Jak ja nie nawiedzę tego zjawiska w PL
Polscy kibice
- Moff
- Kluczowy Zawodnik

- Reputacja: 3
- Kontakt:
Polscy kibice
[EDIT]Dawna nazwa "hools", ale dawno straciła na aktualności, stąd zmiana.
Po prostu bym wziął tych dziadów na stos i żywcem spalił
Bo to co oni robią to bandytyzm
Powinno się takich do kicia na kilka lat wsadzać
By tam ich nauczyli jak być grzecznymi i posłusznymi
Jak byśmy mieli takich kibiców jak UK to achhhhh tylko pomarzyć

- Mazurek
- Moderator

- Reputacja: 0
- Kontakt:
Wierzę, żę można to naprawić, a to jak to się stanie zależy już tylko od mentalności społeczeństwa, władz klubowych i prawa polskiego.

Za co będę się was "czepiał":
głównie za wstrętny SPAM i wulgaryzmy, chamstwo wobec inych użytkowników forum, bezsensowne posty, durne i nikomu niepotrzebne komentarze, podważanie autorytetu Administratora i Moderatora, kłótnie.
ahahahahahaMoff pisze:Tu będzie duży problemMazurek pisze:prawa polskiego.Nasze prawo jest troszkę dziwne
Powinno się zrobić prawo pod Policję ,a nie pod kibiców
Ja chcę spokojnie i bezpiecznie się czuć na stadionie, a nie oglądać się dokoła czy nie idzie jakiś debil z ławką
- Marco
- Armia Białej Gwiazdy
Chuligani byli sa i bedą!!!!!! W Anglii zniwelowali chuliganstwo calkowicie na stadionach jednak juz poza nim w trakcie meczu jest gorzej niz u nas. To nie jest tak ze Anglia czy Wlochy i inne kraje a przede wsyztskim Holandia nie ma kloptu z chuliaganmi maja i to nawet chyba wieksze niz my tylko nie na stadionie!! Kiedys qmpel ktory byl na meczu NEC-Wisła gadał z kibciem Nijmegen ktory mu powiedzial ze policja holenderska ma tak duzy problem z nimi z enie da sie opisać a jak juz docghodiz do emczu Ajax-Feyenoord badz Feyenoord-Ajax to juz nawet nie opisywal.
)

- Mazurek
- Moderator

- Kontakt:
Z to w Angli na stadionach dość powrzechne jest to, że ktoś wbiegnie nago na murawę. W sumie spoko to wygląda, jak biegnie sobie nagi gość(lub kobieta - preferowana opcja B), a 50 policjantów za nim. 

Za co będę się was "czepiał":
głównie za wstrętny SPAM i wulgaryzmy, chamstwo wobec inych użytkowników forum, bezsensowne posty, durne i nikomu niepotrzebne komentarze, podważanie autorytetu Administratora i Moderatora, kłótnie.
Masz racje w polsce nie ma takiego prawa , które by tym kiboom dało tak w .... kość żeby popamiętali!!! :cherryman pisze:Jest to sytuacja którą można naprawić, ale do tego potrzebne jest lepsze prawo. "ludziom" tym praktycznie nic nie grozi za swoje wybryki. A tak nie powinno być.
" W pilce liczy sie pierwsze 90 minut" -Sir Boby Robson
slyszalem o tym gosciu reklamujac jakies firmy dostaje wielka kaseMazurek pisze:Z to w Angli na stadionach dość powrzechne jest to, że ktoś wbiegnie nago na murawę. W sumie spoko to wygląda, jak biegnie sobie nagi gość(lub kobieta - preferowana opcja B), a 50 policjantów za nim.
Moja jedyna milosc to KOLEJORZ
- DEMON
- Skład C

- Kontakt:
Huligaństwo niestey, ale jednak było i jest tą mniej szczytną stroną sportu i bez radykalnych działań nic w tej kwestii się nie zmieni. Należy bezwzględnie wymagać, aby kluby piłkarskie spełniły wszystkie wymiogi bezpieczeństwa. Oczywiście mogą pojawić się głosy, że nie ma na to pieniędzy, ale to nie jest powód, żeby ryzykować życie ludzkie. W tej chwili w Polsce mamy do czynienia z taką sytuacją, iż ludzie nie chodzą na mecze bo się boją, a sponsorzy nie dają pieniędzy, bo nikt nie przychodzi na te mecze. Nie dziwię się temu, bo i kto dałby własną forsę na tak mierną reklamę??