piwus pisze:A ja bym proponował, by nie zaśmiecać tematu na dyskusję z clonerem
to po co to robisz

zacznij od siebie
piwus pisze:bo jemu zajmie pół minuty wystukać trzyzdaniowego posta, nie zwróci prawie uwagi co piszcie, a co dopiero da się przekonać
nie pol minuty, kilka, czasem nawet kilkanascie
i nie trzyzdaniowe posty
i dokladnie wiem co pisze w postach, tylko niektorzy [
np. Ty] maja problemy z odczytaniem,
i na koniec - nie dam sie przekonac, bo ja wierze, ze na MŚ to Rasiak bedzie lepszy anizeli Wasi ulubiency
piwus pisze: W koncu to jest to 'Reprezentacja Polski' a nie 'Teorie clonera na temat polskiej piłki nożnej ze szczególnym uwzglednieniem Grzegorza R.'. Czasem trzeba olać, przyjąć do wiadomości, że istnieje taki człowiek,
jest to reprezentacja polski, i tutaj dyskutujemy nt. naszej reprezentacji, nt. zawodnikow, trenera, itp.
piwus pisze:nie dyskutuje, tylko komentuje czyjeś wypowiedzi i nie używa argumentów, bo 'może się nie sprawdzić' co pisze; czyli jest po prostu chronicznie niezdolny do rozmowy- przynajmniej na forum.
nie zawsze uzywam argumentow, ale tez nie zawsze trzeba, mam Wam odnalezc dokladne statystyki dot. gry Lewandowskiego

ile mial przechwytow, ile strat, jak sie przedstawiaja jego dokladne podania, a jak zle podania
nastepnym razem jesli bedzie jakis mecz, i bede mial dostep do takich dokladnych statsow, bede Wam je przedstawial [
jeden z argumentow]
piwus pisze:Ja na przykład nie będę udowadniał, że Szymkowiak zasługuje na powołania do reprezentacji, ani, że Rasiak nie powinien grać w pierwszym składzie jak gra w rezerwach Totenhamu
Rasiak nie gra w rezerwach Tottenhamu
Scyzoryk pisze:Dobry mecz rozegrał Jeleń mógł strzelić bramke . Mila zagrał bardzo dobrze aczkolwiek moim zdaniem ani z Sobolewskim ani z Szymkowiakiem nie ma szans .
to fakt, mogl strzelic, ale mu nie wychodzilo, to tak jak Wlodarczyk w Legii [
wiekszosc meczow ligowych - 20sytuacji, i 1.gol - czasem sie udaje cos strzelic]
ale kto powiedzial, ze Szymkowiak gdy wroci po kontuzji nadal bedzie w wysokiej formie

Krzynowek po kontuzji nie wrocil do formy [
oby wrocil]
Scyzoryk pisze:Piechna wykorzystał prezent od obrońców co nie zmienia faktu ze po raz kolejny był tam gdzie powinien być z zrobił to co powinien zrobić . Ciekawy jestem czy z tej sytuacji Rasiak czy Sagonowski by strzelili bramkę
ja nie umniejszam umiejetnosci Piechnie

strzelil naprawde ladnie

wielkie brawa

hmm, Saganowski pewnie tez by strzelil, mozliwe, ze zrobilby dokladnie to samo

a Rasiak, pewnie strzelalby po ziemi, i mogloby to sie skonczyc inaczej

ale nie gdybajmy
czeher pisze:akt Rasiak duzo takich goli strzela az nie moge zliczyc
hmmm, w poprzednim sezonie strzelil goli duzo, w tym takze juz strzelil gole [
niestety jednego mu nie uznali]
czeher pisze:gratuluje, moze Rasiak bedzie rozgrywal albo Lewy
gratuluje

moze Bak bedzie rozgrywal

albo Frankowski
bagg pisze:Tutaj się nie moge zgodzić. Ibrahimović, Adriano, Henry(wielki to on nie jest, ale do najmniejszych nie należy). Technika może iśc w parze z dobrą grą głową.
hehe, ale przyklady

wszyscy Ci trzej Panowie sa lepsi od kazdego polskiego napastnika
bagg pisze:A co do Lewandowskiego na środku obrony...to właściwie jestem za
sam czeher wczoraj napisal, ze Bak ma 'swietnych' przeciwnikow w lidze katarskiej
Lewandowski to naprawde bardzo dobry obronca
fieldy pisze:wiesz cloner - od tego jest selekcja ay go znaleźć - Rasiak już pokazał co "potrafi" teraz powinni być inni brani pod uwage i wśród nich powinni być Jeleń, Brożek, a nie Rasialdo
to jak fieldy - doczekam sie nazwiska jakiegos polskiego napastnika, ktory strzela gole glowa