teoretycznie może zagrać - bo narazie grał tylko w młodzieżówce Niemiec. Tylko, że sam piłkarz już teraz [kiedyś chciał] nie chce - skoro miski z Miodowej go nie chciały wtedy to on już wybrał grę dla Niemiec. Więc pewnie nie zagra - choć jak mówie - teoretycznie możeluk1208 pisze:i az szkoda ze nie zagra dla Polski
HSV (zbiorczy)
- patryk89
- Pierwszy Skład

- Reputacja: 0
3 pkt. po bardzo ładnym meczu, równie ładnych bramkach i akcjach.
To gospodarze popisali się skutecznością, i to oni wywalczyli 3 pkt. Gdyby gracze Bayernu mieli lepszą skuteczność, wynik mógłbyć zupełnie inny. Nie wiem jak Lucio mógł nie strzelić pod koniec meczu, miał przed Sobą tylko Wechtera...
No ale cóż cieszę się, że wygrał HSV.
Ładnie teraz piwsko musi się rozlewać w Hamburgu:P
To gospodarze popisali się skutecznością, i to oni wywalczyli 3 pkt. Gdyby gracze Bayernu mieli lepszą skuteczność, wynik mógłbyć zupełnie inny. Nie wiem jak Lucio mógł nie strzelić pod koniec meczu, miał przed Sobą tylko Wechtera...
Ładnie teraz piwsko musi się rozlewać w Hamburgu:P
- Gomez
- Kluczowy Zawodnik

chciales powiedziec chyba po ladnej akcji i bramce, gdyz 1 brama VdV to calkowity przyadek i strzaszliwy blad Karimiegopatryk89 pisze:, równie ładnych bramkach i akcjach.
ps.dobrze ze Bayern byl w slabszej formie, bo watpie zeby w pelni dyspozycji bawarczycy dali sie ograc jakiemus VdV czy innemu Barbarezowi
moze uwazasz, ze Bayern jest druzyna, ktorej sie nie da pokonacGomez pisze:chciales powiedziec chyba po ladnej akcji i bramce, gdyz 1 brama VdV to calkowity przyadek i strzaszliwy blad Karimiego
ps.dobrze ze Bayern byl w slabszej formie, bo watpie zeby w pelni dyspozycji bawarczycy dali sie ograc jakiemus VdV czy innemu Barbarezowi
i nie umniejszaj umiejetnosci Van der Vaartowi oraz Barbarezowi
jeszcze nie raz i nie dwa, to oni zabiora Wam punkty
pozdrawiam
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
Gomez pisze:jezeli beda w pelni formy,(przynajmniej tak jak na poczatku tego lub na kocu tamtego sezonu), to jedyne szanse na zwyciestwo z Bayernem moze miec Chelsea, inne druzyny raczej nie dalyby rady
dzięki wielkie za poprawienie humoru
Pozdro
wazi pisze:bagg z tym man utd to troche przesadziłes
być może. Aczkolwiek sądzę, że jeśli MU przestaną trapić kontuzje to jest w stanie pokonać każdego.
wazi pisze:Jeżeli Bayern jest w formie to inne drużyny muszą sie bać
nawet jak nie jest w formie też się Go obawiam przy meczu z Juve. Wiadomo...Bayern to Bayern.
Przepraszam za OT już nie będę
- Gomez
- Kluczowy Zawodnik

rzeczywiscie, kontuzji maja po ch.... fest, jedyna znaczaca strata to Heinzebagg pisze:
być może. Aczkolwiek sądzę, że jeśli MU przestaną trapić kontuzje to jest w stanie pokonać każdego.
co do tych druzyn ktore pokonala by Bayern(w najwyzszej formie) to powiem tak
Milan-z taka gra jak ostatnio w serie a to moga pokonac ale tylko i wylacznie schalke, ich obrona to zdeczka przezytek
Barca-cos chlopaki ostatni przygasneli, straty pkt ze slabiakami ligowymi,
ManU- przegrana z Blackburn mowi sama za siebie, brak srodka pola
co do Juve to w sumie moglbym sie zgodzic, po przyjsciu Vieiry zaczeli grac tak jak przystalo na Mistrz Italii
Widze wszyscy sie bardzo podniecaja umiejetnosciami VdV ale wg mnie przy Rosickim lub Dalesandro holender chowa sie pod stol, fakt faktem ze bramki zdobywa piekne ale ogolnie rozgrywanie i gra w srodku pola za bardzo mu nie wychodzi(choc pare przypadkowych asyst w tym sezonie zaliczyl)
to tyle
Gomez pisze:Widze wszyscy sie bardzo podniecaja umiejetnosciami VdV ale wg mnie przy Rosickim lub Dalesandro holender chowa sie pod stol, fakt faktem ze bramki zdobywa piekne ale ogolnie rozgrywanie i gra w srodku pola za bardzo mu nie wychodzi(choc pare przypadkowych asyst w tym sezonie zaliczyl)
daj mu się rozegrać
Gomez pisze: Milan-z taka gra jak ostatnio w serie a to moga pokonac ale tylko i wylacznie schalke, ich obrona to zdeczka przezytek
gdy Milan złapie właściwy rytm to każdemu będzie ciężko. Trzeba czekać ....mam nadzieje, że się nie doczekam.
Gomez pisze:Barca-cos chlopaki ostatni przygasneli, straty pkt ze slabiakami ligowymi,
dla mnie brak obrony i trenera powodują słabsze mecze
no niestety Keane ma kontuzje i ciężko ze środkiem. Ale i tak bardzo trudny rywal.
Właśnie - przecież w Ajaxie nawet w połowie tak nie błyszczał - czyżby Bundesliga była taka słaba? Który to już mecz, gdzie Rafael strzela kolejnego gola? Jeszcze zostanie najlepszym piłkarzem roku - zobaczycie
o jest niesamowitte - niedosyć, że tak regularnie trafia - to jeszcze te gole sa wyjątkowej urody. Tego dzisiejszego jeszcze nie widziałem - ale jak obejrze to jestem przekonany, że również się nie zawiody jego urodą.
Tym lepiej dla nas, że van der Vaart ma taką formę - może Czechom też coś strzeli. W sumie - jak w każdym meczu to w każdym
Rafael strzelił 2 gola
mam nadzieję, że to nie oznacza, że w meczu z Czechami bedzie odpoczywał. Może strzeli 3 
o jest niesamowitte - niedosyć, że tak regularnie trafia - to jeszcze te gole sa wyjątkowej urody. Tego dzisiejszego jeszcze nie widziałem - ale jak obejrze to jestem przekonany, że również się nie zawiody jego urodą.
Tym lepiej dla nas, że van der Vaart ma taką formę - może Czechom też coś strzeli. W sumie - jak w każdym meczu to w każdym
Rafael strzelił 2 gola
- patryk89
- Pierwszy Skład

Yyyyy...Gomez pisze:
Widze wszyscy sie bardzo podniecaja umiejetnosciami VdV ale wg mnie przy Rosickim lub Dalesandro holender chowa sie pod stol, fakt faktem ze bramki zdobywa piekne ale ogolnie rozgrywanie i gra w srodku pola za bardzo mu nie wychodzi(choc pare przypadkowych asyst w tym sezonie zaliczyl)
to tyle
Kaiserslautern 0-3 HSV...
v.d.Vaart strzela drugą bramke w tym meczu...
- Mefiu
- First love...United
Ja również myślałem, że VdV to wcale nie aż taki świetny zawodnik jakim go malują. Przekonałem się jednak, iż tak w rzeczywistości jest. W Ajaxie grał a to na lewej, a to na środku pomocy. Teraz gra w środku i spisuje się wyśmienicie. Nie zgadzam się, że to tylko dzięki niemu HSV gra tak dobrze, bo w zespole grają równie dobrze: Wachter, Demel, Boulahrouz, van Buyten, Jarolim, Trochowski, Barbarez oraz nieźle Atouba, Mahdavikia, Beinlich i Klingbeil. Najsłabszym ogniwem jest chyba Banjamin Lauth. Ogólnie rzecz biorąc jest to bardzo dobrze poukładana drużyna (o czym wspominałem przed sezonem) prowadząca przez niezłego trenera, jakim niewątpliwie jest Thomas Doll.Gomez pisze:rzeczywiscie, kontuzji maja po ch.... fest, jedyna znaczaca strata to Heinzebagg pisze:
być może. Aczkolwiek sądzę, że jeśli MU przestaną trapić kontuzje to jest w stanie pokonać każdego.![]()
co do tych druzyn ktore pokonala by Bayern(w najwyzszej formie) to powiem tak
Milan-z taka gra jak ostatnio w serie a to moga pokonac ale tylko i wylacznie schalke, ich obrona to zdeczka przezytek
Barca-cos chlopaki ostatni przygasneli, straty pkt ze slabiakami ligowymi,
co do Juve to w sumie moglbym sie zgodzic, po przyjsciu Vieiry zaczeli grac tak jak przystalo na Mistrz Italii
to tyle
Take me home, United road, to the place I belong...