O futbolu na luzie...
O futbolu na luzie...
Gldabach bedzie grac o druga pozycje w grupie za dwa tygodnie, a pozniej moze byc arcyciekawy mecz miedzy nimi a City.
Napoli z kolei niby gra tak samo jak przed miesiacem, ale jednak wynikow ostatnio nie ma. Czyzby brak rotacji wychodzil przy tak napietym terminarzu?
Napoli z kolei niby gra tak samo jak przed miesiacem, ale jednak wynikow ostatnio nie ma. Czyzby brak rotacji wychodzil przy tak napietym terminarzu?
Nuklearny Jezus w chmurze wodoru.
O futbolu na luzie...

Cervi z Benfici, nowy nabytek, młody argentynski wonderkid. Modern football , już się nauczył nurkować i rywal dostał żółtko bo sędzia oczywiście dał sie nabrać.
- sickstick
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 6222
- Kibicuję: 4rsenal
O futbolu na luzie...
Jaki jest bilans bramkowy Pepa Guardioli jako managera Bayernu i Cty przeciwko drużynom z Hiszpanii ? 
- HMK
- Toni Kroos
- Reputacja: 2462
- Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
- Kontakt:
O futbolu na luzie...
0-5 z Realem, 3-5 z Barcą, 2-2 z Atleti i znowu 0-4 z Barcą.
Razem 5-17. 2 wygrane, 5 porażek.
Gigant.
Razem 5-17. 2 wygrane, 5 porażek.
Diamen o Premier League pisze:Zaorać te ligę w pizdu xd

- Professor Chaos
- Gwiazda

- Reputacja: 202
O futbolu na luzie...

Platini (president UEFA): "Barça play another sport? Barça plays football. Maybe the others play a different sport than Barça."

O futbolu na luzie...
Nie miałbym nic przeciwko jakbyśmy w zimie udali się do naszego ulubionego supermarketu i wzięli sobie Van Dijka do koszyka.
Program o piłce w Portugalii. Lubię moment jak ten gość po prawej jednak postanawia wybuchnąć
A to Turcja

Program o piłce w Portugalii. Lubię moment jak ten gość po prawej jednak postanawia wybuchnąć
A to Turcja
O futbolu na luzie...
Dwa karne w 3-4 minuty dla United 

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
O futbolu na luzie...
Druga wyjątkowej urody

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
- Salas11
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 1799
- Kibicuję: Internazionale Serie A
O futbolu na luzie...
Roma i te jej rollercoastery 
O futbolu na luzie...
Wczoraj Napoli się skompromitowało, a dzisiaj Roma 
Faktycznie, bo Pogba pierwszy raz robi taką cieszynke. Czy mi się wydaje, co jest bardzo wątpliwe, czy masz niesamowity ból dupy z jego odejścia? Na każdym kroku starasz się gościa ośmieszyć. Może Tobie jest lepiej, ale przynajmniej dla mnie stało się to żenujące

O futbolu na luzie...
ja mam ból dupy z odejścia juventino? Akurat to ja wiele razy śmiałem się z hipokryzji sporej części kibiców Juventusu którzy pisali bzdety o tym jak odchodzili Vidal,Coman, czy nawet Pogba
Nie raz Pogby broniłem, śmieje się tylko z jego lecenia na fejm
Czy mi się wydaje, co jest bardzo wątpliwe,
Ostatnio zmieniony 21 paź 2016, 9:45 przez League, łącznie zmieniany 2 razy.