Domek nr 10 (temat luźny)
- piotrcies
- Michael Carrick's Red Army

- Reputacja: 8366
Re: Domek nr 10 (temat luźny)
Powodzenia więc 
Młodzi jesteśmy, przyjdzie jeszcze czas na spędzanie sylwestra tylko i wyłącznie z dziewczynąlukas_k pisze:No, a ja się wkręciłem do tej "zajebistej dziewczyny" na Sylwestra, będziemy u niej w domu tylko we dwoje, może być ciekawieTrzymać kciuki!
Impreza jak przynajmniej co miesiąc u mnie 

"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
"Świętujemy", że "artyści" dostają kupę kasy za nic.janop pisze:Sylwester to chyba najbardziej naciągana okazja do imprezowania.
- futbolowa
- Czerwona Diablica
- Reputacja: 2157
- Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
- Kontakt:
Też prawda. Nigdy nie lubiłam tej spiny. Ludzie już we wrześniu zaczynają wypytywać: "a co będziesz robić w sylwestra?", tylko po to, żeby się własnymi "wielkimi planami" podzielić, ewentualnie trują dupę, żeby urządzić coś "historycznie wielkiego". Ostatniego dnia w Biedronce kolejki na całą długość sklepu, bo przecież trzeba zrobić zapasy jak na atak zombie. Potem popijawa, wkurwianie zwierząt sztucznymi ogniami i syf pod blokiem przez miesiąc. Nie, dziękijanop pisze:Sylwester to chyba najbardziej naciągana okazja do imprezowania.
Najlepiej posiedzieć przede kompem i napisać sobie w spokoju felieton.

Dlatego lubię spędzać go w domu - sam,czasem z rodzinką - napić można się wszędzie,o każdej porze...
Niech ten rok się już kończy i oby ten następny był lepszy...Masakra..Z każdym dniem co raz gorzej - wczoraj już o mały włos bym zabił człowieka(źle ściągnąłem palete z częściami na wózku i dobrze,że nie poleciała na skos tam gdzie stał,tylko normalnie prosto) i to jeszcze na rannej zmianie przy wszystkich kierownikach itd..uff..na szczęście mało osób o tym wie,z kontrolą jakości jakoś się dogadałem i będzie ok
haha
Ubek wyślij linka z teledyskiem do Slim91 bo dostałem PW abym podał,a nie wiem czy jestem upoważniony
Padło tutaj tyle szczegółów,nazwa jednego z najbardziej popularnych zespołów(PiM),premiera w wigilię,co się znajduje w teledysku autobus,Lexus,że samemu można znaleźć - ja znalazłem
Niech ten rok się już kończy i oby ten następny był lepszy...Masakra..Z każdym dniem co raz gorzej - wczoraj już o mały włos bym zabił człowieka(źle ściągnąłem palete z częściami na wózku i dobrze,że nie poleciała na skos tam gdzie stał,tylko normalnie prosto) i to jeszcze na rannej zmianie przy wszystkich kierownikach itd..uff..na szczęście mało osób o tym wie,z kontrolą jakości jakoś się dogadałem i będzie ok
Ubek wyślij linka z teledyskiem do Slim91 bo dostałem PW abym podał,a nie wiem czy jestem upoważniony
Padło tutaj tyle szczegółów,nazwa jednego z najbardziej popularnych zespołów(PiM),premiera w wigilię,co się znajduje w teledysku autobus,Lexus,że samemu można znaleźć - ja znalazłem

- Rojiblanco
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 2275
Śmiało wrzucaj, jak masz pod ręką 
Nolukas_k pisze:No, a ja się wkręciłem do tej "zajebistej dziewczyny" na Sylwestra, będziemy u niej w domu tylko we dwoje, może być ciekawieTrzymać kciuki!
Czekamy na relację
ktoś się tam zastanawiał, czy emdżej żyje i jak sobie radzi, bo dawno nie był. Otóż... rozmawiałem z nim wczoraj, stwierdził że nie ma chęci i motywacji by tu zaglądać. Tak że żyje, więc luz. jedynie za wami nie tęskni 
- Rojiblanco
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 2275
Po co tyle piles?
Teraz będzie masowo usuwany z kategorii "kogo Ci najbardziej brakuje"fieldy pisze:ktoś się tam zastanawiał, czy emdżej żyje i jak sobie radzi, bo dawno nie był. Otóż... rozmawiałem z nim wczoraj, stwierdził że nie ma chęci i motywacji by tu zaglądać. Tak że żyje, więc luz. jedynie za wami nie tęskni

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
Ross miał mało czasu między zajęciami, a drugi budynek na drugim końcu miasta. Możesz skorzystać z jego pomysłu
pamiętaj o III aksjolukas_k pisze:No, a ja się wkręciłem do tej "zajebistej dziewczyny" na Sylwestra, będziemy u niej w domu tylko we dwoje, może być ciekawieTrzymać kciuki!
pamiętaj o III aksjojanop pisze:"500 dni miłości" i wino polecamU mnie zadziałało. Za dwa miesiące piąta rocznica. Chyba w końcu się oświadczę z tej okazji.