Ulubiony kanał telewizyjny
1. TV Trwam, za całokształt
2. TVN za dużą ilość ciekawych kryminałów oraz za to że w porówaniu z Polsatem stacja ta nie nadużywa czasu antenowego na reklamy.
3. TVN Turbo, za umieszczenie w programie "Top Geara" - dla mnie najlepszego programu motoryzacyjnego w polskiej telewizji.
2. TVN za dużą ilość ciekawych kryminałów oraz za to że w porówaniu z Polsatem stacja ta nie nadużywa czasu antenowego na reklamy.
3. TVN Turbo, za umieszczenie w programie "Top Geara" - dla mnie najlepszego programu motoryzacyjnego w polskiej telewizji.
w Biblii o Zazie
Umenczon pod ponckim Piwusem, zbanowan, umarł i pogrzebion. Po 21 dniach zmartwychwstał, zstąpił z nieba i znów przyjdzie dręczyć żywych i umarłych, a królestwu jego nie będzie końca ...
Ewangelia Gogusia Rozdział 1
Umenczon pod ponckim Piwusem, zbanowan, umarł i pogrzebion. Po 21 dniach zmartwychwstał, zstąpił z nieba i znów przyjdzie dręczyć żywych i umarłych, a królestwu jego nie będzie końca ...
Ewangelia Gogusia Rozdział 1
1. niemiecki DSF za puszczanie meczy niemieckiej ligi bez przerwy, na okraglo i ciagle
2. Eurosport za caloksztalt
3. ForFunTV za pushupa, pieska leszka, kapitana italia i dobra muze
4.TVN Turbo za prezentacje fajnych furek, tak jak powiedzial kolega wyzej, TopGear to swietny program
5. TV Trwam za to ze moja babcia ma co robic
2. Eurosport za caloksztalt
3. ForFunTV za pushupa, pieska leszka, kapitana italia i dobra muze
4.TVN Turbo za prezentacje fajnych furek, tak jak powiedzial kolega wyzej, TopGear to swietny program
5. TV Trwam za to ze moja babcia ma co robic

1)Eurosport(za różnorodność i dużo relacji live)
2)Polsat Sport(dużo siatkówki)
3)Mtv(wypasione programy rozrywkowe)
4)Axn(Lost
)
2)Polsat Sport(dużo siatkówki)
3)Mtv(wypasione programy rozrywkowe)
4)Axn(Lost
www.freekick.org - najlepszy manager piłkarski w sieci!
-
Premo
- Kluczowy Zawodnik

- Reputacja: 0
1. Polsat Sport Extra - wiadomo, piłka nożna, koszykówka, siatkówka, boks.
2. Extreme Sports - za różne ciekawe dyscypliny.
3. AXN Crime - fajne filmy kryminalne.
4. MTV - fajna muza i ciekawe programy np. Pimp my Ride.
5. Real Madrid TV - co godzinę newsy o Realu, wywiady, powtórki meczów Królewskich i inne ciekawe rzeczy.
2. Extreme Sports - za różne ciekawe dyscypliny.
3. AXN Crime - fajne filmy kryminalne.
4. MTV - fajna muza i ciekawe programy np. Pimp my Ride.
5. Real Madrid TV - co godzinę newsy o Realu, wywiady, powtórki meczów Królewskich i inne ciekawe rzeczy.

HALA MADRID!
-
PubuśBubuś
- Pierwszy Skład

- Martinho
- Internetowy napinacz
- Kibicuję: cloner
Hmmm... Z ogolnotematycznych fajne sa TVN no i czasami TVN7, rowniez na TVP 1 cos fajnego od czasu do czasu poleci. Ze sportowych Canal+Sport dla najlepszych lig w Europie i za GP na zuzlu
lubie takze Eurosport i Planete Sport. Z filmowych oczy7wiscie Canal+ i C+Film, HBO ostatnio podupadlo i jakies pokrecone te filmy daja... Nie pogardze tez Ale Kino
Dokumentalne to oczywiscie Discovery wszystkie odmiany i National Geographic
ale najczesciej chyba ogladam TVN 24 - najlepszy kanal informacyjny w Polsce 
Ja bym sfiksowal ogladajac to caly dzien, tak 15-30 minut, a potem przerwa na 4 h. Bo poprostu powtarzaja sie troche, co jest normlne w takim typie kanalu.Martinho pisze:Ale musiszs przyznac ze nie wieje tam nuda... Duzo polaczen live z roznymi miejscami nie tylko z Sejmem [`]. Ogolnie mozna ten kanal ogladac caly dzien i sie nie znudzi...Lakier pisze:Za duzo sztucznie wymsylonych problemow.
Prezenterki nie sa tez, zbyt doswiadczone, zeby nadawac caly czas na zywo, bo bedac dlugo na wizji przy waznym wydarzeniu, zadaja glupie pytania i ogolnie sie gubia.
No, ale jako ogol, to tvn24 jest ok