Domek nr 10 (temat luźny)
Re: Domek nr 10 (temat luźny)
Hm, racja. Jeszcze Gruszką, czyli atakującym 
"Kiedy mówię „Polska”, mam przed oczami pszeniczny kłos wyrosły na tej ziemi, znajome boćki, co przycupnęły na przyjaznej mazurskiej chacie…"
- bartbuks
- Administrator

- Reputacja: 30
Zmiana tematu. Wiecie czy da się gdzieś obejrzeć U21 Hiszpania - Polska?? 

Proszę bardzobartbuks pisze:Zmiana tematu. Wiecie czy da się gdzieś obejrzeć U21 Hiszpania - Polska??

- 10
- Gwiazda

- Reputacja: 615
- Kontakt:
A w optymalnym zestawieniu - jeśli wyzdrowieje Winiarski i Wlzły - tylko Zagumnym.lisek_chz pisze:Hm, racja. Jeszcze Gruszką, czyli atakującym
Ale, Alex; Alessandro. DEL PIERO!
Była, wprowadził to chyba Probierz i jego asystent (ten od kadry kobiet, zapomniałem nazwiska teraz) - spec od przygotowania fizycznego.czeher pisze:cloner czy indywidualizacja byla rowniez za czasow Motyki?
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
- Killerbean
- Kluczowy Zawodnik

- Reputacja: 0
Albin Wira ??cloner pisze:wprowadził to chyba Probierz i jego asystent (ten od kadry kobiet, zapomniałem nazwiska teraz)
THERE'S ONLY ONE GOD

Nie, już sprawdziłem, Robert Góralczyk jest przecież teraz trenerem kadry kobiet.
- Duch
- Entuzjasta Kraftu

- Reputacja: 196
Wy też tak macie, że wzruszacie się na ostatnich odcinkach Przyjaciół
... za każdym razem.
- (L)oczkerson
- O Captain! My Captain!
- Reputacja: 621
też tak macieDuch pisze:Wy też tak macie, że wzruszacie się na ostatnich odcinkach Przyjaciół... za każdym razem.
"Mało jest zalet, których by Polacy nie mieli, i mało błędów, których udałoby im się uniknąć"
Winston Churchill
Winston Churchill
- spyrczak
- Lider Drużyny

- Kontakt:
ja po tym jak wyszli wszyscy na ostatnia kawę nie wiedziałem co z sobą zrobić... strasznie mi było źle
;p ciężko mi było się z nimi pożegnać 
Mnie niestety też

Chłopie, prawie w każdym odcinku jest jakaś scena, na której można się wzruszyćDuch pisze:Wy też tak macie, że wzruszacie się na ostatnich odcinkach Przyjaciół... za każdym razem.
- Killerbean
- Kluczowy Zawodnik

no też miałem takie motywy. Troche głupio serial oglądałem od zawsze a w 2004 miał sie skończyć . ehh
ale potem znalazłem nowe seriale . Żaden z nich przyjaciołom nie dorównuje ale są niezłe dwóch i pół , Hoży dok.
Jak poznałem waszą matkę ma klimat porównywalny z przyjaciółmi i dlatego teraz właśnie ten serial najbardziej lubię .
A przyjaciól co pewien czas jadę od nowa .
Surfthechannel.com - jakby ktoś nie znał stronka z filmami i serialami ,są wszystkie odcinki przyjaciół .
ale potem znalazłem nowe seriale . Żaden z nich przyjaciołom nie dorównuje ale są niezłe dwóch i pół , Hoży dok.
Jak poznałem waszą matkę ma klimat porównywalny z przyjaciółmi i dlatego teraz właśnie ten serial najbardziej lubię .
A przyjaciól co pewien czas jadę od nowa .
Surfthechannel.com - jakby ktoś nie znał stronka z filmami i serialami ,są wszystkie odcinki przyjaciół .
THERE'S ONLY ONE GOD

- piotrcies
- Michael Carrick's Red Army

- Reputacja: 8366
Ostatnie odcinki są rzeczywiście wzruszające. Niemniej jedną z najbardziej wzruszających scen jest ta, kiedy Chandler i Monica dowiadują się, że nie mogą mieć dzieci (tzn. mają bardzo małe szanse). To jest jedna z najsmutniejszych scen.
Co do pozytywów ostatnich odcinków, to na koniec znalazłem odpowiedź na pytanie, które było nurtujące, zanim znałem zakończenie serialu: Co u licha stało się z kaczką i kurczakiem?!
Co do pozytywów ostatnich odcinków, to na koniec znalazłem odpowiedź na pytanie, które było nurtujące, zanim znałem zakończenie serialu: Co u licha stało się z kaczką i kurczakiem?!
- Yukasz
- Basket fan hooligan
- Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo
Coby za długo nie odpoczywać od Przyjaciół tvn7 od 23.09 w pn-pt o 19:05 po raz enty będzie emitował serial 

Wlazły tradycyjnie kontuzjowany, teraz zdaje się paluszek go boli i umierający leży w łóżeczku
Kadziewicz po słabym sezonie także teraz jest totalnie bez formy(L)oczkerson pisze:Co jest z Kadziewiczem, Wlazłym i Winiarskim?
Wlazły tradycyjnie kontuzjowany, teraz zdaje się paluszek go boli i umierający leży w łóżeczku