Kto bedzie mistrzem Niemiec w sezonie 05/06 ?
- gilardino11
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1295
Więc ten Turek nazywa się Nuri Sahin rocznik 1988 . Na ME under 17 w tym roku świetnie się zaprezentował i został wybrany do jedenastki turnieju. Turcja oczywisicie zdibyła złoto a Sahin strzelił jednego gola w tym turnieju ( chyba mecz z Anglikami 3:2bagg pisze:Rebuzzz....pewnie nienabrałem już sympatii do tego klubu
mógłby mi ktoś coś jeszce powiedzieć o tym młodziutkim Turku z BVB??
Debiutem jego w Borussi był mecz z olmuncem gdzie wybrano go najlepszym zawodnikiem meczu. We wrzsinu są MŚ under 17 i Sahin napewno tam wystąpi transmisja będzie na Eurosporcie i będziesz mógł się bliżej przyjżeć Nuriemu jak dla mnie to bardzo dobry zawodnik tylko żeby sie nie zmarnował. Jest o nim głsino tagże w Europie boss MU Ferguson skłądaloferte w wyskosici 1mln funtów ale został odrzucona tak samo jak oferta arsenalu ( 2 mnl funtów) . Niedawno Sahin podpisal swój pierwszy profesionalny kontrakt z Borussią. To tyle odemnie
- franconaldo
- Skład C

- Reputacja: 0
Re: Kto bedzie mistrzem Niemiec w sezonie 05/06 ?
Niestety racje masz....rebuzz pisze: Bayer Leverkusen - hehe kolejna druzyna ( juz 2 ) ktorej zyczylbym mistrzostwa .. ale jak zwykle jest jakies "ale" ... niby mocny sklad jest .. niby Bayer gra ładnie ... ale ta druzyna posiada niesamowity dar przegrywania meczy z wlasnej winy ... jezeli teraz znowu sie to bedzie powtarzac to nic lepszego jak miejsce ktore zajeli w tym sezonie ich nie czeka.
- spyrczak
- Lider Drużyny

- Reputacja: 0
- Kontakt:
k@li pisze:Niestety Bayern .... ,
Co wy az tak bardzo Bayernu nie lubicie? Rozumiem wasza frustracje ze Bayern prawie co sezon wygrywa mistrza ale nie nalezy sie uzalac tylko miec nadzieje ze wasi ulubiency z Westfalli wezma sie do roboty i zdolaja sie przeciwstawic wielkiemu Bayernowi. Przeciez BVB jeszcze nie tak dawno byla tez wielka tzn. teraz tez jest wielka tylko w slabszej formie ale to nie znaczy ze nie moze powalczyc z Bayernem. Musicie wierzyc w BVB i Ebiego no ja niestety wam nie pomoge bo ja trzymam kciuki za Bayern jak co sezon i wierze ze to oni wygraja.cris10 pisze:Ale chiba wygra BAyern M.