FINAŁ: ARGENTYNA - FRANCJA (18.12.2022 - 18:00)
No jest większa, to na pewno. Ale rzuty karne to gra nerwów, podchodzisz jak pizda, z głową w dół to bramkarz cię zje.
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
dobrze jak bramkarz jest troche pojebany
Typowa wojna psychologiczna
zawsze lubiłem takie podejście bramkarzy bo jakby nie patrzeć to oni są na straconej pozycji. A jak są takimi kozakami to piłkarz który strzela się zaczyna zastanawiać 
zawsze lubiłem takie podejście bramkarzy bo jakby nie patrzeć to oni są na straconej pozycji. A jak są takimi kozakami to piłkarz który strzela się zaczyna zastanawiać 
"Być nie mieć to odwieczny dylemat"
Może się kiedyś Martinez przejedzie na tym, może jest błaznem, ale Mistrzostwo Świata w jakimś stopniu dzięki takim zachowaniom zdobył, więc myślę że jest zadowolony z efektu. Cel uświęca środki.
Tak czy inaczej, dobry bramkarz, trochę pierdolniety, ale dobry. Generalnie Messi ściągał presję że swoich kolegów i ci mogli spokojnie grać, ale ma to też teraz odwrotny efekt, że o wielu graczach mniej się mówi, a Martinez był bohaterem karnych z Holandią i Francją, no i ta genialna obrona strzału Muaniego w 121. minucie spotkania...
Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka
Tak czy inaczej, dobry bramkarz, trochę pierdolniety, ale dobry. Generalnie Messi ściągał presję że swoich kolegów i ci mogli spokojnie grać, ale ma to też teraz odwrotny efekt, że o wielu graczach mniej się mówi, a Martinez był bohaterem karnych z Holandią i Francją, no i ta genialna obrona strzału Muaniego w 121. minucie spotkania...
- piotrcies
- Michael Carrick's Red Army

- Reputacja: 8354
Mnie się przypomina, jak Martinez robił te swoje tańce po przestrzelonym karnym Bruncia, a w następnym meczu puścił babola i mu się zrewanżowali.
Ale ogólnie śmieszny wariat, ma trochę nawalone w głowie, lubi prowokować, ale to nic groźnego, chłop pewnie tak daje upust emocjom. Lepsze to niż np. wjeżdżanie sankami w rywali, jak to robił jego rodak swego czasu.
Ale ogólnie śmieszny wariat, ma trochę nawalone w głowie, lubi prowokować, ale to nic groźnego, chłop pewnie tak daje upust emocjom. Lepsze to niż np. wjeżdżanie sankami w rywali, jak to robił jego rodak swego czasu.

Pięknie ich dupsko piecze

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
Argentynczycy też prowokują:p
- Enjo
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2240
- Kibicuję: AC Milan
Zabawne są te prowokacje Argentyńczyków.
Poza Messim, żadne z nich nie będzie w połowie tak dobry jak Mbappe, który w wieku 24 lat ma więcej osiągnięć niż każdy z nich a oni zamiast się cieszyć to kpią z Mbappe, a nie kojarzę aby on się z nimi wadził.
Poza Messim, żadne z nich nie będzie w połowie tak dobry jak Mbappe, który w wieku 24 lat ma więcej osiągnięć niż każdy z nich a oni zamiast się cieszyć to kpią z Mbappe, a nie kojarzę aby on się z nimi wadził.
mistrzostwo swiata + copa america. i tak sprawdzilem dokladniej to po drodze argentyna wygrala kazdy z trzech konkursow jedenastek, a rywale (kolumbia, holandia i francja) wykorzystali tylko 7 karnych na 14
w finale sie tyle dzialo, ze troche ta interwencja zostala na drugim planie, a jak sie teraz zastanawiam to jest przeciez jedna z najwazniejszych interwencji bramkarskich w historii. doliczony czas dogrywki w finale mundialu przy remisie na tablicy...
też nie wiemy tego co Mbappe wygadywał podczas meczu czy w korytarzu przed.
- Precel
- Lider Drużyny

- Reputacja: 311
- Kibicuję: TSW
Wierzę, że kiedyś znajdzie się cwańszy napastnik na Martineza, tylko kto mógłby być takim psychologicznym kotem, żeby takiemu psychologicznemu kotowi wjechać na psychę? 

Just another day at the office...
mbappe na pewno przed turniejem gadal, ze europejczycy maja wieksze szanse przed mundialem od argentyny i brazylii, bo te nie sa otrzaskane z pilka na wysokim poziomie, bo jej nie ma na ich kontynencie. argentynczycy wiadomo mocno emocjonalni, ale sami z siebie jakos tam wybitnie nie prowokuja (z chorwacja byl spokoj), za to chetnie wbija szpile, jak ktos za duzo gada przed meczem (jak van gaal)
prowokacje i odpowiedzi to czesc futbolu, wiec mbappe mysle, ze przezyje. nie raz to on byl tym zamykajacym mordy i pewnie jeszcze nie raz bedzie:

prowokacje i odpowiedzi to czesc futbolu, wiec mbappe mysle, ze przezyje. nie raz to on byl tym zamykajacym mordy i pewnie jeszcze nie raz bedzie:

Przecież to Martinez, a on już pokazał, że do normalnych nie należy. Wliczając w to fakt, że to bramkarz, który na pewno nie będzie jak Mbappe to akurat wkład w zwycięstwo miał bardzo duże. Mi kompletnie nie chodziło o piłkarzy no żabojady już płakały po meczu i wszystkich obwiniali tylko nie siebie, a o samych Francuzów (media, kibice)

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
- Vol'jin
- Gwiazda

- Reputacja: 1123
- Kibicuję: Ac Milan
Ten Debiliano szydzi z Kyliana który mu wsadził 4 gole z czego 3 z karnych strzelając w ten sam róg który się rzucał 
- Precel
- Lider Drużyny

- Reputacja: 311
- Kibicuję: TSW
Martinez w konkursie rzutów karnych, a Martinez podczas karnego w regulaminowym czasie gry, bądź dogrywce to dwaj różni i bramkarze i ludzie. Przy karnych z gry sam ma głęboko w gaciach

Just another day at the office...