Kanały Sportowe

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2157
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post autor: futbolowa »

bagg pisze:Absynt bodajże
Tak, dokładnie.
On naprawdę ma taki czaderski kolor i wywołuje halucynacje? :> Ktoś się orientuje? :>

Każdy wie, jakie sceny mnie się najbardziej podobają, ale ta ze Słowacją jest meeeega :mrgreen: Trochę przesadzili, ale idzie popłakać się ze śmiechu :D
Chociaż Amsterdam też był niezły :D
Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post autor: bagg »

mi się podobał hymn MU w wykonaniu głównego bohatera :D :lol: Słowacja rzeczywiście zrobiona świetnie :D Amsterdam i ciasteczka :P no i obowiązkowo trzeba wspomnieć o jeździe pociągiem: "Mi scuza" :lol:
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza »

I jak ogladaliście wczoraj film po raz kolejny ??

Bo ja drugi raz miałem taka jazde że oby tylko wiecej takich :D Prosze o jeszcze :lol: Teraz szybko go nie obejże bo to sensu by nie miło. Ale ten film za każdym razem ryje beret :lol: Co prawda ścieło mnie przed 3 w nocy i końcówka przepadła ale nie ma to jak ciężki humor :twisted:
bagg pisze:mi się podobał hymn MU w wykonaniu głównego bohatera

Z sercem w przełyku mógł by i tam nawet na Freestyle wyskoczyć :twisted: I tak mu dobrze wyszło bo go nie zabili. :twisted: Miało to swój morał końcowy "MU The Best" dla tego przerzył hehe Autobus był najlepszy i podejście tych kibiców Diabłów do klubów z Włoch i Francji :lol: :lol: :twisted:
wokulski
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post autor: wokulski »

Co do Eurotripu to strasznie sterotypowy film,chociaż scena z absyntem bardzo mi się podobał> Prafrazując tytuł pewnej komedi Another Stupid Teen Movie,ale najgłupsze komedie zawsze są najśmieszniejsze.
A jak ktoś chce absyntu spróbować to polecma tą stonę.
http://hyperreal.info/drugs/go.to/art/5508[/url]
A MELANŻ TRWA.LEGIA NA ZAWSZE Z POGONIĄ.
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Pisakk dzwoniłem do Canal + i powiedziano mi że samo kupno praw do spotkań reprezentacji Angli (bo na jednym sie nie skończy) jest już czymś nowym w tej ofercie i planują jeszcze inne udoskonalenia swojej oferty.

Na moje pytanie czy np. piłka z Ameryki Łacińskiej ma szanse zagościć na antenie C+ ... nic nie powiedział ... czyli nic nowego. :p

Gość powiedział że on nie moze mówić abonentą co bedzie w ofercie bo po pierwsze nie jest jeszcze wszystko pewne a po drugie on nie jest uprawniony do dawania takich informacji.

Czyli trzeba czekać i miec nadzieje ze zaczna myśleć na jeszcze wieksza skale.

On chciał mi przysłać biuletyn z aktualna oferta footbalu w C+ ... Ja mówi facet jak Ja ją znam na pamięć i wiem że od 5 lat poszeżacie horyzaty ale to wciąż mało na kibiców. Jesteśmy głodni piłki :D a ten regółki.

Mogłem mu powiedzieć ze jestem z delegacji z www.pilka.pl :twisted: :lol:

P.S. Moj koleś jest zdanie że C+ zrobi kolejna rewolucje w swoich pakietach i następna oferta (1 z kilku) będzie skierowana tylko do fanów footbalu. Może pakiet bedzie groższy ale zrobia całkowity użytek z C+2. Itd.

Zobaczymy jak to bedzie.... :twisted:
Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post autor: Pisakk »

No to fajnie Zaza, że dzwoniłeś :P . Choć w sumie można się było spodziewać tylko samych ogólników, ale niech wiedzą, że tu ludzie chcą oglądać więcej piłki (no i czasem jakiś filmik :smoke: )!
*_For_zaza_Milan_* pisze:Mogłem mu powiedzieć ze jestem z delegacji z www.pilka.pl :twisted: :D

Heh, dobre! :D Trzeba było tak powiedzieć. Może by nas Smokowski zwyzywał z anteny podczas emisji Ligi+Ekstra :P . Ale by było fajnie... :smile2:

Trzeba czekać na ponowne badanie opinii abonentów. Ostatnie było już bardzo dawno (w formie ankiety :nein: ) więc może niedługo znowu coś takiego zrobią.
Obrazek
Nuevo Mestalla Grand Opening - 2009/2010
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

To są regółki ale zawsze spróbować może było.
Pisakk pisze:Ale niech wiedzą, że tu ludzie chcą oglądać więcej piłki (no i czasem jakiś filmik :fajka: )!
Oni to wiedza po liczbie abonentów który są "z nimi" tylko dla piłki 8) "no i czasem jakiegoś filmu" :wink:

Smoku by reklame zrobił portalowi :p :lol: Trzeba by "Wieszcza" namiezyć i z nim zagadać :roll: :lol:
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Polecam Wam dziś o godz. 21:35 na Canal + Film super produkcje w ciekawym klimacie :)

:arrow: PRZEKRĘT DOSKONAŁY (Confidence)

Wypas film - sensacyjny ale i pośmiac sie można. Naprade warto. Widziałem go z pięc dni temu i okazał się super. Trzeba od początku ogladać bo inaczej idzie się pogubić :) Tym bardzie że duzo się dzieje. Zwrócicie uwage na detektywa :roll: :lol: Szkoda że o tej porze jest :( bo dziś mecz i nie obejrze filmu drugi raz ale polecam bo warto :!:

PRZEKRĘT DOSKONAŁY

Pozdro
Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post autor: Loczek »

No posiadanie Polsatu Sport jest niewątpliwe zaletą, interesujące wypowiedzi niektórych :lol:
A tak na marginesie - gdzie się podział magazyn 2 x 45 minut? Bo moim zdaniem był on fenomenalny.
A z słów krytyki - pan Borek i pan Kołtoń to ludzie znający się na fachu. Niemniej jednak faworyzowanie przez pierwszego - Realu jest zbytnio nie na miejscu i denerwuje to. Kołtoń to chłop z krwi i kości, ale lepiej niech pozostanie przy Przeglądzie Sportowym. Nie potrafi się wysłowić, bo zanudza nas tym swoim yyyyyy coś tam coś tam yyyyyyyy. Jakby miał zatwardzenie ( nie chcę ostrzeżenia :wink: ).
Co jeszcze mogę powiedzieć ... nie wiem czy was też, ale mnie doprowadza do białej gorączki i palpitacji oczu widok nieodżałowanego fenomena piłki polskiej, a mianowicie Kowalczyka. No chłop na szkwał, wiadomości za dużych nie ma, ale usiłuje coś skleić ( a szkołę to chyba podstawową skońćzył sądząc po wypowiedziach niektórych ).
No i te fatalne powtórki, nie tylko meczy nie mających znaczenia w Serie A, ale i meczy potwornie nudnych, przy których flaki zaczynają nam wędrować w górę, 0:0, czy 1:0, to jednak nie są zawody godne porządnego kanału sportowego. No cóż, każdy ideał ma czasem pryszcza :wink:
Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post autor: Mikusinski »

Ja jestem tym szczęsliwcem i posiadam Polsat Sport. Jestem bardzo zadowolony, że mogę oglądać Bundesligę, Chelsea TV, Manchester TV, Liverpool TV, Serie A i jeszcze parę róźnych lig nie wliczając ciekawych pikarskich programów(m.in. Futbol Mundial).

W weekendy sie nie nudzę, ponieważ całą sobotę i niedzielę, mam zaplanowaną na mecze. O 15.00 zaczyna sie Bundesliga i ocvzywiście jakiś hit, nastepnie kolejny z ciekawych meczy ligi naszych zachodnich sąsiadów, potem ciekawy magazyn, nastepnie inny sport, ale równie interesujący(np.najlepsze mecze naszej siatkarskiej ekstraklasy). A potem różne ciekawe powtórki.
Obrazek
SIARKA-Jadachy 6:0
Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post autor: Corinthians »

Mikusinski pisze:A potem różne ciekawe powtórki.
Zawsze się dziwiłem dlaczego na Polsacie Sport dają tyle powtórek? Teraz już wiem! Zawsze znajdzie się jakiś muł, który to ogląda.

Ja także mam Polsat Sport. Oglądam w nim tylko Bundesligę, ligę holenderską i Champions League. Czasem jak przypadkowo natrafię na Fotbol Mundial to tez obejrzę. Ostatnio pojawił się także Polsat Sport Extra, ale razem z ojcem stwierdziliśmy, że nic ciekawego tam nie ma. Po prostu wciskają tam tylko mecze Celicu, których mam po dziurki w nosie, więc najprawdopodbniej Polsat Sport Extra będe miał wykupiony tylko na MŚ, bo będą w nim leciały mecze. Patrząc na ten kanał tylko pod kątem MŚ, to to jest fajna robota, ale więcej nic nie wymyślili z tym kanałem.
Obrazek
Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post autor: Mikusinski »

Corinthians pisze:Zawsze się dziwiłem dlaczego na Polsacie Sport dają tyle powtórek? Teraz już wiem! Zawsze znajdzie się jakiś muł, który to ogląda.

Ciekawe powtórki meczów, kótrych jeszcze nie oglądnąłem :x
Obrazek
SIARKA-Jadachy 6:0
Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post autor: kaczy »

Loczek pisze:No i te fatalne powtórki, nie tylko meczy nie mających znaczenia w Serie A, ale i meczy potwornie nudnych, przy których flaki zaczynają nam wędrować w górę, 0:0, czy 1:0, to jednak nie są zawody godne porządnego kanału sportowego. No cóż, każdy ideał ma czasem pryszcza

:lol: Oni wybierają te mecze jeszcze wtedy kiedy sie nie odbyly :) Wiec nie maja większego woplywu na tro czy mecz bedzie nudny czy nie.

Mikusinski pisze:W weekendy sie nie nudzę, ponieważ całą sobotę i niedzielę, mam zaplanowaną na mecze.
Ja mam na dodatek jeszcze Canal + , i tym bardziej sie nie nudze . :twisted:

Moj terminarz weekendowy tak wygląda ,ze W sobote rano o 10 jade na mecz , wracam gdzies o 14 . Oglądam lige angielską , potem o 16 z 1 polowke meczu ligi niemieckiej . Następnie lige polską potem potem gdzies po 20 leci Liga wloska , po 22 bedzie magazyn ze skrotami meczow Ligowych "Liga +"i ewentualnie cZasem jak leci to o 00 retransmisja meczu Ligi hiszpanskiej z godziny 22 :P
Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post autor: Loczek »

Kaczy, To, że wybierają mecze, zanim się odbyły to nie jest odkrycie Ameryki, no ale brawo za błyskotliwe wystąpienie, peany na Twą cześć.
Chodzi mi o to, że skoro mecz jest nudny, to po co go powtarzać w ciagu tygodnia po cztery razy, skoro i tak nikt tego nie ogląda?
Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post autor: Mefiu »

kaczy pisze:Oni wybierają te mecze jeszcze wtedy kiedy sie nie odbyly :) Wiec nie maja większego woplywu na tro czy mecz bedzie nudny czy nie.
Mecze Serie A są z założenia nudne. Na Polsacie puszczają Viola _ Empoli. Końcowy wynik brzmi 1:0 jak w 95% przypadkach wyników z SerieA. Dla mnie włoska liga jest nudna, badziewna i nawet siłą nikt nie zmusi mnie do jej oglądania. Tak serio mówiąc, to już wolę obejrzeć Orange Ekstraklasę. Tam, choć gra nie stoi na wysokim poziomie nie jest nudno :lol:
Ostatnio zmieniony 31 paź 2005, 11:37 przez Mefiu, łącznie zmieniany 1 raz.
Take me home, United road, to the place I belong...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”