Kto bedzie mistrzem Niemiec w sezonie 05/06 ?

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

kto bedzie mistrzem :) ?

Bayern
36
53%
Schalke
6
9%
Leverkusen
7
10%
Bremen
5
7%
Hertha
3
4%
Stuttgart
1
1%
Dortmund
7
10%
inny
3
4%

Liczba głosów: 68

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1295

Post autor: gilardino11 »

choć nie lubie ich stawiam na bayern monachium
mam nadzieje ze niespodzianke sprawi BVB
Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post autor: bagg »

Rebuzzz....pewnie nie :) nabrałem już sympatii do tego klubu :) mógłby mi ktoś coś jeszce powiedzieć o tym młodziutkim Turku z BVB??
Awatar użytkownika
Skibal
Skład B
Skład B
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Skibal »

Zagłosowałem na Bayern i niestety mój typ chyba się sprawdzi. Grają jak w poprzednich sezonach, czyli dobrze. Czarnym koniem rozgrywek może być Werder. Mają silny skład i to było widać we wczorajszym meczu. Na pewno powalczą. :)
alex90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post autor: alex90 »

jak zwykle bayern dobry sklad beda grali tak jak w tamtym sezonie misztrzowie niemiec znowu.Naprawde chcialbym zeby leverkusen lub dortmund
Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post autor: Rom$on »

Dla mnie marzeniem jest, żeby ukochana Borussia Dortmund zdobyła tytuł. Niestety bayern i bayer jest najbliżej tego :(
Twierdza Wrocław
Obrazek
Awatar użytkownika
zazul
Żenujący nabijacz :/

Post autor: zazul »

Myśle żę Bayern Monachium :D Mają bardzo silny skład :D
Dortmund to juz nie ten klub sprzed lat dlatego nie uważam ich za rywala do mistrzostwa
Może Werder
Obrazek
FORZA JUVE!
Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post autor: Rossi »

bagg pisze:Rebuzzz....pewnie nie :) nabrałem już sympatii do tego klubu :) mógłby mi ktoś coś jeszce powiedzieć o tym młodziutkim Turku z BVB??
Więc ten Turek nazywa się Nuri Sahin rocznik 1988 . Na ME under 17 w tym roku świetnie się zaprezentował i został wybrany do jedenastki turnieju. Turcja oczywisicie zdibyła złoto a Sahin strzelił jednego gola w tym turnieju ( chyba mecz z Anglikami 3:2 :roll: ) Grałz numer 10 na pozycji typowego ofensywnego pomocnika jeego zadenie była rozgrywanie piłki nie za często brał udzial w akcjach destrukcyjnych. Jak dla mnie jego największe walory to drybling , świetna technika użytkowa, i super piłki zagrywa czyli wychodzi z tego typwy "mózg drużyny". W Borussi grał na defensywnego pomocnika zastępując Kehla i powiem szczerz że nie warto tak ofensywnego zawodnika marnowac na tej akurat pozycji. Trener reprezentacji Turcji under 17 mówił o nim że jest jego kluczowym graczem i nie wyobraża sobie swojej lini pomocy bez Nuriego.
Debiutem jego w Borussi był mecz z olmuncem gdzie wybrano go najlepszym zawodnikiem meczu. We wrzsinu są MŚ under 17 i Sahin napewno tam wystąpi transmisja będzie na Eurosporcie i będziesz mógł się bliżej przyjżeć Nuriemu jak dla mnie to bardzo dobry zawodnik tylko żeby sie nie zmarnował. Jest o nim głsino tagże w Europie boss MU Ferguson skłądaloferte w wyskosici 1mln funtów ale został odrzucona tak samo jak oferta arsenalu ( 2 mnl funtów) . Niedawno Sahin podpisal swój pierwszy profesionalny kontrakt z Borussią. To tyle odemnie :wink: Ogladaj MŚ to zobaczysz jak Turek wymiata wśród rówiesiników :D
Awatar użytkownika
franconaldo
Skład C
Skład C

Re: Kto bedzie mistrzem Niemiec w sezonie 05/06 ?

Post autor: franconaldo »

rebuzz pisze: Bayer Leverkusen - hehe kolejna druzyna ( juz 2 ) ktorej zyczylbym mistrzostwa .. ale jak zwykle jest jakies "ale" ... niby mocny sklad jest .. niby Bayer gra ładnie ... ale ta druzyna posiada niesamowity dar przegrywania meczy z wlasnej winy ... jezeli teraz znowu sie to bedzie powtarzac to nic lepszego jak miejsce ktore zajeli w tym sezonie ich nie czeka.
Niestety racje masz.... :( zagłosowałem na Bayer jakoże jestem ich kibicem :)
Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post autor: bagg »

Dzięki Rossi na pewno mu się przyjże.....a może by się Nim tak Moggi zainteresował :D?;P
Awatar użytkownika
marcin90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post autor: marcin90 »

Nie lubię Bayernu, ale moim zdaniem to oni zdobędą mistrza w tym sezonie. Powalczą z pewnością Shalke, Bayer, Werder i być moze Borussia (Dortmund oczywiście :P)
Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Kontakt:

Post autor: k@li »

Niestety Bayern .... :cry: , jak wielu na tym forum chciałbym aby to BVB z Ebim wygrała no ale cóż ... trudno będzie.
PzDR.
"Moje serce w kolorach Blaugrana..."
Obrazek
cris10
Trampkarz
Trampkarz

BVB????

Post autor: cris10 »

POwinien wygrać zespół EBIEGO SMOLARKA Bvb Borussia Dortmund.Ale chiba wygra BAyern M. :(
Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post autor: spyrczak »

k@li pisze:Niestety Bayern .... ,
cris10 pisze:Ale chiba wygra BAyern M.
Co wy az tak bardzo Bayernu nie lubicie? Rozumiem wasza frustracje ze Bayern prawie co sezon wygrywa mistrza ale nie nalezy sie uzalac tylko miec nadzieje ze wasi ulubiency z Westfalli wezma sie do roboty i zdolaja sie przeciwstawic wielkiemu Bayernowi. Przeciez BVB jeszcze nie tak dawno byla tez wielka tzn. teraz tez jest wielka tylko w slabszej formie ale to nie znaczy ze nie moze powalczyc z Bayernem. Musicie wierzyc w BVB i Ebiego no ja niestety wam nie pomoge bo ja trzymam kciuki za Bayern jak co sezon i wierze ze to oni wygraja.
Obrazek
BAYERN BAYERN ÜBER ALLES... BALLACK FOREVER...
I will never forget You... ;)
Awatar użytkownika
MaWiK
malwinka

Post autor: MaWiK »

Chciałbym żeby mistrzem został klub ze Stadionu Westfalskiego :) czyli moja ukochana Borussia ale raczej niestety znowu w tym sezonie mistrzem zostanie Bayern(w PES-ie 4 zwany "Rekordmeister" ..co ciekawie opisuje zdobyte trofea Bayernu w Niemczech)
Obrazek
Awatar użytkownika
Dosmen
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post autor: Dosmen »

Wierzę w BVB ale niestety obecnie na Bayern nie ma siły. Oby HSV coś namieszał.
Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”