O futbolu na luzie...

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.

Czy podoba Ci się zniesienie zasady o golu na wyjeździe?

Tak
27
68%
Nie
6
15%
Nie wiem
3
8%
To zależy, czy mój klub na niej skorzystał/skorzysta
4
10%

Liczba głosów: 40

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8597
Kontakt:

O futbolu na luzie...

Post autor: cloner »

Moody, ale co miałoby mnie skłonić do oglądania La Liga? Przecież tam są takie nudy, że umrzeć można.
Cadiz - Celta Vigo, 80 minut i 2 celne strzały, a takie Lazio z Bologną do przerwy już są 4 celne strzały. Włoska piłka jest ciekawsza. A oglądam sport, bo jest to dla mnie rozrywka. Nie lubię sobie utrudniać ;)
💙❤️
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
Awatar użytkownika
moody
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2351

O futbolu na luzie...

Post autor: moody »

ale ja ci nie kaze takich meczow ogladac, sam nawet jako fan ligi hiszpanskiej je odpuszczam bo zwlaszcza w ostatnich latach ciezko sie to oglada i jest wyjatkowo malo bamek, natomiast tak jak napisal wyzej @Antoni Walendziak jesli ktos chce uchodzic za w miare obytego z europejska pilka, to pasuje czasem obejrzec cos wiecej, niz swoje podworko, chocby jakies szlagiery
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8597
Kontakt:

O futbolu na luzie...

Post autor: cloner »

Mecze Realu czasem pooglądam, może nie w całości, ale zatrzymam się na 30 minut, podobnie gdy gra Chelsea. Inne zespoły, nawet gdyby grały ultraofensywną piłkę, to jakoś źle wpływają na moje samopoczucie. :mrgreen:
No i... ja wcale nie mam zamiaru uchodzić za w miarę obytego z europejską piłką, przecież otwarcie od dawna przyznaję że ekspertem jestem od polskiej ligi + uwielbiam oglądać włoski futbol. Reszta mocno okazjonalnie ;) Oczywiście LM, LE oglądam tyle, ile tylko mi czas pozwala (staram się wyciągnąć maxa).
💙❤️
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8366

O futbolu na luzie...

Post autor: piotrcies »

Ale ten Upamecano to jest placek, masakracja.
Awatar użytkownika
Hersk
Ćwierkator
Ćwierkator
Reputacja: 3052
Kibicuję: Reprezentacji Polski

O futbolu na luzie...

Post autor: Hersk »

Potrafi zagrać jak profesor a potem zagrać jak pewien Anglik z United. Mega elektryczny potrafi byc. Brak stabilności.
Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3308

O futbolu na luzie...

Post autor: Chlopaczek »

Cale szczescie ze w tym meczu Bayernu poszedlem w over.
Gdyby nazisci czytali powiesci -
Tak utrzymuje Iks
- a konkretnie powiesc Iksa o nazistach
Nie byloby zadnych nazistow.
Awatar użytkownika
Hersk
Ćwierkator
Ćwierkator

O futbolu na luzie...

Co ten Bayern? Flashbacki z Gladbach. Ludzie kochani
Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

O futbolu na luzie...

Post autor: Tomusmc »

Teraz można stawiać na Bayern 8)
Obrazek

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
Awatar użytkownika
Ojciecdyrektor
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 494

O futbolu na luzie...

Post autor: Ojciecdyrektor »

I tak zrobią majstra :blow:
Obrazek
Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3308

O futbolu na luzie...

Post autor: Chlopaczek »

Tomusmc pisze: 12 lut 2022, 16:23 Teraz można stawiać na Bayern 8)
Na marathonbet w tym momencie kurs na zwyciestwo Bochum taki sam jak przed meczem na wygrana Bayernu (:
Gdyby nazisci czytali powiesci -
Tak utrzymuje Iks
- a konkretnie powiesc Iksa o nazistach
Nie byloby zadnych nazistow.
Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

O futbolu na luzie...

Chlopaczek pisze: 12 lut 2022, 16:26
Tomusmc pisze: 12 lut 2022, 16:23 Teraz można stawiać na Bayern 8)
Na marathonbet w tym momencie kurs na zwyciestwo Bochum taki sam jak przed meczem na wygrana Bayernu (:
Dlatego warto dyszkę postawić na remontade Bayernu ;) ja na szczęście szerokim łukiem omijam tak małe kursy więc porażka Bayernu nie zaboli
Obrazek

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
Awatar użytkownika
Hersk
Ćwierkator
Ćwierkator

O futbolu na luzie...

Nagelsmann preferuje taką wysoką grę obrony i już drugi raz to sie mści... Potrzebuje Bayern zazębienia i z dwóch transferów.

Ale ważne, że Lewy strzelil XD
Awatar użytkownika
HMK
Toni Kroos
Reputacja: 2463
Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
Kontakt:

O futbolu na luzie...

Post autor: HMK »

W momencie, gdy wpychany przez wszystkich do Złotej Piłki Lewandowski strzela tylko na 0:1, potem jego zespół dostaje cztery gole z beniaminkiem jego nie ma. Nie potrafi wziąć na siebie odpowiedzialności, polega na kolegach, którzy mają dziś groszy dzień. I to jest poziom Złotej Piłki? Messi za to wczoraj asysta w doliczonym czasie gra dająca trzy punkty jego drużynie. To są te różnice.
Diamen o Premier League pisze:Zaorać te ligę w pizdu xd
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Kesz
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 359

O futbolu na luzie...

Post autor: Kesz »

HMK pisze: 12 lut 2022, 16:38 W momencie, gdy wpychany przez wszystkich do Złotej Piłki Lewandowski strzela tylko na 0:1, potem jego zespół dostaje cztery gole z beniaminkiem jego nie ma. Nie potrafi wziąć na siebie odpowiedzialności, polega na kolegach, którzy mają dziś groszy dzień. I to jest poziom Złotej Piłki? Messi za to wczoraj asysta w doliczonym czasie gra dająca trzy punkty jego drużynie. To są te różnice.
W sumie to... No Lewandowski jest zależny od drużyny, jest napastnikiem, jak nie dostaje piłek lub nie ma wykreowanych akcji, to sam nic nie zrobi. Messi ma zupełnie inną rolę na boisku od Lewandowskiego, on właśnie w dużej mierze ma napędzać te akcje i kreować sytuacje kolegom do strzelenia gola
Sebas Tian (Overlord)

Obrazek
Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

O futbolu na luzie...

Oglądam sobie Villarreal z Realem ze względu na to, że gospodarze są przeciwnikiem Juve w LM i naprawdę jest to ciekawa ekipa. Cisną Real i w żaden sposób nie dają się zepchnąć. Powoli, ale z głową budują akcje i szybko operują piłką co na Juve może źle zadziałać. Real uratował Courtois i słupek. Real bez Benzemy jest słabiutki w ofensywie

Vinicius dzisiaj ładnie pajacuje

Odnośnie Bayernu. O jakiej odpowiedzialności jest tu mowa? Ma biegać w obronie czy stać na bramce? Lewy jest od strzelania bramek, dzisiaj ma dwie i to nie jest jego wina, że drużyna w obronie sobie nie radzi. Czwórkę dostać w jednej połowie to już sztuka
Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”