Seriale
Seriale
Upadek królestwa masz na myśli? Obejrzałem 1 sezon 5/10 i przestałem bo przeważnie nie lubię jak główny bohater to jest jakiś rambo, john wick, hulk w jednym.
Wreszcie nadrobiłem ostatni sezon Better Call Saul. najlepszy sezon jak dotąd. Szkoda że następny sezon dopiero za minimum rok przez wiadomo co.
W ostatnim odcinku ładnie spieprzyli trochę ale ogólnie jest fajnie. Swietne postacie. Ktoś wie czy wiadomo ile ma być sezonów? Czy 6 to będzie ostatni czy jeszcze coś zrobią?
Wreszcie nadrobiłem ostatni sezon Better Call Saul. najlepszy sezon jak dotąd. Szkoda że następny sezon dopiero za minimum rok przez wiadomo co.
W ostatnim odcinku ładnie spieprzyli trochę ale ogólnie jest fajnie. Swietne postacie. Ktoś wie czy wiadomo ile ma być sezonów? Czy 6 to będzie ostatni czy jeszcze coś zrobią?
- Chlopaczek
- Ten obcy
- Reputacja: 3308
Seriale
Tak. Zapomnialem ze The Last Kingdom przetlumaczyli w Polsce na Upadek krolestwa.
Co do Better call Saul to zgadzam. Rozkrecal sie niespiesznie ale caly czas trzymal wysoki poziom. Szosty sezon ma byc ostatnim.
Gdyby nazisci czytali powiesci -
Tak utrzymuje Iks
- a konkretnie powiesc Iksa o nazistach
Nie byloby zadnych nazistow.
Tak utrzymuje Iks
- a konkretnie powiesc Iksa o nazistach
Nie byloby zadnych nazistow.
- Chlopaczek
- Ten obcy
- Reputacja: 3308
- dominikjanasbelchatow
- Trampkarz

- Reputacja: 0
- Kibicuję: GKS BEŁCHATÓW
Seriale
Szadź - nie lubię głównego aktora, ale serial mocno wciąga od 1 odcinka ... do obejrzenia w Player
- sci
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2827
Seriale
cały serial to dla mnie sredniawka. Nie rozumiem głosów porównujących to do Wikingów.Chlopaczek pisze: ↑30 maja 2020, 22:21 Czwarty sezon Ostatniego krolestwa to jest jakies nieporozumienie.
Seriale
Też. Vikingi inna liga bo pewnie budżetowo przepaść ale postacie lepiej poprowadzone, dosci pisze: ↑31 maja 2020, 17:58cały serial to dla mnie sredniawka. Nie rozumiem głosów porównujących to do Wikingów.Chlopaczek pisze: ↑30 maja 2020, 22:21 Czwarty sezon Ostatniego krolestwa to jest jakies nieporozumienie.
Spoiler:
Seriale
Widze że lubisz produkcje obsadzone w starych czasach. Spartakusa oglądałes? Ja dawno i mi się podobał. Rome zbierał świetne recenzje ale jeszcze nie widziałem. Dynastia Tudorów świetna rzecz.(lol, właśnie zobaczyłem że gość co robił Tudorów, robił też Vikingów)