Juventus cz.2 (zbiorczy)
- sci
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2826
Juventus cz.2 (zbiorczy)
No nie jest, o Loce się czytało że może dołączyć do Marsylii, Fagioli pewnie zostanie ale raczej pierwszoplanową postacią nie będzie. Miretti pewnie pójdzie na wypożyczenie. Burger ciekawe gdzie wyląduje. No i jest jeszcze Pogba. 
- Berele Lewartow
- Gwiazda

- Reputacja: 700
Juventus cz.2 (zbiorczy)
Bez przesady z tym Locatellim, nie da się sprzedać wszystkich. Poza tym, zakładam że Thuram będzie zaczynał na ławce, zresztą on jest ponoć po dość przeciętnym sezonie.
- (L)oczkerson
- O Captain! My Captain!
- Reputacja: 621
Juventus cz.2 (zbiorczy)
Bo De Zerbi ich prawdzi i ceni go z czasów w Sassuolo. Dla mnie Loca jest do odbudowania, podobna rola na boisku co Freuler w Bolonii. Może się odbije. Zresztą mam wrażenie, że Thuram z miejsca do 11 nie wskoczy i przez jakiś czas to Locatelli będzie partnerował Brazylijczykowi.
"Mało jest zalet, których by Polacy nie mieli, i mało błędów, których udałoby im się uniknąć"
Winston Churchill
Winston Churchill
Juventus cz.2 (zbiorczy)
Gołym okiem widać, że nie. Juventus po tej rewolucji transferowej śmiało może zmienić nazwę na Internazionale Torino.PietroBosman pisze: ↑07 lip 2024, 20:06 Pytanie czy dalej gramy ItalJuve. Jeżeli tak to odpowiedź jest prosta.
- Delpiero14
- Bianconero

- Reputacja: 7075
- Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku
Juventus cz.2 (zbiorczy)
Prawda jest taka że Włochów w topowych włoskich klubach z roku na rok będzie coraz mniej. Włoscy gracze nie dość że są coraz słabsi to jeszcze kiedy trafi się rzeczywiście ktoś wyróżniający się to cena za niego jest dla innych włoskich klubów kwota zaporowa i nieosiągalna. Logiczne więc że takiemu Juventusowi czy Milanowi bardziej się będzie opłacało ściągnąć gracza podobnego profilem i poziomem zza granicy, bo nie trzeba będzie płacić za niego aż takich pieniędzy. Włosi już podobnie jak Anglicy, płacisz nie tylko za jakość, ale również za znaczek, z tym że angielskie kluby są nieporównywalnie bogatsze od tej włoskiej biedoty.
Juventus cz.2 (zbiorczy)
Trochę prawdy tym jest, trochę nie. Temat na dłuższą dyskusję.
Natomiast ja, człowieka mającego największy sentyment do Juventusu przez Del Piero i zawsze spora ilość reprezentantów Włoch w składzie niesamowicie zobojętniałem na ten klub (podobnie Milan). Ale to tylko gadanie rozgoryczonego człowieka. Wam się to może podobać bo liczą się tylko klubowe wyniki i naprawdę szanuję takie podejście.
Natomiast ja, człowieka mającego największy sentyment do Juventusu przez Del Piero i zawsze spora ilość reprezentantów Włoch w składzie niesamowicie zobojętniałem na ten klub (podobnie Milan). Ale to tylko gadanie rozgoryczonego człowieka. Wam się to może podobać bo liczą się tylko klubowe wyniki i naprawdę szanuję takie podejście.
- Berele Lewartow
- Gwiazda

- Reputacja: 700
Juventus cz.2 (zbiorczy)
Myślę, że w Turynie chcieliby mieć mocny core złożony z Włochów, ale trochę nie ma z czego i za co. Chcieli Kalafiora, to za drogo i pójdzie do Anglii. Za takiego Scalviniego Atalanta rzuciłaby kwotę nie mniejszą, a to żadna gwarancja jakości. Na pozostałe pozycje, to nawet za bardzo nie ma w czym wybierać.
- sci
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2826
Juventus cz.2 (zbiorczy)
Ciekawe czy ze starym przyjedzie
Moise Kean has successfully passed his medical tests with Fiorentina.
Ciao Bombardier
- PietroBosman
- Gwiazda

- Reputacja: 944
- Delpiero14
- Bianconero

Juventus cz.2 (zbiorczy)
Będzie musiał zadać sobie pytanie którego z synów bardziej kocha.
- PietroBosman
- Gwiazda

- Reputacja: 944
Juventus cz.2 (zbiorczy)
A swoją drogą to kiedy mieliśmy ostatni pojedynek jakiś braci w Serie A?Delpiero14 pisze: ↑08 lip 2024, 20:25 Będzie musiał zadać sobie pytanie którego z synów bardziej kocha.
Juventus cz.2 (zbiorczy)
Jeszcze panowie Cannavaro.
Przecież niedawno jeszcze bracia Milinković-Savić
Przecież niedawno jeszcze bracia Milinković-Savić
Ostatnio zmieniony 08 lip 2024, 20:39 przez venomik, łącznie zmieniany 1 raz.
Dirty mind
- Delpiero14
- Bianconero

Juventus cz.2 (zbiorczy)
Sergiej i Vanja Milinkovic-Savic
Juventus cz.2 (zbiorczy)
Właśnie edytowalem swój wpis jak pisałeś
Jeszcze Insigne miał brata w Benevento, ale widze tylko jeden sezon w Serie A, więc mogli nie zagrać w jednym spotkaniu
Jeszcze Insigne miał brata w Benevento, ale widze tylko jeden sezon w Serie A, więc mogli nie zagrać w jednym spotkaniu
Dirty mind