Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
ja bym ci polecil sony ericsona t630 moz etroche ponad 600zl ale sie opyla ja mam i polecam chyba ze chcesz w erze to ja mam tak placilem za niego ze 200 zl a i mam abonament 50 zl w czym 70 darmowych minut lub 280 sms-ów ale ty bys moze mial drozej bo ja jestem w erze juz dosc dlugo
A co powiesz na nowy 6610i jeszcze z folią na wyświetlaczu za około 500zł? mój kumpel na allegro sprzedaje tylko nie znam linka jak jesteś zainteresowany to wal na GG. Pozdro.
"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
Nie wiedziałem gdzie zamieścić w końcu dałem to tutaj
Mam problem, może ktoś z was mi pomoże.
Otóż w Erze, w taryfie Era Komfort jest obecnie promocja telefonu za złotówkę, abonament 30 zł i 80 darmowych minut. Może wie ktoś czy te 80 min. jest co miesiąc, czy jednorazowo ?? Plz pomóżcie !!
Mi za to bardzo się nie podobają komórki z rozsuwanymi klawiaturami Samsung właśnie taki model ostatnio wyprodukował-D500. Ostatnio był pokazywany na reklamie.