Cadiz - Celta Vigo, 80 minut i 2 celne strzały, a takie Lazio z Bologną do przerwy już są 4 celne strzały. Włoska piłka jest ciekawsza. A oglądam sport, bo jest to dla mnie rozrywka. Nie lubię sobie utrudniać
O futbolu na luzie...
O futbolu na luzie...
Moody, ale co miałoby mnie skłonić do oglądania La Liga? Przecież tam są takie nudy, że umrzeć można.
Cadiz - Celta Vigo, 80 minut i 2 celne strzały, a takie Lazio z Bologną do przerwy już są 4 celne strzały. Włoska piłka jest ciekawsza. A oglądam sport, bo jest to dla mnie rozrywka. Nie lubię sobie utrudniać
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
O futbolu na luzie...
ale ja ci nie kaze takich meczow ogladac, sam nawet jako fan ligi hiszpanskiej je odpuszczam bo zwlaszcza w ostatnich latach ciezko sie to oglada i jest wyjatkowo malo bamek, natomiast tak jak napisal wyzej @Antoni Walendziak jesli ktos chce uchodzic za w miare obytego z europejska pilka, to pasuje czasem obejrzec cos wiecej, niz swoje podworko, chocby jakies szlagiery
O futbolu na luzie...
Mecze Realu czasem pooglądam, może nie w całości, ale zatrzymam się na 30 minut, podobnie gdy gra Chelsea. Inne zespoły, nawet gdyby grały ultraofensywną piłkę, to jakoś źle wpływają na moje samopoczucie.
No i... ja wcale nie mam zamiaru uchodzić za w miarę obytego z europejską piłką, przecież otwarcie od dawna przyznaję że ekspertem jestem od polskiej ligi + uwielbiam oglądać włoski futbol. Reszta mocno okazjonalnie
Oczywiście LM, LE oglądam tyle, ile tylko mi czas pozwala (staram się wyciągnąć maxa).
No i... ja wcale nie mam zamiaru uchodzić za w miarę obytego z europejską piłką, przecież otwarcie od dawna przyznaję że ekspertem jestem od polskiej ligi + uwielbiam oglądać włoski futbol. Reszta mocno okazjonalnie
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
- piotrcies
- Michael Carrick's Red Army

- Reputacja: 8366
O futbolu na luzie...
Ale ten Upamecano to jest placek, masakracja.
- Hersk
- Ćwierkator

- Reputacja: 3052
- Kibicuję: Reprezentacji Polski
O futbolu na luzie...
Potrafi zagrać jak profesor a potem zagrać jak pewien Anglik z United. Mega elektryczny potrafi byc. Brak stabilności.
- Chlopaczek
- Ten obcy
- Reputacja: 3308
O futbolu na luzie...
Cale szczescie ze w tym meczu Bayernu poszedlem w over.
Gdyby nazisci czytali powiesci -
Tak utrzymuje Iks
- a konkretnie powiesc Iksa o nazistach
Nie byloby zadnych nazistow.
Tak utrzymuje Iks
- Hersk
- Ćwierkator

O futbolu na luzie...
Co ten Bayern? Flashbacki z Gladbach. Ludzie kochani
O futbolu na luzie...
Teraz można stawiać na Bayern 

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
- Ojciecdyrektor
- Kapitan

- Reputacja: 494
- Chlopaczek
- Ten obcy
- Reputacja: 3308
O futbolu na luzie...
Na marathonbet w tym momencie kurs na zwyciestwo Bochum taki sam jak przed meczem na wygrana Bayernu (:
Gdyby nazisci czytali powiesci -
Tak utrzymuje Iks
Tak utrzymuje Iks
O futbolu na luzie...
Dlatego warto dyszkę postawić na remontade BayernuChlopaczek pisze: ↑12 lut 2022, 16:26Na marathonbet w tym momencie kurs na zwyciestwo Bochum taki sam jak przed meczem na wygrana Bayernu (:

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
- Hersk
- Ćwierkator

O futbolu na luzie...
Nagelsmann preferuje taką wysoką grę obrony i już drugi raz to sie mści... Potrzebuje Bayern zazębienia i z dwóch transferów.
Ale ważne, że Lewy strzelil XD
Ale ważne, że Lewy strzelil XD
- HMK
- Toni Kroos
- Reputacja: 2463
- Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
- Kontakt:
O futbolu na luzie...
W momencie, gdy wpychany przez wszystkich do Złotej Piłki Lewandowski strzela tylko na 0:1, potem jego zespół dostaje cztery gole z beniaminkiem jego nie ma. Nie potrafi wziąć na siebie odpowiedzialności, polega na kolegach, którzy mają dziś groszy dzień. I to jest poziom Złotej Piłki? Messi za to wczoraj asysta w doliczonym czasie gra dająca trzy punkty jego drużynie. To są te różnice.
Diamen o Premier League pisze:Zaorać te ligę w pizdu xd

O futbolu na luzie...
W sumie to... No Lewandowski jest zależny od drużyny, jest napastnikiem, jak nie dostaje piłek lub nie ma wykreowanych akcji, to sam nic nie zrobi. Messi ma zupełnie inną rolę na boisku od Lewandowskiego, on właśnie w dużej mierze ma napędzać te akcje i kreować sytuacje kolegom do strzelenia golaHMK pisze: ↑12 lut 2022, 16:38 W momencie, gdy wpychany przez wszystkich do Złotej Piłki Lewandowski strzela tylko na 0:1, potem jego zespół dostaje cztery gole z beniaminkiem jego nie ma. Nie potrafi wziąć na siebie odpowiedzialności, polega na kolegach, którzy mają dziś groszy dzień. I to jest poziom Złotej Piłki? Messi za to wczoraj asysta w doliczonym czasie gra dająca trzy punkty jego drużynie. To są te różnice.
Sebas Tian (Overlord)

O futbolu na luzie...
Oglądam sobie Villarreal z Realem ze względu na to, że gospodarze są przeciwnikiem Juve w LM i naprawdę jest to ciekawa ekipa. Cisną Real i w żaden sposób nie dają się zepchnąć. Powoli, ale z głową budują akcje i szybko operują piłką co na Juve może źle zadziałać. Real uratował Courtois i słupek. Real bez Benzemy jest słabiutki w ofensywie
Vinicius dzisiaj ładnie pajacuje
Odnośnie Bayernu. O jakiej odpowiedzialności jest tu mowa? Ma biegać w obronie czy stać na bramce? Lewy jest od strzelania bramek, dzisiaj ma dwie i to nie jest jego wina, że drużyna w obronie sobie nie radzi. Czwórkę dostać w jednej połowie to już sztuka
Vinicius dzisiaj ładnie pajacuje
Odnośnie Bayernu. O jakiej odpowiedzialności jest tu mowa? Ma biegać w obronie czy stać na bramce? Lewy jest od strzelania bramek, dzisiaj ma dwie i to nie jest jego wina, że drużyna w obronie sobie nie radzi. Czwórkę dostać w jednej połowie to już sztuka