Reprezentacja Niemiec (zbiorczy)
- gregoreg18
- Imitacja forumowicza

- Reputacja: 0
Reprezentacja Niemiec (zbiorczy)
WITAM
Mam prosbe do fanow reprezentacji NIEMIEC.Poszukuje wyniki wrzystkich meczy Druzyny narodowej Niemiec od momentu powstania do czasow terazniejszych.Czy posiada ktos namiary na te informacje?
Z gory dzieki.
POZDRO
Mam prosbe do fanow reprezentacji NIEMIEC.Poszukuje wyniki wrzystkich meczy Druzyny narodowej Niemiec od momentu powstania do czasow terazniejszych.Czy posiada ktos namiary na te informacje?
Z gory dzieki.
POZDRO
-
mathiasek12
- Żenujący nabijacz :/
Ta ich paczka to moim zdaniem taka sobie ale może się jeszcze rozpaść to już będzie wogóle tragedia dla nich. Ten cały skandal (ja to tak nazywam) z Adidasem to paranoja jakaś
Pieniądze już całkiem poprzewracały im w głowach. Klinsmann zapowiedział, że powołania do kadry otrzymają tylko Ci zawodnicy, którzy pokazywać się będą w obuwiu Adidasa
Tymczasem jak wiadomo wielu zawodników ma podpisane indywidualne kontrakty sponsorskie i nie zdziwiłbym się gdyby zbojkotowali decyzję trenera.

Barca jest najpiękniejszą kobietą na świecie. Jednego dnia może być bardziej lub mniej wdzięczna, ale to wciąż ta sama kobieta i w tej kobiecie jesteśmy wszyscy do szaleństwa zakochani. - Joan Gaspart
-
mathiasek12
uuu ja o czyms takim nie slyszalem ale z tego co widze to dla mnie to beznadziejnie maja prawo do czegos takiego rozumiem dresy czy cos na zgrupowaniach ale korkiNiggaz pisze:Ta ich paczka to moim zdaniem taka sobie ale może się jeszcze rozpaść to już będzie wogóle tragedia dla nich. Ten cały skandal (ja to tak nazywam) z Adidasem to paranoja jakaśPieniądze już całkiem poprzewracały im w głowach. Klinsmann zapowiedział, że powołania do kadry otrzymają tylko Ci zawodnicy, którzy pokazywać się będą w obuwiu Adidasa
Tymczasem jak wiadomo wielu zawodników ma podpisane indywidualne kontrakty sponsorskie i nie zdziwiłbym się gdyby zbojkotowali decyzję trenera.
Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze (albo o kobiety ale to nie w tym wypadku
). Mówiąc krótko sponsorem niemieckiej reprezentacji jest Adidas i wymaga aby wszyscy grali w butach Adidasa. Niektórzy jednak woleliby nie no a trener stanął po stronie sponsora i skutki mogą być znaczące.

Barca jest najpiękniejszą kobietą na świecie. Jednego dnia może być bardziej lub mniej wdzięczna, ale to wciąż ta sama kobieta i w tej kobiecie jesteśmy wszyscy do szaleństwa zakochani. - Joan Gaspart
-
mathiasek12
MŚ to szansa pkaania sie szerokiej publicznosci, pilkarze o tym wiedzia i beda grac nawet w butach ASADI jesli bedzie trzeba. Pomysl z tymi Adasia koreczkami jest beznadziejny i jakis chyba najgorszy przyglup to wymyslil, a Klinnsman mowi ze nei bedzie powolywal bez butow adasia na nogach. No paranojamathiasek12 pisze:mysle ze poprostu zawodnicy ulegna bo w wieksozsci moze to byc juz ich ostatnia impreza a inni mlodzi chca sie pokazac wiec pewnie juz wloza te adidaski
Futbol schodzi na psy

RoRo - Najbardziej pomocny forumowicz sezonu 2004/2005
- w00jtas
- Pierwszy Skład

- Kontakt:
tez tak mysle!!!! wszytsko wychodzi na to ze pieniadze ponad wszytsko tradycja sie juz nie liczyRoRo pisze:MŚ to szansa pkaania sie szerokiej publicznosci, pilkarze o tym wiedzia i beda grac nawet w butach ASADI jesli bedzie trzeba. Pomysl z tymi Adasia koreczkami jest beznadziejny i jakis chyba najgorszy przyglup to wymyslil, a Klinnsman mowi ze nei bedzie powolywal bez butow adasia na nogach. No paranojamathiasek12 pisze:mysle ze poprostu zawodnicy ulegna bo w wieksozsci moze to byc juz ich ostatnia impreza a inni mlodzi chca sie pokazac wiec pewnie juz wloza te adidaski![]()
![]()
![]()
![]()
Futbol schodzi na psy![]()
![]()
- gregoreg18
- Imitacja forumowicza

Adidas chce przed Mundialem zarobić, i fakt, iż jest niemiecką firmą wykorzystuje. Reprezentacja Niemiec jest sponsorowana przez Adidasa, więc ci chcą sobie jeszcze bardziej dorobić.
A że trener reprezentacji jest niebywale inteligentny (
) robi to, co mu każą sponsorzy oraz szefowie Niemieckiej Federacji Piłkarskiej. Mam nadzieję, że się to wyjaśni, bo jakoś nie widzę, by zawodnicy reprezentacji Anglii grali tylko i wyłącznie w butach firmy Nike. 
- Alkoholiko
- Grafomania zaawansowana
Bramkarze:
Kahn, Lehmann, Hildebrand
Obrońcy:
Goerlitz, Owomoyela, Friedrich, Hinkel, Volz, Baumann, C.Metzelder, Nowotny, Huth, Fehrenhorst, Kehl, Mertesacker, Callsen-Bracker, Lahm, Rau, Pander, Schulz
Pomocnicy:
Asamoah, Frings, Schneider, Delura, Deisler, Borowski, Freier, Ballack, Ernst, Ricken, Engelhardt, Schwiensteiger, Hitzlsperger, Hamann
Napastnicy:
Kuranyi, Brdarić, Klose, Hanke, Podolski
Tak wygląda na chwile obecna skład reprezentacji Niemiec - na MŚ jednak wszyscy nie pojada! Niemcy mają obecnie jedna z najmłodszych, najbardziej perspektywicznych drużyn Europy !
Kahn, Lehmann, Hildebrand
Obrońcy:
Goerlitz, Owomoyela, Friedrich, Hinkel, Volz, Baumann, C.Metzelder, Nowotny, Huth, Fehrenhorst, Kehl, Mertesacker, Callsen-Bracker, Lahm, Rau, Pander, Schulz
Pomocnicy:
Asamoah, Frings, Schneider, Delura, Deisler, Borowski, Freier, Ballack, Ernst, Ricken, Engelhardt, Schwiensteiger, Hitzlsperger, Hamann
Napastnicy:
Kuranyi, Brdarić, Klose, Hanke, Podolski
Tak wygląda na chwile obecna skład reprezentacji Niemiec - na MŚ jednak wszyscy nie pojada! Niemcy mają obecnie jedna z najmłodszych, najbardziej perspektywicznych drużyn Europy !
...Czarna (L)-ka !!
- Alkoholiko
- Grafomania zaawansowana
to nasi niby mają grać w butach...? jakich? jakie są Polskie firmy? Tico?gregoreg18 pisze:Ja uwazam ze afera zwiazana w jakich butach zagra reprezentacja Niemiec na mundialu jest idiotyczna.Niech zajma sie lepiej treningiem bo ja osobiscie licze na Niemcy na MŚ.Dla mnie sa faworytami.
beueheheh...każdy niech gra w jakich chce! // Wp za pisanie posta pod postem / pippen
...Czarna (L)-ka !!
- Corinthians
- Vamos Argentina!
- Kontakt: