam a rodzice kupią mi może na gwiazdke gre więc prosze o chociaż spolsczenie albo pomoc w szukaniu gry w ver ang. Znalazłem jedną przez torrent ale coś nie idzie. Jak prezentuje się polska liga w najnowszym dziele SI? Pozdro i życze miłych godzin "łupania" w FM :)
Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post autor: Marq »

Ja już pykam w FM2007 i trzeba przyznać że jest świetny. Interfejs jest wysmienity, wszystko jest tam gdzie ma być. Zmiany w stosunku do Fm2006 są kosmetyczne, ale za to dają wiele radości.
Rozmowy z poszczególnymi zawdonikami, współpraca pomiędzy klubami, czy nawet ranking najbogatszych klubów świata daje jeszcze wiekszą radość z gry.

davciol jak chcesz linki do nowego fma to napisz na prv. :)
Awatar użytkownika
wichniar
Rezerwowy
Rezerwowy

zdjecia

Post autor: wichniar »

A czego nie ma np. zdjęć zawodników w lidze hiszpańskiej, skoro w fm 06 były?? :?
Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

wichniar pisze:A czego nie ma np. zdjęć zawodników w lidze hiszpańskiej, skoro w fm 06 były?? Confused
Fotki pilkarzy sa tylko w Eredivisie, MLSoccer, Bank of Scotland i we wszystkich angielskich z wyjatkiem Premiership ;) a czemu nie ma fotek pilkarzy w La Liga to nie wiem na 100% ale chyba dlatego ze wykupiona zostala tylko czesciowa licencja dajaca prawo do zaporzyczenia herbow druzyn i to tez nie wszytskich :? tak samo jest chyba z K-League i z jeszcze jedna ;) powtarzam nie jestem pewien i moge sie mylic ;)
Ostatnio zmieniony 22 paź 2006, 11:16 przez spyrczak, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda

Marq pisze: jak chcesz linki do nowego fma to napisz na prv

A tu nie możesz wrzucić?
Obrazek