FMy

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Bruno Banani
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: Bruno Banani »

a ja pykłem w dmuwczu w P.UEFA Barce 8) U siebie rozwaliłem ich 4:0 a gram Korona Kielce. 3 sezony i 2 mistrzostwa kraju i jeden Superpuchar. Byłem w 1/4 P.UEFA, ale jakoś nie moge dostac się do LM.
"W tym kraju pijesz, gdy się cieszysz. Pijesz, gdy jesteś smutny. Ludzie zamienili miłośc do życia w miłość do wódki." by Pezet
Awatar użytkownika
Danielinho90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post autor: Danielinho90 »

Loczek pisze:Zawsze gram w FM'a ściągniętego z neta. Mam pytanie - co daje oryginalny Manager ? Są zdjęcia wszystkich piłkarzy itd ? czy też trzeba ściągać facepacki itd ?
Np. to że nie trzeba ściagać kolejnego cracka gdy wyjdzie nowy patch.Czasami cracki są złe i wiele osob mialo problemy.Za zawodnika dawali 35 mln a tu sie okazuje ze placa 70. Ot taki bug.Po za tym częściej wyskakują błędy i można grać swobodniej przez neta.Oprocz tego za piractwo automatycznie jest Ban na CmRev :P
Awatar użytkownika
King_of_CKM
Rezerwowy
Rezerwowy

Post autor: King_of_CKM »

Troche zastój w temacie,zresztą nic dziwnego jak na całej tzw."scenie" nic sie nie dzieje oprócz standardowo juz duzego zainteresowania forumcm,ostatnio troche znowu pykam w FM07 i zastanawiam sie czym zagrac za mocnym klubem mi sie nie chce grac,a tzw"budowanie potęgi" od najnizszych lig wykancza :P -----wiec teraz bym zagral jakism pierwszo/drugoligowcem w jakiejs sredniej lidze,jakies propozycje? :D
Awatar użytkownika
adamg
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post autor: adamg »

słyszeliscie że teraz mają wychodzić 2 fmy? Jeden zwykły i jeden LIVE dla grających przez sieć
Awatar użytkownika
Danielinho90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post autor: Danielinho90 »

adamg pisze:słyszeliscie że teraz mają wychodzić 2 fmy? Jeden zwykły i jeden LIVE dla grających przez sieć
tak.TYlko ten Live bedzie drogi i ja sobie raczej nie pozwole na gre w niego.Mam nadzieje ze w Fm 2008 nie bedzie tylu bugow co w 07.Jak tak bedzie to wina tego Fm Live :P

E:Za co dostalem ostrzezenia?Czy jak wy to tam nazywacie WP
Awatar użytkownika
olson
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post autor: olson »

Mam wielki problem z FM 2007. Gram 3. sezon, ligi, które wybrałem to: Anglia, Francja, Hiszpania i Włochy. Obecnie moim zespołem jest Cesena, 2. liga włoska. I zawsze [próbowałem kilka razy już] w nocy 25/26 stycznia 2009 r. wyskakuje mi błąd, coś tam crash dumps, gra wychodzi do pulpitu i dupa. O co kaman?
Grzybooo
Junior
Junior

Post autor: Grzybooo »

Spróbuj moze wziasc urlop akurat na ten dzien. Ja miałem podobny problem kiedys, dałem urlop przeskoczylo mi i potem było ok.
// Eldoka
Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post autor: Bask »

olson pisze:Mam wielki problem z FM 2007. Gram 3. sezon, ligi, które wybrałem to: Anglia, Francja, Hiszpania i Włochy. Obecnie moim zespołem jest Cesena, 2. liga włoska. I zawsze [próbowałem kilka razy już] w nocy 25/26 stycznia 2009 r. wyskakuje mi błąd, coś tam crash dumps, gra wychodzi do pulpitu i dupa. O co kaman?
Może najnowszy patch pomoże. Zainstaluj 7.0.2 i powinno być ok :)
Guardiola"Athletic to po Barcelonie moja ulubiona drużyna" \o/
Awatar użytkownika
olson
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post autor: olson »

Bask pisze:Zainstaluj 7.0.2 i powinno być ok
Gram na 7.0.2 :maruda:. Właśnie wydaje mi się, że takie kwiatki wychodzą tylko na patchach, na oryginalnej wersji tego nie było.
Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 679
Kibicuję: Manchester United

Post autor: Bassu »

Mi się wydaje że nowy patch działa tytlko pod orginałem, bo u mnie ni da rydy i się giera nie odpala :] A poza tym z doświadczenia wiem że patch czesto zamiast naprawiać błedy sprawia że jest ich jeszcze więcej albo zastępuje stare nowymi :D lepiej poczekać do listopada na FM 2008
Obrazek
Take me home, United Road,
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United Road.
Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post autor: Loczek »

A oto moje screeny
-----------------------------------------------------------------------------------

Bojan Jokic

Słoweńska piłka nożna ostatnimi czasy przechodzi głęboki kryzys. Poza
Zlatko Zahovicem na arenie międzynarodowej mało kto słyszał o innych
rzemieślnikach futbolu. Tą tezę przełamać może młodziutki Bojan Jokic.
Słoweniec doskonale operuje językami angielskim, hiszpańskim, serbskim,
co pozwala mu na szybką aklimatyzację w nowym otoczeniu.
Rozpoczynając nasze wojaże możemy ściągnąć piłkarza ze Sparty Praga
za naprawdę małe pieniądze - ok 425 tys euro. Po 2 latach gry jego wartośc
wzrasta 15 krotnie. Doskonała inwestycja na przyszłość.

http://img20.imageshack.us/my.php?image ... kicgl6.jpg

-----------------------------------------------------------------------------------
Mitchel Fullam

Mitchell Fullam to kolejna wschodząca gwiazda reprezentacji Hiszpanii.
Już jako młody chłopak zwraca uwagę największych magnatów futbolu. Poró-
wnywany jest z Carlesem Puyolem.
Urodzony w Bollullos del Condado Bask jest obrońcą doskonale spisującym
się zarówno na prawej jak i lewej flance. Można wyrwać go z sideł
Atletico Madryt za około 5 mln euro. Niewątpliwie największymi
atutami młodego Hiszpana są rzuty wolne ( zdobywa mnóstwo bramek w sezonie
ze stałych fragmentów gry ), ustawianie się i krycie.
Podsumowując - jeśli szukasz dobrze wyszkolonego technicznie obrońcy, który
potrafi włączać się do gry ofensywnej Fullam to strzał w dziesiątkę.

http://img341.imageshack.us/my.php?imag ... lamzp4.jpg

--------------------------------------------------------------------------------

Jorge Inostroza

Universidad Catolica wychowała piłkarza, który w przyszłości będzie
zdobywał laury z największymi klubami Europy. filigranowy środkowy
pomocnik, choć młody, pokazuje na co go stać już w pierwszych
meczach kontrolnych. Jego atutem są rzuty wolne, podania i technika.
Idealny pomocnik do zadań ofensywnych, porównywany z Jose Luisem Silvą.

http://img110.imageshack.us/my.php?imag ... ozazu9.jpg

-------------------------------------------------------------------------------

Jose Luis Silva

http://img257.imageshack.us/my.php?imag ... lvavz9.jpg

Celsinho

http://img182.imageshack.us/my.php?imag ... nhors6.jpg

---------------------------------------------------------------------------------

Nicolas Millan

http://img219.imageshack.us/my.php?imag ... lanei6.jpg

Jedenastka Roku

http://img100.imageshack.us/my.php?imag ... okung5.jpg
Awatar użytkownika
Sir Keano
Skład B
Skład B

Post autor: Sir Keano »

Yo Niggaz....
Popukuje od czasu do czasu w managera (Football manager 07) i nie wiem czy jestem słaby czy coś z moją gierką jest nie tak. (Pirat ofcoz)

Tak na dobrą sprawę dobrze grało mi się tylko Atletico Madryt i Bayernem a resztą ani mistrza ani jakiś sensowych wynikow 50 procent przypadkow to mega wkur***nie się po paśmie bezsensownych porażek np HSV z Hannoverem 0-2 Hsv z Mainz 1-3 itp. Taktykę już próbowałem chyba każdą.Nie wiem co jest bo w poprzednie fmy dosyc dobrze mi szło a przy fmie 2005 spedzilem pol zycia i sadze ze chyba był najlepszy. Prosze o garstkę podpowiedzi ...sugestii... 8)
Gloory Gloory MAN UNITED!!
Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post autor: Akarin »

Sir Keano pisze:przy fmie 2005 spedzilem pol zycia i sadze ze chyba był najlepszy.
to masz naprawdę którkie życie :/
Yo Niggaz....
Freshmaker, wołają Cie :wink:
Sir Keano pisze:(Pirat ofcoz)
i jeszcze do tego zabawki przybite do podłogi. Kradzione ofcoz. Kolega widocznie nie wie, że Polska leży w Europie i raz na jakiś czas (chociaż) można kupić grę orginalną. Po co, bo w necie jest pirat ofcoz :roll:
żeby nie robić kompletnego OT, to powiem, że sam gram trochę i idzie mi nawet nieźle. Z Tenerife mnie wywalili (prezes ['], gdybym tylko mógl mu nakopać) i poszedłem trenować reprezentacje Szwajcarii, zaraz potem dostałem propozycję z Rayo Vallecano i ten team obecnie trenunję. Rok 2017, postawiłem sobie za cel walke o europejskie puchary i jest to jak najbardziej wykonalne.

Loczek radze często przeglądać Africa Sports, ASEC oraz dwa chilijskie kluby Colo Colo i Universidad Catolica :wink: w późniejszej fazie gry można tam wyłowic wile talentów. Również składy rosyjskich drużyn należy przeglądnąć conajmniej raz na sezon. Ja tam wyłowiłem parę perełek. Jak zobaczysz kiedys takiego piłkarza w Colo Colo jak Ricardo Aravena to bierz go bez zastanowienia. Będzie genialnym napastnikiem. W grze ofcoz :roll:
Luca Toni \o/
Awatar użytkownika
Sir Keano
Skład B
Skład B

Post autor: Sir Keano »

Panie błyskotliwy (Akarin) to była metafora (pół życia) . Niepotrzebnie się chwalisz zabawkami przybitymi do podłogi. Poza tym już to widzę jak wszyscy śmigają na oryginale ja kupiłem 2005 i 2006.Po tym jaki "ekscytujący" był FM06 nie miałem zamiaru wydawać pieniędzy na pogarszaną z roku na rok grę.

Oczywiście jak zwykle pojawi się wielki sprawiedliwy i zamiast doradzić to pogrozi paluszkiem...Tak to o tobie panie błyskotliwy.

Napiszę jeszcze coś w twoim stylu bo jak uczyć się to tylko od mistrza.

Akarin napisał:
to powiem, że sam gram trochę i idzie mi nawet nieźle.
A co na więcej Mamusia nie pozwala... Czy może winne są ceny prądu bo cała kasę wywaliłeś na oryginał.

Dosyć tych złośliwości przejdźmy do rzeczy.

Jakie według was taktyki najlepiej się sprawdzają osobiście z autopsji najlepiej szło mi na 4-4-2 z wariantem ofensywnych skrzydłowych. Mam jeszcze pytanko czy w nowym fmie komp rozszyfrowuje naszą taktykę?? Pytam gdyż mniej więcej po podobnym okresie gry jedną taktyką staje się ona coraz mniej skuteczna.
Gloory Gloory MAN UNITED!!
Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post autor: Akarin »

Dziecko chyba pomyliłeś adersy. Akurat dzieciaku ja nie mam problemów z pieniędzmi, gram dla przyjemności a nie na ilosć godzin. Jeśli ty grasz na to drugie to współczyje. Przyśle ci przybitą do podłogi zabawkę.
Sir Keano pisze:.Po tym jaki "ekscytujący" był FM06 nie miałem zamiaru wydawać pieniędzy na pogarszaną z roku na rok grę.
akurat IMO Fm 2007 jest najlepszy z dotychczasowych.
Sir Keano pisze:Napiszę jeszcze coś w twoim stylu bo jak uczyć się to tylko od mistrza.
mów mi tak jeszcze, ofcoz

Poza tym chciałbym doradził dwóch zawodników akurat na ławę w ramach uzupełnienia, szwajcar Doudin, którego można na początku gry wziąść za darmo oraz nigeryjczyk Ede, którego można wyciagnąć za 1,1 mln z Lyn Oslo. Obaj są napastnikami. Siedzą na ławie i nic nie szemrają, uzepełnienia idealne zwłaszcza, ze mają duży potencjał.
Luca Toni \o/
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”