Czyli Ivanovic bedzie w Milanie bo nie wierze ze pozbywali by sie 2 obroncow co prawda nie podstawowyc hale zawsze taki Simic mogl sie do czegos przydac .
AC Milan (zbiorczy)(cz.2)
- myhalek_acm
- Kapitan

- Reputacja: 102
- Chlopaczek
- Ten obcy
- Reputacja: 3308
- Chlopaczek
- Ten obcy
- nestinho_acm
- Skład B

- Reputacja: 0
Jak dla mnie to dwa patyki jeszcze zostały, ale tak jak piszesz - brawo za to co działacze zrobili.Chlopaczek pisze:Nie pamietam kiedy ostatnio pozbylismy sie w jednym okienku tyle chrustu.
Brawo dla naszych dzialaczy.
Ciekawe czy znowu będzie akcja z Kaką, a właściwie jego bratem
Bo w tamtym roku to można było zrozumieć że kto pozyska Digao to Kaka gratisowo dorzucą
Forza Rosso-Nerri!
Ja póki co tak patrze na gre Milanu w tych sparingach i mi sie to jakos nie widzi aby walczyli o scudetto w przyszlym sezonie. Ale tak poza tym to juz 28 września wielkie Derby Mediolanu. Jestem kibicem Interu ale mysle ze to Was zaciekawi (sam robiłem, ale jakbyscie mogli to obejrzyjcie w wysokiej rozdzielczości plz). Jest to multimedilalna zapowiedź meczu, mam nadzieje ze sie Wam spodoba. Oby derby były emocjonujące, oby padło mnóstwo goli no i oby wygrał Inter
.
i czekam na Wasze ocenki mojej zapowiedzi
i czekam na Wasze ocenki mojej zapowiedzi
Ostatnio zmieniony 13 sie 2008, 21:00 przez Chuchu, łącznie zmieniany 2 razy.
- Chlopaczek
- Ten obcy
- MazurXIII
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1373
- Kibicuję: AC Milan
Czy ktoś w ogóle zauważył,że w Milanie nie ma obecnie napastników?Wszyscy poważniejsi gracze ofensywni prócz Seedorfa są albo kontuzjowani albo przebywają w Chinach...
Cele na ten sezon?Tarcza i UEFA,to oczywiste...a wyciąganie jakichkolwiek wniosków na podstawie sparingów jest śmieszne...np. jaki był wynik meczu Polska -Grecja przed Euro 2004?itpeitede...
Cele na ten sezon?Tarcza i UEFA,to oczywiste...a wyciąganie jakichkolwiek wniosków na podstawie sparingów jest śmieszne...np. jaki był wynik meczu Polska -Grecja przed Euro 2004?itpeitede...
- Maciek (interista)
- Kapitan

- Reputacja: 188
Cel Milanu na sezon to Puchar TIM.
Cel osiągnięty został więc Carlo poświęcił się testowaniu nowych taktyk 10-0-3 (te trzy z przodu to boskie trio R99999-Pato-Kaka) o czym marzył ponoć od dziecka.
Gdyby jednak kibice czuli się niepocieszeni takim obrotem spraw Carlo jest gotów po sezonie sprzedać Brocchiego i Favalliego co powinno zwiekszyc sprzedaż abonamentów o milion procent (tak zwany efekt Brocchiego
).
A na serio pytanie bezsensowne. Takie kluby chyba zawsze mają taki sam cel - wygrać wszystko co się da.
Cel osiągnięty został więc Carlo poświęcił się testowaniu nowych taktyk 10-0-3 (te trzy z przodu to boskie trio R99999-Pato-Kaka) o czym marzył ponoć od dziecka.
Gdyby jednak kibice czuli się niepocieszeni takim obrotem spraw Carlo jest gotów po sezonie sprzedać Brocchiego i Favalliego co powinno zwiekszyc sprzedaż abonamentów o milion procent (tak zwany efekt Brocchiego
A na serio pytanie bezsensowne. Takie kluby chyba zawsze mają taki sam cel - wygrać wszystko co się da.
- gilardino11
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1295
Milan pozbywa się zbędnych zawodników którzy i tak przesiadują cały sezon na ławce rezerwowych zagrają 2-3 mecze w Pucharze Włoch i jeszcze zagrają bardzo słabo a pieniądze trzeba im płacić
.
Podobno Ivanovic już jest bardzo blisko ekipy Rossonerich.Do dogadania zostało kilka szczegółów aby wypożyczenie zostało zrealizowane.Ale jak nie zobacze go w Milanello to nie uwierze.Tak naprawde to bynajmniej ja wiem tyle że kupiono go z Rosji za kilkanaście milionów euro ale nie widziałem go w akcji więc oceniać nie będe..
a ktoś z forum widział wcześniej jak grał w Rosji
Podobno Ivanovic już jest bardzo blisko ekipy Rossonerich.Do dogadania zostało kilka szczegółów aby wypożyczenie zostało zrealizowane.Ale jak nie zobacze go w Milanello to nie uwierze.Tak naprawde to bynajmniej ja wiem tyle że kupiono go z Rosji za kilkanaście milionów euro ale nie widziałem go w akcji więc oceniać nie będe..
a ktoś z forum widział wcześniej jak grał w Rosji