Juventus cz.2 (zbiorczy)

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZ

Które miejsce zajmie Juventus w lidze?

1
7
37%
2
5
26%
3
1
5%
4
3
16%
Poniżej 4
3
16%

Liczba głosów: 19

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post autor: Tomusmc »

Ibrahimović/Zlatan18 pisze:znowu przychodzi chyba zadyszka i to w tym samym okresie co rok temu
Strach mnie ogarnął jak przegrywaliśmy bo w końcu na wyjeździe Juve strzeliło im cztery bramki nie tracąc żadnej, a tu na początku meczu. Juve powinno uczyć się na błędach bo wiedzą, że 8-punktową przewagę można łatwo zaprzepaścić tak jak to się stało w zeszłym roku chociaż puchar wznosili Bianconeri. Gdybyśmy dzisiaj zagrali z mocniejszą drużyną to kto wie czy byśmy nie dostali po tyłku.
Ibrahimović/Zlatan18 pisze:Mam nadzieje ,ze wystawi same rezerwy z Romą Bo chłopaki musza odpoczac
Niby Serie A najważniejsze, ale potyczka z Romą to zawsze była ważna kwestia dla kibiców i wiadomo, że nikt nie chce abyśmy odpadli właśnie z nimi, a z drugiej strony trzeba spojrzeć, że niedługo Liga Mistrzów i mecze w Serie A dlatego coś terzeba olać, wiadomo, że to będzie Coppa.
Ibrahimović/Zlatan18 pisze:Capello cały czas mówi o tym wkoncu 14 meczy w 52 dni
I jeszcze narzekają :lol: sam chciałbym pograć sobie tyle razy na dworzu i zarobić parę grubych banieczek :P
Obrazek

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post autor: Sawyer »

Tomusmc pisze:Strach mnie ogarnął jak przegrywaliśmy bo w końcu na wyjeździe Juve strzeliło im cztery bramki nie tracąc żadnej, a tu na początku meczu.

,ale wiadomo nie od dziś ,ze z takimi "słabiakami" na wyjazdach gra sie łatwiej ,bo u siebie sie odkrywaja ,a u siebie jest juz gorzej bo dla takiej druzyny jak np. Empoli remis na Delle Alpi jest jak złoto ,wiec muruja bramke i tyle ,ciezko strzelic duzo bramek .Tak było np. z Reggina tak było i dzis.
Juventus & Widzew
Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post autor: Tomusmc »

Ibrahimović/Zlatan18 pisze:bo u siebie sie odkrywaja ,a u siebie jest juz gorzej
Sam sobie zaprzeczasz :P

Ładnie dzisiaj zagrał Alex, jego występ naprawdę mi się podobał. Jedna z poprzeczek to miód, piękne złożenie się do strzału i malutko brakowało. Druga to przypadek, ale zawsze poprzeczka 8) poza tym miał asyste co też daje na plus.
Obrazek

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Tomusmc pisze:Ibrahimović/Zlatan18 napisał:
bo u siebie sie odkrywaja ,a u siebie jest juz gorzej

Sam sobie zaprzeczasz
heheh mała pomyłka :wink: No zagrał dobrze ,szkoda ,ze bramki nie strzelil ,ale pecha miał nie małego :? Ciekawe czy go Capello w Pucharze wystawi :roll:
Juventus & Widzew
kasiorek21
Grafomania zaawansowana
Reputacja: 0

Post autor: kasiorek21 »

W czwartek meczyk z Romą 1/4 finału Pucharu Wloch. Coz by tu powiedziec. W lidze chlopaki sie popisali wygrywajac w Rzymie 1:4 chociaz powinno byc 0:4 (karny ktorego nie powinno byc). Teraz podobnie chyba nie bedzie. Po ostatnich slabych meczykach w lidze i wczorajszym wymeczonym zwyciestwie z beniaminkiem Empoli tylko 2:1 nie wroze wysokiego zwyciestwa. A w dodatku Capello wystawi pewnie rezerwy w wiekszosci, bo nadchodzi trudny okres dla Juve i trzeba oszczedzac podstawowa "11". A Roma ostatnio sie troszeczke rozbrykala. Trzy wygrane pod rzad (Roma-Milan 1:0 Roma-Reggina 3:1 Udinese-Roma 1:4 ) sa w wysokiej formie. Ale Nasze rezerwy tez sobie radza znakomicie. Fiorentina-Juve 4:1 to byl swietny wynik. I ten niesamowity Del Piero. Szanse pewnie dostanie Balzaretti ktory z Viola gral znakomicie. To chyba byla jego asysta przy jednym z goli Alexa. Pierwszy mecz zagramy u siebie. Moze przyjdzie troche wiecej niz zawsze kibicow. Przeciez to w koncu mecz z odwiecznym rywalem. A doping bardzo by sie przydal Juventinim. Biorac pod uwage wszystkie te rzeczy ktore wymienilem to typuje 2:1 lub 3:2 dla Juve. Watpie zeby przegrali. Remis bedzie zadowalajacy tylko dla Romy choc jest takze bardzo prawdopodobny.
FORZA GRANDE JUVE
Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

kasiorek21 Coppa to inna historia :wink: wiekszosc "gigantów" olewa te rozgrywki wystawiajac rezerwy. Ja to szczerze ci powiem ,ze nie wiem czy wygramy :lol: Roma przyjedzie pewnie bojowo nastawiona ,beda chcieli sie odegrac za porazke na Olimpco :lol: Pewnie tez wystawia rezerwy ,ale kto wie :roll: Roznie moze byc w tym meczu ,ja bym na miejscu Capello z podstawowego składu wystawil tylko Nedveda ,Zlatana ,Buffona ,Thurama reszta powinna odpoczac bo teraz bedzie 15 meczy w 52 dni - harówka :? Buffon - Zebina ,Kovac,Thuram,Balzaretti - Mutu,Blasi,GG,Nedved - Zlatan ,Alex - pewnie i tak ,tak nie bedzie ,ale typowac mozna :P

Po Zebine kolejka teraz Tottenham jeszcze sie właczyl ,wiec trzeba go wstawic ,zeby cena nie spadła :wink:

kasiorek21 czemu w twojej "11" Thuram jest na skrzydle ? przeciez od sezono 04/05 to on na skrzydle gral chyba raz :roll:

Pozdro
Juventus & Widzew
Awatar użytkownika
Alkoholiko
Grafomania zaawansowana

Post autor: Alkoholiko »

Hm...ja jeszcze napomknę o Marchionnim i Camoranesim...niby czemu u licha jak przyjdzie Marchionni to nie bedzie miejsca dla Camoranesiego? Camoranesi gra na prawej stronie w Juve a Marchionni dotychczas grał na lewej stronie w Parmie...i jest to chyba jedyny tak dobry lewy pomocnik we Włoszech który może grać w reprezentacji...Pozatym Marchionni może mieć problemy z grą w pierwszym składzie Juve, ponieważ Zambrotta najprawdopodobnij zostanie przesunięty na lewą pomoc w przyszłym sezonie bo Juve dorobiło sie dwóch bardzo dobrych, młodych lewych obrońców - Chielliniego i Balzarettiego!

No i wsio!

Jeszcze Juve mogło by sprowadzić Bonere, Zaccardo i Ciprianiego + do tego kupieni już Zanetti i Marchionni i mamy pakę!

PS: Co sie dzieje z Zambrottą? kontuzjowany jest?
...Czarna (L)-ka !!
Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Alkoholiko pisze:PS: Co sie dzieje z Zambrottą? kontuzjowany jest?
Dlaczego tak sądzisz :roll: :?:

Znów posty zniknęły :evil:

Znam podstawową "11" na Coppa :!: :wink:

Abbiati - Pessotto,Zebina,Thuram,Balzaretti - Olivera,Blasi,GG,Nedved - Zalayeta,Mutu :)

Tak jak chciałem :twisted: prawie sami rezerwowi ,nawet Oliveira jest :lol: Mam nadzieje ,ze nie przegraja :wink:

http://www.seriea.pl/index.php?strona=news&id=50052 :brawo:
Juventus & Widzew
Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post autor: bagg »

Ibrahimović/Zlatan18 pisze:Tak jak chciałem Twisted Evil prawie sami rezerwowi

Mimo wszystko ta rezerwa robi wg mnie bardzo dobre wrażenie...naprawde :)

Ibrahimović/Zlatan18 pisze:Mam nadzieje ,ze nie przegraja Wink

Mi to obojętna...wkońcu to tylko Coppa....ale mecz z Romą to mecz z Romą :twisted:
Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

bagg pisze:Mimo wszystko ta rezerwa robi wg mnie bardzo dobre wrażenie...naprawde

Obrona i atak napewno ,ale pomoc :roll: Tylko Nedved :wink: wg mnie :wink:

Roma bedzie chciala sie zrewanzowac za to 1:4 wiec moze byc ostro ,pewnie bedzie fajny meczyk 8)

Capello podobno powiedział Moggiemu ,zeby sprowadził Manciniego do Juve :roll: Po co :?:

Znowu pojawia sie nazwisko Joaqina :? :cry: Boze ! po co nam ten koles :?: Juventus oferuje Oliveire ,Zalayete + kase ,oby to była plotka :!:

http://www.juvepoland.com/news.php?id=4837 8)

Pozdro
Juventus & Widzew
Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post autor: bagg »

Ibrahimović/Zlatan18 pisze:ale pomoc Rolling Eyes
Blasi jeszcze w tamtym sezonie był trzonem(:P) naszej pomocy(taki zarcik), GG stanowił o sile Lazio, a Olivera to wieczny talent. Nie jest jakoś świetnie, ale to 'tylko' rezerwa ;)

Ibrahimović/Zlatan18 pisze:Po co Question

Zeby mieć kolejnego pupilka w zespole ;)

Ibrahimović/Zlatan18 pisze:oby to była plotka Exclamation

Oby :!:
kasiorek21
Grafomania zaawansowana

Ibrahimović/Zlatan18 pisze: Boze ! po co nam ten koles
Hmmmmm.......zawsze jest czas na wzmocnienia, druzyna nigdy nie jest doskonala chociaz cena za Joaquina jest duza i po zaklepaniu sobie Marchionniego to za bardzo sie chlopak nie przyda i jeszcze podobno teraz Capello chce Manciniego. Ale Don Fabio i Moggi chyba wiedza co robia. Podjecie decyzji musimy zostawic im.

Ciekawy jestem na ktorej stronie bedzie gral Marchionni. Podobno Nedved ma zakonczyc kariere i moze on bedzie jego nastepca? Chociaz wszyscy mowia ze bedzie gral na prawej stronie (tam gdzie teraz Camor).
Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post autor: Łukasz_ »

kasiorek21 pisze:Hmmmmm.......zawsze jest czas na wzmocnienia
Wydaje mi się że tylko w styczniu i podczas lata.
kasiorek21 pisze:druzyna nigdy nie jest doskonala
Nigdy też doskonała nie będzie, może być bardzo dobra :wink:
kasiorek21 pisze:chociaz cena za Joaquina jest duza
A Ty ciągle z tym Joaquinem :roll:
kasiorek21 pisze:po zaklepaniu sobie Marchionniego to za bardzo sie chlopak nie przyda i jeszcze podobno teraz Capello chce Manciniego.
No może i chce ale Roma go napewno nie sprzeda teraz :wink: A ja chce Ronaldinho, pacynka pewnie też by chciał. :]
kasiorek21 pisze:Ciekawy jestem na ktorej stronie bedzie gral Marchionni. Podobno Nedved ma zakonczyc kariere i moze on bedzie jego nastepca? Chociaz wszyscy mowia ze bedzie gral na prawej stronie (tam gdzie teraz Camor).
Wydaje mi się że Mutu na lewej stronie radził sobie bardzo dobrze.

P.S Ty cały czas myślisz że Juve wszystkich sprowadzi do siebie i połowe zawodników będzie marnować na ławce. Na to stać tylko Chelsea. :?
kasiorek21
Grafomania zaawansowana

Łukasz[ACM] pisze:P.S Ty cały czas myślisz że Juve wszystkich sprowadzi do siebie
Tak dla wyjasnienia. Joaquin i Gallas to nie sa wszyscy i powiem tak zeby bylo wszystko jasne NIE CHCE ZEBY WSZYSCY GRALI W JUVE.
Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post autor: Łukasz_ »

kasiorek21 pisze:Tak dla wyjasnienia.
Dzięki Ci za wyjaśnienie, wspaniale mi to sprostowałeś :)
kasiorek21 pisze: Joaquin i Gallas to nie sa wszyscy
Ostatnio wspominałeś jeszcze o Piresie, 2 zawodnikach Juve którzy są na wypożyczeniu, teraz dorzuciłeś Marchionniego i Manciniego i o ile się nie myle wspominałes coś o Ballacku ale tu nie jestem pewien. Pewnie jeszcze dodatkowo co kogoś liczysz :lol: Mówiąc krótko to Juve musiało by nieźle zaszaleć żeby wszystkich sprowadzić, nawet bym chciał żeby ich wszystkich sprowadzili - będą same kłótnie o miejsce w składzie razem z tym idą wielkie pieniądze myśle na na dobre Juve by to nie wyszło.
kasiorek21 pisze: NIE CHCE ZEBY WSZYSCY GRALI W JUVE.
Przeczysz sam sobie, gdybyś miał na to jakiś wpływ to pewnie zmienił byś połowe jedenastki Juve :P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”