Testy Gimnazjalne

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Jak ci poszły testy ??

Bardzo dobrze :D
26
23%
Dobrze :)
38
34%
Pół na pół :|
26
23%
Słabo:(
5
5%
Beznadziejnie :((
16
14%

Liczba głosów: 111

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: w00jtas »

ja tez zawalilem test matematyczno-przyrodniczym ale licze na 70 ponad z oby dwu
Gość

Post autor: Gość »

a moj kolega jak przylazł do domqu po dzisiejszym teście z Fizyki czyt am Chemi to sie poplakał i koszulą strzelał po domqu :)
Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post autor: metol »

facet ja leże i kwicze... matko tak sobie zchrzaniłem że szok w trampkach.... Jezuuu jak się do liceum nie dostanę do będzie niezłe bicie... Rodzice mnie zabiją chyba :cry: :(
Evertonians are born, not manufactured. We do not choose - we are chosen. Those that understand need no explanation.
www.EvertonPoland.com
EvertonPoland.com na facebooku.
EvertonPoland.com na Google +
Twitter
Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post autor: jaget »

metol pisze:Ale sobie zawaliłem ten test matematyczno-przyrodniczy... z zadaniami otwartymi leze i kwicze :cry:
Nom z zamkniętych mam chyba tylko 5 żle :)
Nawet nieżle jak na mnie
Obrazek
Obrazek
Gość

szkoda że już Mentola nie zobaczymy na forum 8) dasz mi swoi komputer w spadku ? 8)
Awatar użytkownika
Kuchar
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post autor: Kuchar »

mi ten egzamin poszedl niezle. glupie bylo to z fizy, mi wyszlo ze te sekundy sa do kwadratu. no i dalem pierwiastek z dwoch, zamiast to zostawic w spokoju. ehhh, prostszy byl human :(
Największy z Polaków - Jan Paweł II
http://www.diablo2forum.fora.pl
GRALES W DIABLO II??? WEJDZ I PISZ!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post autor: bobi »

Nie byly za trudne. Ja zrobilem strasznie glupi blad z panstwami. Pomylilem sasiadow Polski i zle tam wpisalem. Najprosciejsze zadanie a ja go spieprzylem. Ale reszta jest okej :D
Obrazek
Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Kontakt:

Nowaczek pisze:szkoda że już Mentola nie zobaczymy na forum 8) dasz mi swoi komputer w spadku ? 8)
a po co Ci mój komp? taki złom?? Poza tym kto to jest jakiś Mentol :lol:
Evertonians are born, not manufactured. We do not choose - we are chosen. Those that understand need no explanation.
www.EvertonPoland.com
Twitter
Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

bobi pisze:Nie byly za trudne. Ja zrobilem strasznie glupi blad z panstwami. Pomylilem sasiadow Polski i zle tam wpisalem. Najprosciejsze zadanie a ja go spieprzylem. Ale reszta jest okej :D
A ja właśnie to zadanko dobrze całe zrobiłem :) państwo które zostało to Łotwa bo jest nad Litwą licze gdzieś na 30 punktów z matmy
Obrazek
Obrazek
Gość

metol pisze:
Nowaczek pisze:szkoda że już Mentola nie zobaczymy na forum 8) dasz mi swoi komputer w spadku ? 8)
Sorry pomylilem się Metol dasz mi dom w spadku :)??

WP za idiotyczne nabicie / Piwus
Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Kontakt:

Nowaczek pisze:
metol pisze:
Sorry pomylilem się Metol dasz mi dom w spadku :)??
wole sobie już go wziąść do grobu niż tobie dać bo nie umiesz poprawnie mojego"imienia" :lol: napisać :twisted: :twisted: :twisted:
www.EvertonPoland.com
Twitter
Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

A mój brat cioteczny który mieszka na wsi w zachodnio-pomorski chwalił sie mi ze mu nauczyciele pomagali i koleżanka mu pare zadań zrobił....umnie w mieście to nawet niedopomyśkenia :)
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
player
Skład B
Skład B

Post autor: player »

skoro o braciach mowa ... moj mlodszy brat pisal to cos, jakos nie byl zachwycony, ale glupi nie jest... wkrecil starym ze nie chce do licy tylko do techni, bo bedzie mial juz zawod i predzej go zatrudnia, a dzieki temu bedzie mogl dorzucac cos w przyszlosci do studiów hehe; taki tam krętacz ;]
HeKo CzErMnO HooLiGaNs 8P
Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post autor: wazi »

jaget pisze:
bobi pisze:Nie byly za trudne. Ja zrobilem strasznie glupi blad z panstwami. Pomylilem sasiadow Polski i zle tam wpisalem. Najprosciejsze zadanie a ja go spieprzylem. Ale reszta jest okej :D
A ja właśnie to zadanko dobrze całe zrobiłem :) państwo które zostało to Łotwa bo jest nad Litwą licze gdzieś na 30 punktów z matmy
Ja nawet nie zauwazylem ze tam byly podane panstwa, pisalem z glowi dobrze napisalem u mnie w szkole duzo osob pomylilo Litew z Łotwa. Ten tes poszedl mi napewno gorzej niz humanistyczny. Pytania A,B,C,D byly latwe ale juz otwarte to juz trudniejsze jak dla mnie.
Awatar użytkownika
paszkwil
Rezerwowy
Rezerwowy

Post autor: paszkwil »

jak tak sobie liczylem to bede mial jakies 23 pkt z matematycznego :? ....z humanistycznego sam nie wiem...mialem z niego 20 na 20 w zamknetyych ale nie wiem jak otwarte
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”