Ubranie i buty
- HMK
- Toni Kroos
- Reputacja: 2462
- Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
- Kontakt:
Ubranie i buty
Ja sam kiedyś (może w wieku 15/16 lat) lubiłem ubrać jakieś kolorowe buty (pomarańczowe czy zielone), nie mam nic do złotych butów clonera czy tego modelu Nike', które wrzucił Vol'jin, ale te w Spandżboby to totalna żałość. Na poziomie skarpet w hamburgerki czy te czerwone wyścigówki na 10 cm od kostek. Dramat.
Diamen o Premier League pisze:Zaorać te ligę w pizdu xd

- Keres
- Gwiazda

- Reputacja: 1510
- Kibicuję: FC Barcelona
Ubranie i buty
Swoją drogą nigdy Ci nie napisałem, że skóra wygląda na porządna. Chodzisz w niej ciągle?cloner pisze:Pumki pasowały nieźle do skóryi były fest wygodne
Sam bym kupił gdybym kiedyś fajna upolował.
"Kiedy oglądam Barcelonę, widzę sztukę." - Arsene Wenger.
Hard work beats talent, but when talent works hard it’s game over. That’s Messi.
Hard work beats talent, but when talent works hard it’s game over. That’s Messi.
Ubranie i buty
Dziękuję. Porządna, kosztowała dobrych kilka stówek, skóra jagnięca, bardzo miękka. Ale jest za duża obecnie, a nie planuje już nabierać wagi. Leży więc w szafie, chyba najlepiej będzie ja sprzedać 
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
Ubranie i buty
Polecicie jakiś sklep internetowy z odzieżą? Na ten moment głównie chodzi mi o spodnie. Kupilem cos tam na ozonee, ale tam jak juz cos mi się spodoba, to jest 1 czy tam 2 rozmiary, oczywiście mojego nie ma.
- Delpiero14
- Bianconero

- Reputacja: 7075
- Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku
Ubranie i buty
Kiedyś kupowałem na Hustla.pl. Kupiłem tam swego czasu jeansy i spodenki, do teraz są moimi ulubionymi i chodzę w nich najczęściej. Dobry materiał i bardzo fajnie leżą.
- HMK
- Toni Kroos
- Reputacja: 2462
- Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
- Kontakt:
Ubranie i buty
Vitkac.
Sprawdzałeś Zalando? Niby oczywiste, ale sporo fajnych rzeczy idzie tam wyrwać. Teraz ze spodni masz m.in. Armaniego na promce za 300 zł.
Diamen o Premier League pisze:Zaorać te ligę w pizdu xd

- wloski
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 981
- Kibicuję: Edukacjii Clonera
Ubranie i buty
Zalando, Asos, trzeba jednak uważać w Zalando lounge bo czasem obniżka to ściema
- losiu03
- Lider Drużyny

- Reputacja: 213
- Kibicuję: Manchester United
Ubranie i buty
Zalando jest mega i maja mnóstwo przydatnych ciuchów. Oprócz dobrej jakości jest tez darmowa możliwość zwrotów. Polecam 
- Delpiero14
- Bianconero

- Reputacja: 7075
- Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku
Ubranie i buty
trudno żeby było inaczej skoro ich ciuchy są nierzadko nawet dwa razy droższe niż na innych tego typu stronach.
To jest taki typowy chwyt marketingowy. Dam darmowe zwroty to ludzie częściej będę przymykać oko na wysokie ceny.
- losiu03
- Lider Drużyny

- Reputacja: 213
- Kibicuję: Manchester United
Ubranie i buty
Chyba trochę przesadzasz odnośnie cen.Delpiero14 pisze: ↑14 mar 2020, 13:56trudno żeby było inaczej skoro ich ciuchy są nierzadko nawet dwa razy droższe niż na innych tego typu stronach.
Ubranie i buty
Na zalando da sie kupic wiele rzeczy w dobrych cenach, a darmowe zwroty to jest juz norma. Za darmo da sie zwrocic wszystko na wielu stronach, m.in. answear, eobuwie czy allegro każdą pierdole kupiona za powyzej 40 zl mając smarta.Delpiero14 pisze: ↑14 mar 2020, 13:56trudno żeby było inaczej skoro ich ciuchy są nierzadko nawet dwa razy droższe niż na innych tego typu stronach.
To jest taki typowy chwyt marketingowy. Dam darmowe zwroty to ludzie częściej będę przymykać oko na wysokie ceny.