FMy
Ja w fm2006 gram pierwszy sezon Wisłą Kraków. W lidze jestem pierwszy i mam przewagę 1 punktu nad Zagłębiem, a że do końca jeszcze 10 meczów wszystko się może zdarzyć. W PUEFA zająłem 4 miejsce w grupie za PSG, Osasuną i Stuttgartem, a przed Debreczynem. w pucharze polski przegrałem w 3 rundzie z Lechem Poznań. Co do transferów to sprzedałem Sobolowskiego za 1 mln euro, a kupiłem Rafała Murawskiego za 900 tys euro.
- Bassu
- Gwiazda

- Reputacja: 679
- Kibicuję: Manchester United
Polecam
Diaby (lewa pomoc)
Higuain (atak ale trzeba go ograć sezon)
Benzma(Lewa def)
Freundner(of pomoc)
Pujol (moja największa gwiazda, sam nie wiem jak go znalazłem ale gra niesamowicie i kosztuje grosze, koniecznie go kupcie)
Costil na bramkę. U mnie świetnie gra ale to prawda że nie zawsze jest dobry w każdym klubie.
Kupcie sobie jeszcze na środek nengomashe jako DP (cud ale juz o nim pisałem wiec sie nie powtarzam) do tego obrona Kompany i Cris na środek i prawa strona Muler albo Cleric.
Diaby (lewa pomoc)
Higuain (atak ale trzeba go ograć sezon)
Benzma(Lewa def)
Freundner(of pomoc)
Pujol (moja największa gwiazda, sam nie wiem jak go znalazłem ale gra niesamowicie i kosztuje grosze, koniecznie go kupcie)
Costil na bramkę. U mnie świetnie gra ale to prawda że nie zawsze jest dobry w każdym klubie.
Kupcie sobie jeszcze na środek nengomashe jako DP (cud ale juz o nim pisałem wiec sie nie powtarzam) do tego obrona Kompany i Cris na środek i prawa strona Muler albo Cleric.

Take me home, United Road,
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United Road.
Widze, że coraz mniej osób tutaj zagląda. A szkoda. Gram sobie Manchesterem United. A co mi tam. Z tym, że objąłem swoją opieką wszystkie 3 składy, więc gra wydłużyła się trzykrotnie. Zwyciężyłem zespołem do lat 18-tu. Najczęściej robię tak, że uppatruję sobie 2-3 piłkarzy z drużyny do 18, z drużyny rezerw i ustawiam im, żeby uczyli się od kogoś z 1 składu. I tak zdobywają doświadczenie, co owocuje zdobywaniem bramek, asyst itd. Tak np Fabien Brandy z chłopaka kosztującego 200 tys funtów w rok wyhodowałem sobie rasowego napadziora, który w eiku 18 lat już wart jest 7 baniek 
Fabienowi z wiekiem wartość rośnie sama, u mnie był wart 6 baniek funtów. No ale co mi po takim napadziorze, skoro jego wykanczanie akcji (4-5) jest tak zajebiste, ze szokLoczek pisze:Tak np Fabien Brandy z chłopaka kosztującego 200 tys funtów w rok wyhodowałem sobie rasowego napadziora, który w eiku 18 lat już wart jest 7 baniek Smile
Rydz_dp pisze:Fabienowi z wiekiem wartość rośnie sama, u mnie był wart 6 baniek funtów. No ale co mi po takim napadziorze, skoro jego wykanczanie akcji (4-5) jest tak zajebiste, ze szokLoczek pisze:Tak np Fabien Brandy z chłopaka kosztującego 200 tys funtów w rok wyhodowałem sobie rasowego napadziora, który w eiku 18 lat już wart jest 7 baniek Smile. Patrzac na to z drugiej strony, moze cos w tym jest, bo u mnie Vaz Tez ma 5 wykanczanie, a był królem strzelców zeszłego sezonu
. Dodam, że mam 2013 rok
[/url]
Może jakieś screeny nam kolega zademonstruje
- Bassu
- Gwiazda

- Reputacja: 679
- Kibicuję: Manchester United
Rydz_dp pisze:Z przyjemnością, tylko co konkretnie cie interesuje ? Wink
Mnie interesuje Twój skład, statsy twoich zawodników i ich wartość. Wielu tu pisze o kosmicznych osiągnięciach a w większości są to ich marzenia;)

Take me home, United Road,
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United Road.
Heh, sam znam wiele takich osób, no ale są też tacy, którzy faktycznie maja te kosmiczne osiągnięcia (metoda stara jak swiat save&load niestety ja tej metody nie wykorzystujeBaSSu pisze:Wielu tu pisze o kosmicznych osiągnięciach a w większości są to ich marzenia;)
Co do składu to ok, zrobie, niestety jestem na poczatku sezonu, wiec staty beda puste, ale skille będą (chodz pewnie o to ci chodziło
EDIT , ahh Rene!
Są screeny:
I Skład: http://i8.tinypic.com/4kykho7.jpg
II Skład (hah, nazwiska mogą dziwić, ale wiekszość z tych 'nazwisk' ma kontuzje, no a jak ktos ma na 1-2, albo 2-3 miechy to przewalam do rezerw do czasu az sie wyleczą
Teraz troche zawodników, nie zapodaje tych najbardziej znanych, bo może sobie każdy ich sprawdzic u siebie, zapodaam tych 'troche mniej' :
Antek v.d.Borre: http://i16.tinypic.com/4p2hn5y.jpg
Mój mistrz
Henio - http://i18.tinypic.com/4t72s5c.jpg
następca Vidy - http://i19.tinypic.com/4ujknps.jpg
król strzelców vide wykonczenie 4 - http://i19.tinypic.com/4qpazw4.jpg
tutaj mamy czystą perełke, nastepca Kaki w Milanie, no a u mnie rudzielca
całkiem 'niezły' playmaker, nowy Becks - http://i11.tinypic.com/6gmifwi.jpg
No i na deser, Statut gry (nie wiem jak was ale mnie niektore z tych opisów uzależnienia niszczą
No to tyle. Aha jeszcze jedna uwaga. Zawodnicy są w środku przygotowań, wiec ich skille nieznacznie spadły. W sumie tyle (i tak tego nikt nawet nie przeglądnie
Swoją drogą troche nudzi taka gra na gwiazdy, bo jak widac taka polityke obrałem, no ale z drugiej strony serce sie raduje na kolejne tryumfy ukochanej druzyny
To już zależy. Podczas tej niekrótkiej kariery nauczyłem sie czegoś. Trzeba grac zupelnie inaczej na wyjazdach, niz u siebie. U siebie raczej nie na kontry, bo jest to średnio skuteczne nawet przy takich tuzach w ataku jakich posiadam, ofensywnie, szeroko i w sumie powoli. A formacja to raczej 4-4-2, albo 4-2-2-2 (z dwoma AM na skrzydłach). Jeśli chodzi o wyjazdy, to gram 4-5-1 ( z dwoma AM i bez typowych skrzydłowych), oraz konta, gra szybka na małym obszarze, cofnieta linia obrony. No i standard, agresywne odbioryBaSSu pisze:PS. Jaką formacją grasz?
Polecam sie pobawić troszke stałymi fragmentami gry. Często jak nie idzie gra, bywają kluczowe. Stąd też zawsze staram sie mieć na boisku, albo przynajmniej na ławce, jakiegoś dobrego wolnobicza
Chciałem jeszcze zwrócić uwage na inna kwestie. Strasznie dziwnie sie gra, kiedy widizsz w ataku Arsenalu Ranterie i Martinsa, a Henry'ego już nie ma w bazie danych, bo skończył przygode z futbolem. Tak samo Becksa, i Ballack (no za tym nie bede płakał, bo zawsze mnie niszczył grając w Chelsea
Haha, skąd ja to znam?BaSSu pisze:ak ją włączę to juz dzień z głowy:P
Ja nie mówie, że go kupiłem w sezonie 2006/2007BaSSu pisze:Jak to zrobiłeś? Słyszałem że wykupienie Beckhama z Realu graniczy z cudem.Albo miałes takie budżet że odpuścili
- King_of_CKM
- Rezerwowy

- Reputacja: 0
No składzik niezły,ale jednak Man. Utd. to Man. Utd.,nie trudno coś takiego zbudować-oczywiscie dla doświadczonego gracza-aczkolwiek duże brawa, ze chcialo ci sie grac jednym klubem tyle czasu.
Chociaż szczerze mówiąc wieksze wrazenie na mnie robi jak ktos np. z 4 ligi szwedzkiej dochodzi do pierwszej i zdobywa mistrza nawet po 10 sezonach niż fanastyczne wyniki świetnymi teamami,które są silne od początku gry.
Chociaż szczerze mówiąc wieksze wrazenie na mnie robi jak ktos np. z 4 ligi szwedzkiej dochodzi do pierwszej i zdobywa mistrza nawet po 10 sezonach niż fanastyczne wyniki świetnymi teamami,które są silne od początku gry.