Testy Gimnazjalne
-
Gość
- metol
- Kapitan

- Reputacja: 3
- Kibicuję: Everton
- Kontakt:
facet ja leże i kwicze... matko tak sobie zchrzaniłem że szok w trampkach.... Jezuuu jak się do liceum nie dostanę do będzie niezłe bicie... Rodzice mnie zabiją chyba

Evertonians are born, not manufactured. We do not choose - we are chosen. Those that understand need no explanation.
www.EvertonPoland.com
EvertonPoland.com na facebooku.
EvertonPoland.com na Google +
Twitter
www.EvertonPoland.com
mi ten egzamin poszedl niezle. glupie bylo to z fizy, mi wyszlo ze te sekundy sa do kwadratu. no i dalem pierwiastek z dwoch, zamiast to zostawic w spokoju. ehhh, prostszy byl human 
Największy z Polaków - Jan Paweł II
http://www.diablo2forum.fora.pl
GRALES W DIABLO II??? WEJDZ I PISZ!!!!!!!!!!!
http://www.diablo2forum.fora.pl
GRALES W DIABLO II??? WEJDZ I PISZ!!!!!!!!!!!
- metol
- Kapitan

- Kontakt:
a po co Ci mój komp? taki złom?? Poza tym kto to jest jakiś MentolNowaczek pisze:szkoda że już Mentola nie zobaczymy na forumdasz mi swoi komputer w spadku ?
Evertonians are born, not manufactured. We do not choose - we are chosen. Those that understand need no explanation.
www.EvertonPoland.com
Twitter
www.EvertonPoland.com
- jaget
- Kluczowy Zawodnik

- Reputacja: 0
A ja właśnie to zadanko dobrze całe zrobiłembobi pisze:Nie byly za trudne. Ja zrobilem strasznie glupi blad z panstwami. Pomylilem sasiadow Polski i zle tam wpisalem. Najprosciejsze zadanie a ja go spieprzylem. Ale reszta jest okej

-
Gość
- metol
- Kapitan

- Kontakt:
wole sobie już go wziąść do grobu niż tobie dać bo nie umiesz poprawnie mojego"imienia"Nowaczek pisze:Sorry pomylilem się Metol dasz mi dom w spadkumetol pisze:a po co Ci mój komp? taki złom?? Poza tym kto to jest jakiś MentolNowaczek pisze:szkoda że już Mentola nie zobaczymy na forumdasz mi swoi komputer w spadku ?
??
www.EvertonPoland.com
Twitter
www.EvertonPoland.com
skoro o braciach mowa ... moj mlodszy brat pisal to cos, jakos nie byl zachwycony, ale glupi nie jest... wkrecil starym ze nie chce do licy tylko do techni, bo bedzie mial juz zawod i predzej go zatrudnia, a dzieki temu bedzie mogl dorzucac cos w przyszlosci do studiów hehe; taki tam krętacz ;]
HeKo CzErMnO HooLiGaNs 8P
- wazi
- Bundesliga? To co najlepsze.
- Reputacja: 0
Ja nawet nie zauwazylem ze tam byly podane panstwa, pisalem z glowi dobrze napisalem u mnie w szkole duzo osob pomylilo Litew z Łotwa. Ten tes poszedl mi napewno gorzej niz humanistyczny. Pytania A,B,C,D byly latwe ale juz otwarte to juz trudniejsze jak dla mnie.jaget pisze:A ja właśnie to zadanko dobrze całe zrobiłembobi pisze:Nie byly za trudne. Ja zrobilem strasznie glupi blad z panstwami. Pomylilem sasiadow Polski i zle tam wpisalem. Najprosciejsze zadanie a ja go spieprzylem. Ale reszta jest okejpaństwo które zostało to Łotwa bo jest nad Litwą licze gdzieś na 30 punktów z matmy