Pytania Techniczne

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Corinthians »

A wie ktoś jak rozwiązać ten problem?
Obrazek
Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post autor: brylancik »

Ja mogę powiedzieć tylko że mam taką samą sytuację jak Yukasz. Jak się "zgodzę" to wszystko hula a jak nie to mam coś podobnego do Ciebie. Polecał bym spróbować otworzyć za pomocą innej przeglądarki. Ja mam Firefoxa.
Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post autor: Corinthians »

brylancik pisze:Polecał bym spróbować otworzyć za pomocą innej przeglądarki. Ja mam Firefoxa.
No właśnie odpalam z każdej przeglądarki i zawsze jest tak samo :? Może nie mam jakiegoś programu?
Obrazek
Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post autor: dzieciol »

Corinthians pisze:Może nie mam jakiegoś programu?

ale czego?! mowiles ze masz Flasha... a nawet jakby to Firefox probowalby instalowac jakas wtyczke, chyba ze zablokowales zawartosc wyswietlana na stale...a firewall?! nie zablokowales tam czegos?! a wogole sprawdz w tych miejscach gdzie powinien byc obrazek, i zobacz wlasciwosci..wyswietla cos?!
Obrazek
"Moim marzeniem jest wygranie Scudetto w Rzymie, a potem jeszcze jednego i jeszcze jednego" - Philippe Mexes
Moofasa
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post autor: Moofasa »

Corinthians a na innych stronkach masz obrazki? Czy może wszędzie Ci nie wyświetla obrazków? Bo ja kiedyś przez przypadek wszedłem w opcje i zaznaczyłem 'ptaszkiem' opcje 'nie wyświetlaj obrazów' :wink: :lol:
Mentor 'Zagra R.E.M.I.X + Dj Deco' :mike:
Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 700

Post autor: Berele Lewartow »

Znów nie moge sie zalogować przez Opere. Dokładniej to loguje sie ale mnie nie loguje, rozumiecie? Jakies rady, oprócz zmiany przeglądarki?
Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post autor: Łukasz_ »

Też tak miałem, przeinstalowałem opere i nie pomogło.
Awatar użytkownika
iceald
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post autor: iceald »

Corinthians może ściągnij najnowszego FlashPlayera (stąd) a jeśli to nie pomoże - jeżeli masz firewalla, to przed otwarciem okna wyłącz go. Niektóre firewalle czasami dziwnie się zachowują i mogą blokować wyświetlanie grafik na niektórych stronach itd. Jeśli pomoże, to będziesz musiał się pobawić ustawieniami firewalla. W sumie to samo poleciłbym Berele Lewartow
Obrazek
"- Zoltan, możesz mi wyjaśnić, czemu pijemy z kubków? Głowę daję, że widziałem gdzieś tu kieliszki.
- Poważne problemy należy rozwiązywać konkretnymi metodami. Półśrodki nie dają rady."
Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post autor: Uchi_ »

I znow problemy z kompem ;/.Tym razem nareszcie usunalem linuxa zeby zainstalowac od nowa 2 systemy przy okazji formatujac wszystko.Dowcip polega na tym, ze gdy juz sformatowalem, zaczalem instalowywac te podstawowe pliki, zeby potem dojsc do instalacji wlasciwej moim oczom ukazuje sie komunikat, ze brak pliku "asms", nie czyta go z plyty.Juz nie wiem co mam robic, zwiedzilem pare for :

http://www.searchengines.pl/phpbb203/lo ... 69831.html

http://www.forum.explode.pl/viewtopic.p ... fc3372c3ef

http://www.searchengines.pl/phpbb203/lo ... 28533.html

Mimo, ze tam jest cos rozwiazane, to wole sie nie bawic z rejestrem...

Czy moze ktos juz sie spotkal z tym kiedys, albo wie jak temu zaradzic ? Nawet w najprostszy sposob ;/ ?
"Nie rodzimy się żydami, katolikami czy muzułmanami, tylko przyłączamy się do nich i dajemy im pieniądze, po czym uzyskujemy w ten sposób usprawiedliwienie naszej niechęci do innych."
Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post autor: Diamen23 »

joł ,
wie ktoś może jak zmienić rozszerzenie pliku z flv na jakiś klip filmowy , na kompie co prawda można to otworzyć i oglądać , ale chciałem sobie wrzucić jakieś filmiki z youtube na mp4 i nie da rady. Złe rozszerzenie :/
Awatar użytkownika
the hammers
Skład B
Skład B

Post autor: the hammers »

Ja mam problem bo jak sciaglem film z neta to nie moge go odtworzyc.Idzie sam dzwiek.Moze ktos mi cos doradzic???
Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post autor: kon2r »

the hammers pisze:Ja mam problem bo jak sciaglem film z neta to nie moge go odtworzyc.Idzie sam dzwiek.Moze ktos mi cos doradzic???
no najwyrażniej nie masz kodeków najnowszych sprawdz jakiego rodzaju jest plik i poszukaj do niego kodeków polecam www.google.pl
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post autor: Juv »

Diamen23 pisze:joł ,
wie ktoś może jak zmienić rozszerzenie pliku z flv na jakiś klip filmowy , na kompie co prawda można to otworzyć i oglądać , ale chciałem sobie wrzucić jakieś filmiki z youtube na mp4 i nie da rady. Złe rozszerzenie
Ja używam Riva FLV Encoder.

Tu masz dużo na ten temat:
http://forum.videohelp.com/viewtopic.php?t=259578

no i google :wink:
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post autor: kon2r »

filmiki interenetowe z typu youtube, maxior itd(o wszytskie w necie chodzi) chodza co 2 sekundy tzw. wlaczam 1,2 stop, klikam na przewijanie 1,2 stop ma zainstalowane najnowze oprogramowanie chyba... flasha mam :o no i dzwieku w tym niema prosze o pomoc :oops:
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post autor: dzieciol »

kon2r, tak nagle?!

sprobuj zainstalowac to

http://www.dobreprogramy.pl/index.php?dz=22&id=301&t=36

moze pomoze;)
Obrazek
"Moim marzeniem jest wygranie Scudetto w Rzymie, a potem jeszcze jednego i jeszcze jednego" - Philippe Mexes
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”