Opcji wymiany za Vieriego za dopłatą nawet nie skomentuję
AC Milan (zbiorczy)(cz.2)
Włodarze Atletico musieliby mieć jakieś poważne zaburzenia intelektualne gdyby oddali Torresa gdziekolwiek. Dla mnie 'el Nino' jest jak Maldini dla Milanu i Puyol dla Barcy - jego miejsce jest na Vicente Calderon.
IMHO osoba Bobo nie miałaby wpływu na cenę, mógłby najwyżej być dorzucony gratis
bo jego cena (z punktu widzenia Atletico) wynosi 0 euro. On jest już po prostu słaby i między bajki można włożyć nadzieję na jego lepsza dyspozycję.

- Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
- Rapid Eye Movement
- Reputacja: 0
Nasz najblizszy rywal Parma wypozyczyła z Palermo Matteo Guardalbena i juz w meczu przeciwko nam bedzie stał na bramce.
Mam nadzieje ze nie bedzie chciał sie pokazac z jak najlepszej strony
Wydaje mi sie ze to jest lepszy bramkarz anizeli Cristiano Lupatelli ktory powedrował do Palermo.
Takze chyba nici z transferu Barzagliego do nas byc moze w letnim oknie cos sie ruszy bo obaj bramkarze sa wypozyczeni do 30 czerwca 2006 roku .
Cyzby Zamparini nie chciał juz Abbiatiego
Mam nadzieje ze nie bedzie chciał sie pokazac z jak najlepszej strony
Wydaje mi sie ze to jest lepszy bramkarz anizeli Cristiano Lupatelli ktory powedrował do Palermo.
Takze chyba nici z transferu Barzagliego do nas byc moze w letnim oknie cos sie ruszy bo obaj bramkarze sa wypozyczeni do 30 czerwca 2006 roku .
Cyzby Zamparini nie chciał juz Abbiatiego
Forza Milan 

- Zaza
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1
Janio sama dopłata i gratis Bobo może byś kusząca. Bo nie mówimy to o jakiś współwłasnościach ale o grubych bańkach i wdzięczności... Ale symboli sie nie sprzedaje. Jak to kiedyś ktos powiedział
No własnie ;]
Nie bój nic - bedzie dobrze. Jeszcze z Freyem bedzie serial. Parma i Palermo porostu szukają rozwiązan. A Lupatelli przeciesz nadal jest graczem Violi. Wypożyczeni to czerwca 2006 a kiedy wraca Abbiati ?
![Krzywy :]](./images/smilies/krzywy6am.gif)
Czyli Matteo zagra już w meczu z Milanem (8.01.) na San Siro , szkoda sądziłem że Muszkieter - Aramis - Bucci zagra i Gila mu wpakuje z 3 w plecy
Kolega kolega ale teaz rywal.
W sumie to on by mógł byc jego ojcem (Bucci)
Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:Parma wypozyczyła
No własnie ;]
Nie bój nic - bedzie dobrze. Jeszcze z Freyem bedzie serial. Parma i Palermo porostu szukają rozwiązan. A Lupatelli przeciesz nadal jest graczem Violi. Wypożyczeni to czerwca 2006 a kiedy wraca Abbiati ?
Czyli Matteo zagra już w meczu z Milanem (8.01.) na San Siro , szkoda sądziłem że Muszkieter - Aramis - Bucci zagra i Gila mu wpakuje z 3 w plecy
W sumie to on by mógł byc jego ojcem (Bucci)
- Łukasz_
- Kapitan

Jeżeli odejdzie Vieri już teraz to napewno ktoś przyjdzie, ale nie wierze że będzie to TorresKaka_ACM pisze:Kolejne okno transferowe i po raz kolejny powraca temat młodego hiszpana. Z tego co pamiętam to Atletico ma jakieś "długi" względem rossonerich! Po drugie Torres jest bez formy, podobnie jak Bobo! Zobaczymy jak sie sprawa potoczy
Forza Grande Milan
- Zaza
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1
janiofcb pisze:Ja bym to pomnożył co najmniej razy dwa. Taniej Atletico nie puści 'el Nino' Czerwony Romek dawał bodajże 60 mln euro i nic nie wskórał...
No właśnie Janio "Czerwony Romek"
Jak Torres odejdzie kiedyś z Vincente Calderon za kwote 60 milionów euro to za Joaquina trzeba zapłacić klauzule...
Nie wiem czy ten post dojdzie do Was bo już próbowałem trzy razy
Pozdro
Forza Milan
*_For_zaza_Milan_* pisze:Wiesz taka opinia na podstawia portalu czy prasy to nie to samo co oczy
Racja, ale nawet mlody_10 nie znalazł o nim kompilacji, więc ciężko jest go zobaczyć:0 A szkoda, pewnie warto.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Fernando Gago
Nie słyszałem, rozwiń temat proszę. Ale szczerze powiedziawszy najbardziej z tych talentów interesuję mnie Aguero. Naprawdę mam nadzieje, że wyrośnie z niego taki zawodnik...conajmniej jak Riquelme
Riquleme
Aguero
Co do Torresa...to jak po jego zakupie(dla mnie dość wątpliwym) wyborażacie sobie atak Rossonerich?
- Łukasz_
- Kapitan

Nie wyobrażam sobie jego transferu do nasbagg pisze:Co do Torresa...to jak po jego zakupie(dla mnie dość wątpliwym) wyborażacie sobie atak Rossonerich?
Zaza i tak zostanie na Vincente Calderon, jescze rok napewno. Co do Joaquina to wolał bym na niego wyłożyć te 30mln ( jaką ma klauzele*_For_zaza_Milan_* pisze:Jak Torres odejdzie kiedyś z Vincente Calderon za kwote 60 milionów euro to za Joaquina trzeba zapłacić klauzule...
- Łukasz_
- Kapitan

Ja myśle o euro... czyli z 20 baniek wychodzi. Jeżeli Betis zgodził by się na 16mln funtów to już dawo by go tam nie było.Ibrahimović pisze:Za duzo kasy masz Lopera chce za niego podobno 16 mln Funtów.
P.S po co przychodzisz tu pisać tylko i wyłącznie i Joaquinie jeżeli masz temat Betis w Premia DivisionIbrahimović pisze:P.S Po co wam temat "Mercato Rossonerich" skoro o transferach piszecie w temacie głównym
Zaza masz jakieś nowe news odnośnie transferu Barzagliego
Łukasz[ACM] pisze:Ja myśle o euro... czyli z 20 baniek wychodzi.
Noo ,niby wychodzi ,tylko ,ze ty pisales o 30 mln.
Łukasz[ACM] pisze:Jeżeli Betis zgodził by się na 16mln funtów to już dawo by go tam nie było
A skąd wiesz czy ktos pytal o niego w ostatnim czasie
Łukasz[ACM] pisze:P.S po co przychodzisz tu pisać tylko i wyłącznie i Joaquinie jeżeli masz temat Betis w Premia Division
Napisalem o Joaquinie w kontekscie jego "przejscia" do Milanu wiec dlaczego płaczesz
Łukasz[ACM] pisze:Zaza masz jakieś nowe news odnośnie transferu Barzagliego
Ma
3maj sie
Juventus & Widzew
-
mariuszmilan
- Rezerwowy

jezeli Bobo by odszedl to moim zdaniem nie ma w zimie co myslec ow zmocnieniu bo wszyscy sa zdrowi wsrod napastnikow(oby caly czas), z tego co wiadomo Kaka tez moze zagrac w pierwszej linii co pokazal w canarinhos...a w razie potrzeby jest utalentowany Ardemagni i na niego tez mozna by stawiac chociaz z lawy, ale na razie to tylko plotki wiec nie am co sie "podniecac", bo moim zdnaniem Lysy i tak nie pusci Vieriego zima...
FORZA MILAN!!
FORZA MILAN!!
- Łukasz_
- Kapitan

Wiem że pisałem o 30 mln i uważam że za mniejszą kwote nie odejdzie, nie mówie na ile jest wyceniany a to jest różnica.Ibrahimović pisze:Noo ,niby wychodzi ,tylko ,ze ty pisales o 30 mln.
Nie wiem czy ostatnio ktoś o niego pytał, krążyły plotki jak zawsze o Chelsea, Real sie interesował i Juve. Ale były za niego większe oferty niż 16mln ( plotki ) ale byłyIbrahimović pisze:A skąd wiesz czy ktos pytal o niego w ostatnim czasie
Ja płaczeIbrahimović pisze:Napisalem o Joaquinie w kontekscie jego "przejscia" do Milanu wiec dlaczego płaczesz
Pytałem ZazyIbrahimović pisze:Ma Nic nowego nie słychac w tej sprawie