Szóstka przez wielu jest uważana za najlepszą odsłonę. Na evoweb masz patche do każdego jednego sezonu jakbyś chciał pograć aktualnymi składami
PES/eFootball (temat luźny)
- johny batonik
- Lider Drużyny

- Reputacja: 319
PES 6 to najlepsza piłka jaka do tej pory została wydana
- wrogowie: matt_
- sekciarze: venomik
- neuroatypowi: BadBoy
Jest tam też link do ściągnięcia podstawowej wersji PES 5 lub 6
https://evoweb.uk/threads/pes-6-global- ... st-4016813Slim91 pisze: ↑27 lip 2025, 14:26Jest tam też link do ściągnięcia podstawowej wersji PES 5 lub 6Czy tylko patche
W sumie wolałbym pograć składami Retro, a patche interesują mnie głównie na stroje oraz legendy.
Tylko musisz sobie konto założyć bo dla gości forum niedostępne
- wloski
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 981
- Kibicuję: Edukacjii Clonera
U mnie tylko cross wchodzi w grę, jak będziesz chciał to można spróbować. Gram z paroma gościami z Discorda, do coopa jest ok.
Od trzech dni gra jest w lidze niegrywalna, opóźnienia są, ale co ciekawe w coopa i eventach jest ok.
Zacząłem grać w PES 5. Niestety jest kilka mankamentów. Pierwszy z nich , że to co widziałem na rolkach to była jakas z patchowana wersja remastered bo wyglądała dużo ładniej. Nie tylko kolory, ale również kontury zawodników. Taka trochę pikseloza. Kolejnym minusem jest szybko napełniający się pasek strzału. Lekko wciskam strzał i bardzo często piłka szybuje wysoko nad bramką. Sam gameplay - fajny ale trochę za szybki. Oczywiście są lekkie ograniczenia bo to gra wydana w 2005 roku, ale jest przyjemnie. Reakcje zawodników na strzały czy podania tak szybka, że w dzisiejszej produkcji Konami możemy o czymś takim.
Czyli tak jak myślałem od kilku lat. Miałbym grać w PESa 5, 6 lub w obecną FIFĘ przez 10 sezonów to wybór jest oczywisty. Niestety.
Czyli tak jak myślałem od kilku lat. Miałbym grać w PESa 5, 6 lub w obecną FIFĘ przez 10 sezonów to wybór jest oczywisty. Niestety.
Ściągnąłem tego patcha z widzianej rolki. Jaka ta gra jest piękna. Kolory, kontury zawodników. Mnóstwo oryginalnych twarz. Całe TOP 5 lig z strojami oraz z wszystkimi stadionami. Wygląda lepiej niż obecne eFootball. Już wiem, że spędzę nad tym mnóstwo czasu.
Brakuje tylko legend.
- Zygmunt-1
- Gwiazda

- Reputacja: 1425
- Kibicuję: od czasu do czasu
Gram już regularnie rok w PES 2020, kilkanaście sezonów w karierze poszło i pograłbym coś innego. Pobrałem eFootball z PS Store i serce krwawi. Sam tryb online, zbieranie punktów, karty - przeżyłem szok, bo to już nie ta prosta gra, którą znam.
No cóż, trzeba będzie poszukać jakichś patchy do 2020, zaktualizować ją i zacząć jakąś nową karierę. Tylko trzeba znaleźć jakieś sensowne dodatki.
No cóż, trzeba będzie poszukać jakichś patchy do 2020, zaktualizować ją i zacząć jakąś nową karierę. Tylko trzeba znaleźć jakieś sensowne dodatki.
- Zygmunt-1
- Gwiazda

Ściągnąłem jakiś OF po oknie transferowym 2025. Były też nowsze, nawet rzuciłem 5 euro na paypalu na jednego, ale to chyba jakieś dziadostwo, bo żaden link nie przyszedł. Wziąłem tego darmowego i poza małymi minusami (brak niektórych zawodników, np. Kerkeza, chociaż może jak dokładnie poszukam to się znajdzie) to jest fajnie. I tak gram kariery, gdzie po pierwszym okienku transferowym składy się zmieniają. Mimo wszystko ta gra z oryginalnymi herbami, strojami i całą resztą jest PIĘKNA 
Nic lepszego już nie wymyślą.
Nic lepszego już nie wymyślą.
- Zygmunt-1
- Gwiazda

PES 6 był znakomity, ale lata minęły, czas poszedł do przodu i mimo całej sympatii do tej części to wolę pograć w trochę nowszą 
- Zygmunt-1
- Gwiazda

Już straciłem nadzieję, a dziś przyszedł mail z linkiem do patcha na sezon 2025/2026
Bardzo fajnie, chociaż od kilku dni gram na tym patchu z zimy 2025 i przyzwyczaiłem się do koszulek Liverpoolu, które moim zdaniem w poprzednim sezonie były ładniejsze
Mimo wszystko gra z wgranymi herbami i strojami cieszy oko i pewnie jeszcze kilka karier rozegram.
No nic, szkoda że nie można pykać online w 2020. Do eFootballa, zbierania kart, tworzenia składów jakoś mnie nie ciągnie.
No nic, szkoda że nie można pykać online w 2020. Do eFootballa, zbierania kart, tworzenia składów jakoś mnie nie ciągnie.
Próbowałem z nim na Steamdecku bo na PC mi się nie chce. Niestety nie mogę ustawić pełnego ekranu oraz ustawień sterowania.
Gra ktoś w wersję mobilną eFootball? Piękna jest. Płynność i szybkość reakcji zawodników jakiej brakuje na PS 5. Nie ma tego zamulania itd. Zainstalowałem z miesiąc temu i uruchamiam niemal codziennie. Wczoraj nawet Cruyfa trafiłem za 100 monet.