Mistrz Francji 2005/ 2006
- czeher
- Nałogowy hazardzista

- Reputacja: 1
No nie bede oryginalny !!! Mistrzostwo zdobedzie LYON, gdyz ma najlepsza kadre i jezeli byloby inaczej to dla mnie bylaby to ogromna sensacja
Na 2 miescu pewnie bedzie PSG ktore zrobilo znaczace wzmocienia jednak mysle ze na Lyona to nie wystarczy, co innego na reszte
Na 3 miejscu widze MONACO lub LENS
Na 2 miescu pewnie bedzie PSG ktore zrobilo znaczace wzmocienia jednak mysle ze na Lyona to nie wystarczy, co innego na reszte
Na 3 miejscu widze MONACO lub LENS
dzisiaj Lyon gra z Monaco - przekonamy sioę, czy Lyon po odejśći Essiena - będzie sobie radził tak samo łatwo jak wcześniej - oczywiście są najpoważniejszym kandydatem do mistrzostwa - mają największy budżet - najlepszych piłkarzy i sztab - ciężko będzie komukolwiek im zagrozić, niemniej jednak licze na dobry występ Monaco 
- pippen
- Lider Drużyny

- Reputacja: 0
- Kontakt:
fieldy pisze:dzisiaj Lyon gra z Monaco - przekonamy sioę, czy Lyon po odejśći Essiena - będzie sobie radził tak samo łatwo jak wcześniej - oczywiście są najpoważniejszym kandydatem do mistrzostwa - mają największy budżet - najlepszych piłkarzy i sztab - ciężko będzie komukolwiek im zagrozić, niemniej jednak licze na dobry występ Monaco
Moanco miałao fatalną forme dotychczas.
a w Lyonie dziś zadebiutują moze Tiago i ten Fred co strzelił 40 bramek w 43 meczach w lidze brazylijskiej
ja niestety wiem, że Lyon jest mocniejszy kadrowo - mam tylko nadzieję na dobry występ Monaco - gdyż lubie ten klub dużo bardziej niż Lyon - tak już mampippen pisze:w Lyonie dziś zadebiutują moze Tiago i ten Fred co strzelił 40 bramek w 43 meczach w lidze brazylijskiej
Fred - ciekawa postać - znakomita skuteczność [jak Żurawski w CM
Jestem ciekaw jak wypadnie - czy strzeli już w pierwszym meczu ?
a może pierwszą brame chce strzelić we wtorek Realowi w LM ? to by było coś
- pippen
- Lider Drużyny

- Kontakt:
fieldy pisze:Jeśli Fred utrzyma skuteczność - to w niedługim czasie może Ligue 1 opuścić kolejna wiela gwiazda Confused
co dopiero do lyonu przyszedł jeden mecz zagrał, a ty go sprzedajesz już
chłopak dużo strzela i jak widać sie szybko aklimatyzuje, napewno to piłkarz, któy bardzo wspomoże OL w walce o mistrzsostwo pod nieobecność np. Carewa Wiltorda czy Govou.
pippen pisze:któy bardzo wspomoże OL w walce o mistrzsostwo pod nieobecność np. Carewa
no właśnie pod nieobecność
- pippen
- Lider Drużyny

- Kontakt:
bagg pisze:Ale i tak wolę bardziej kreatywnego Fred'a w ataku.
wiesz ja uważam że Fred siesparwdzi w lyonie.
ale tak naparwde to trudno o nim cokolwiek powiedzieć, gdyż zagrał na razie jeden pełny mecz w skąłdzie lyonu a raz wszedł z ławki,
jestem jednak pewien że ciezko bedzie mu wygryźć Carewa.
wart równeiż wspomnieć że neijaki nilmar oddany ponownie do Brazylii w zeszłym sezonie strzelał także na początku bramki dla OL , jednak niue przebił sie do skłądu i już go we Francji nie ma,
wiec to nie jest tak łatwo
- pippen
- Lider Drużyny

- Kontakt:
myśleże tu nie chodzi też o zacięcie ale o taktykę.bagg pisze:Nie wiadomo też czy przyapdkiem się Carew nie zatnie Question wszystko jest możliwe.
tak jak w Poslce Janas stawia na RAsiak kiedy tylko moze
tak tam Houllier który jak wiadomo pracoiwął sporo na Wyspach lubi mieć w ofensywie kogos takiego jak Carew, co przynosi efekty
chociaż warto dodać że Fred też nie jest niski, bo ma bodajże 185 cm, a do teg o jest zwrotny
pippen pisze:tak tam Houllier który jak wiadomo pracoiwął sporo na Wyspach lubi mieć w ofensywie kogos takiego jak Carew, co przynosi efekty
kogoś takiego jak Heskey również. No tak w sumie Houllier robi drugi L'pool