Mi aktualnie leci Matthew West w utworze Truth Be Told. Taka piosenka na chillout i bardzo przyjemna dla ucha.
Czego obecnie słuchacie?
Czego obecnie słuchacie?
KANAŁ TWITCH GDZIE SOBIE STREAMUJE GIERKI
KANAŁ GDZIE WRZUCAM SWOJE GAMEPLAYE Z GIER - Z czasem może zacznę publikować tematykę mangową.
KANAŁ GDZIE WRZUCAM SWOJE GAMEPLAYE Z GIER - Z czasem może zacznę publikować tematykę mangową.
Czego obecnie słuchacie?
- Rezus
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2867
Czego obecnie słuchacie?
Strasznie żałuję, że stosunkowo mało nagrali płyt, świetny southern rock.
"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań."
Czego obecnie słuchacie?
Wpadło mi przed chwilą z randomowych utworów na spotify
bardzo mało popularna kapela, ale ten utwór fajny :
bardzo mało popularna kapela, ale ten utwór fajny :
Czego obecnie słuchacie?
Stonsi. Kawałek One hit to the body.
Jest to najprawdopodobniej mały plagiat. Hołdys w tamtym czasie grywał w klubie w USA gdzie bywali Stonsi i słyszeli jak gra utwór Ale wkoło jest wesoło
Jest to najprawdopodobniej mały plagiat. Hołdys w tamtym czasie grywał w klubie w USA gdzie bywali Stonsi i słyszeli jak gra utwór Ale wkoło jest wesoło
Wygramy, przegramy albo będzie remis.
- 7lechus
- Gwiazda

- Reputacja: 2558
- Kibicuję: INAC Kobe + Tokyo Verdy
Czego obecnie słuchacie?
Trafiłem przypadkiem... i zatonąłem w nostalgii.
Phila Sawyera (u nas był znany pod nazwą Beautiful World) a w zasadzie jego pierwszego, składankowego albumu In Existence słuchałem namiętnie w okresie kiedy miałem spory wkręt na Mike'a Oldfielda, Vangelis'a, Enigmę oraz Deep Forest.
Phila Sawyera (u nas był znany pod nazwą Beautiful World) a w zasadzie jego pierwszego, składankowego albumu In Existence słuchałem namiętnie w okresie kiedy miałem spory wkręt na Mike'a Oldfielda, Vangelis'a, Enigmę oraz Deep Forest.