O futbolu na luzie...
O futbolu na luzie...
ja nawet nie chcę już żebyśmy się do tej LM dostali, bo jak cały świat zobaczy ten pierdolnik w akcji, to będzie jeszcze większy wstyd.
niech klopp niszczący butelki z wodą zostanie w PL.
niech klopp niszczący butelki z wodą zostanie w PL.
- masacra
- Gwiazda

- Reputacja: 1682
O futbolu na luzie...
Zwyczajnie na tą LM nie zasługuje Liverpool. Tylko, ze cięzko znaleźć kogos z tych co o te dwa miejsca walcza kto by zasługiwał.
Mysle tez, że w przyszłym sezonie Arsenal, Liverpool, Manchester United i Manchester City to mogą byc juz zupełnie inne zespoły. W Arsenalu moze byc zmiana managera w City i United szykuje sie po raz kolejny spora rewolucja transferowa, a Liverpool Kloppa moze znowu bedzie stac na swietne pół roku. Bo przeciez gorzej niz obecnie grac nie mozna. Gdyby tak grali cały sezon to kręciliby sie w okolicach 10 miejsca i byc moze w przyszłym sezonie Kloppa juz by na Anfield nie było.
Mysle tez, że w przyszłym sezonie Arsenal, Liverpool, Manchester United i Manchester City to mogą byc juz zupełnie inne zespoły. W Arsenalu moze byc zmiana managera w City i United szykuje sie po raz kolejny spora rewolucja transferowa, a Liverpool Kloppa moze znowu bedzie stac na swietne pół roku. Bo przeciez gorzej niz obecnie grac nie mozna. Gdyby tak grali cały sezon to kręciliby sie w okolicach 10 miejsca i byc moze w przyszłym sezonie Kloppa juz by na Anfield nie było.
- Delpiero14
- Bianconero

- Reputacja: 7075
- Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku
O futbolu na luzie...
Wreszcie ten Arsenal się na coś przydaje. Niech dojadą te MU.
O futbolu na luzie...
No to teraz cała nadzieja Jose "gardzę Ligą Europy" Mourinho właśnie w tych rozgrywkach... tym bardziej, że w następnej kolejce Tottenham na wyjeździe.
O futbolu na luzie...
Po kiego czorta on wprowadza Rashforda, nie ma co myśleć nawet o remisie 
- HMK
- Toni Kroos
- Reputacja: 2462
- Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
- Kontakt:
O futbolu na luzie...
Na ławce rezerwowych Arsenalu jedzą orzeszki? 
Diamen o Premier League pisze:Zaorać te ligę w pizdu xd

- Delpiero14
- Bianconero

- Reputacja: 7075
- Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku
O futbolu na luzie...
W końcu linie lotnicze Emirates.
- HMK
- Toni Kroos
- Reputacja: 2462
- Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
- Kontakt:
O futbolu na luzie...
Okropny jest dziś Lingard.
Diamen o Premier League pisze:Zaorać te ligę w pizdu xd

O futbolu na luzie...
Trzy ostatnie spotkania Liverpoolu oglądałem w barze, a tam nie bardzo miałem głowę do siedzenia na forum i pisania czegoś

- masacra
- Gwiazda

O futbolu na luzie...
Ja z reguly ogladam w barze mecze i po tym co sie tam nasłucham juz mi sie o piłce nawet niechce pisac.
Zreszta oglądanie meczy w barze/na stadionie > oglądanie meczy w domu.
Szczerze to cholernie mnie nudzi ten sport. Pora sie przezucic na cos bardziej interesującego
Zreszta oglądanie meczy w barze/na stadionie > oglądanie meczy w domu.
Szczerze to cholernie mnie nudzi ten sport. Pora sie przezucic na cos bardziej interesującego
O futbolu na luzie...
Pewnie. W barze zawsze pojawią się jakieś dobre dusze, można fajnie, na luzie pogadać o piłce i życiu 

- Enjo
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2240
- Kibicuję: AC Milan
O futbolu na luzie...
co za karny Radovica
Brawo Marciniak
Brawo Marciniak
- EndriuK
- Lider Drużyny

- Reputacja: 328
O futbolu na luzie...
Radovic chciał być jak Lewy, karny na dwa tempa, zamiast bramki żółta kartka 
- masacra
- Gwiazda

O futbolu na luzie...
Oglądałem kolarstwo swego czasu na eurosporcie jak tych dwoch smieszków komentowało tour de france ale oglądałem tylko dla nich. Niezła beka tam szła. Po za tym tez nudne. Jadą i jada te kilometry robią, obok formuły 1 najnudniejszy sport. Myslałem raczej o futbolu amerykanskim bo do rugby juz kilka lat próbuje sie przekonac i jakos mnie to nie bierze, choc momentami mecze sa ciekawsze niz piłkanozna. Jeszcze zuzel na propsie ale tu tez chętnie bym sobie pochodził na zywo pooglądac. Byłem raz w Cardiff i przyznam, ze emocje lepsze niz na wiekszosci stadionów premier league.
Ale szczerze to takie narzekania na koniec sezonu, jak co roku mnie biora, a pewnie juz w połowie czerwca będe odliczał dni do rozpoczecia kolejnego.
Tym bardziej, ze nowy sezon to nowe nadzieje, nowe emocje... potem te same rozczarowania i to samo wkurwienie. Zycie byłoby puste bez tego.
Ale szczerze to takie narzekania na koniec sezonu, jak co roku mnie biora, a pewnie juz w połowie czerwca będe odliczał dni do rozpoczecia kolejnego.
Tym bardziej, ze nowy sezon to nowe nadzieje, nowe emocje... potem te same rozczarowania i to samo wkurwienie. Zycie byłoby puste bez tego.