BRAZYLIA - MŚ 2018
BRAZYLIA - MŚ 2018
Temat poświęcony reprezentacji Brazylii podczas MŚ 2018.
- fillion
- Gwiazda

- Reputacja: 1171
- Kibicuję: FC Barcelona Holandia
BRAZYLIA - MŚ 2018
Kadra Brazylii na MŚ:
Bramkarze:
Alisson (Roma),
Ederson (Manchester City),
Cassio (Corinthians).
Obrońcy:
Danilo (Manchester City),
Fagner (Corinthians),
Marcelo (Real Madryt),
Filipe Luis (Atletico Madryt),
Thiago Silva (PSG),
Marquinhos (PSG),
Miranda (Inter),
Pedro Geromel (Gremio).
Pomocnicy:
Casemiro (Real Madryt),
Fernandinho (Manchester City),
Paulinho (Barcelona),
Fred (Szachtar),
Renato Augusto (Beijing Guoan),
Philippe Coutinho (Barcelona),
Willian (Chelsea).
Atakujący:
Neymar (PSG),
Taison (Szachtar),
Gabriel Jesus (Manchester City),
Douglas Costa (Juventus),
Roberto Firmino (Liverpool).
Bramkarze:
Alisson (Roma),
Ederson (Manchester City),
Cassio (Corinthians).
Obrońcy:
Danilo (Manchester City),
Fagner (Corinthians),
Marcelo (Real Madryt),
Filipe Luis (Atletico Madryt),
Thiago Silva (PSG),
Marquinhos (PSG),
Miranda (Inter),
Pedro Geromel (Gremio).
Pomocnicy:
Casemiro (Real Madryt),
Fernandinho (Manchester City),
Paulinho (Barcelona),
Fred (Szachtar),
Renato Augusto (Beijing Guoan),
Philippe Coutinho (Barcelona),
Willian (Chelsea).
Atakujący:
Neymar (PSG),
Taison (Szachtar),
Gabriel Jesus (Manchester City),
Douglas Costa (Juventus),
Roberto Firmino (Liverpool).
BRAZYLIA - MŚ 2018
matko boska, co ten neymar robi w pierwszych meczach po kontuzji
https://streamja.com/mo3K
https://streamja.com/lWQz
https://streamja.com/mo3K
https://streamja.com/lWQz
- Salas11
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 1802
- Kibicuję: Internazionale Serie A
BRAZYLIA - MŚ 2018
No robi to co mu rywale myślący już o wakacjach pozwalają robić. Serio tak niewiele trzeba w dzisiejszych czasach by wzbudzić zachwyt?
- Delpiero14
- Bianconero

- Reputacja: 7075
- Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku
BRAZYLIA - MŚ 2018
Jeszcze rozumiem jakby to Messi robił, ale Neymar?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
BRAZYLIA - MŚ 2018
wiadomo, na reprezentacje za kare sie jezdzi. no ale ok, zalozmy ze dwa takie gole w odstepie trzech dni na poziomie reprezentacyjnym wrazenia nie robia, to moje pytanie - ile razy w tym sezonie, lacznie ze sparingami i jakimis polamatorami w pucharze wloch, ktos z interu zapakowal bramke po takiej zabawie z obroncami?
regularne strzelanie bramek w takim stylu na tym poziomie jest dostepne dla 1% zawodnikow. neymar to najwybitniejszy ofensywny zawodnik od czasow messiego i mowie to z bolem serca jako kibic klubu, na ktory sie wypial, majac swiadomosc, ze pewnie w koncu skonczy w madrycie. dobrze, ze mentalnoscia i inteligencja boiskowa odstaje od najlepszych, bo az strach pomyslec, co wyprawialby w pelni wykorzystujac swoj talent
- Salas11
- Legenda Futbolu

BRAZYLIA - MŚ 2018
Ale co ma do tego w ogóle Inter? Mam siedzieć cicho bo w klubie któremu kibicuję nikt nie robi takich akcji? Bzdurna logika. Przecież ta akcja z Austrią to śmiech na sali. Obrońca dobiegł i sam nie wiedział co dalej zrobić, finalnie się jeszcze wyjebał. Jak dla Ciebie to jakiś popis kunsztu Neymara to już się nie dziwię czemu tak się zachwycasz byle akcją Messiego. Niewiele Ci widać trzeba, bardzo niewiele.moody90 pisze: wiadomo, na reprezentacje za kare sie jezdzi. no ale ok, zalozmy ze dwa takie gole w odstepie trzech dni na poziomie reprezentacyjnym wrazenia nie robia, to moje pytanie - ile razy w tym sezonie, lacznie ze sparingami i jakimis polamatorami w pucharze wloch, ktos z interu zapakowal bramke po takiej zabawie z obroncami?
- Delpiero14
- Bianconero

- Reputacja: 7075
- Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku
BRAZYLIA - MŚ 2018
Sedno całej akcji. Obrońca się przed Neymarem zawyczajnie położył. To, że wielu piłkarzy w takiej chwili zamiast wykonać prosty zwód walnęło by na pałę w kierunku bramki nie znaczy wcale, że Neymar zrobił tutaj coś niezwykłego. Zobaczymy co pokaże na Mundialu, bo w sparingach, gdzie głowa i mobilizacja nieporównywalnie mniejsza, niż ta co w meczach o stawkę to każdy może czarować.
BRAZYLIA - MŚ 2018
Inter ma tyle do tego, ze wzmianka o nim mam nadzieje uswiadomila ci, ze moze to jednak neymar sprawia, ze taka akcja mogla wydawac sie latwa, skoro w niektirych czolowych klubach swiata przez caly sezon takich nie uswiadczaja
Mi niewiele potrzeba zeby sie zachwycic? Przexiez mam tu opinie najwiekszego hejtera aktualnego wlasciciela zlotej pilki
Mi niewiele potrzeba zeby sie zachwycic? Przexiez mam tu opinie najwiekszego hejtera aktualnego wlasciciela zlotej pilki
- Salas11
- Legenda Futbolu

BRAZYLIA - MŚ 2018
Dobra, teraz już chyba nadążam za Twoim tokiem rozumowania
BRAZYLIA - MŚ 2018
chcialem byc mily 
gosc nie wywrocil sie sam z siebie, tylko wynikalo to z markowania strzalu neymara, zimna krew zachowana, ladny balans i kozacka siateczka na koniec. nie powiem, takie akcje robia na mnie wieksze wrazenie, niz tap-iny krystyny
no nic, zobaczymy co ney pokaze na mundialu. imo jeden z glownych faworytow do gracza turnieju, a moze i krola strzelcow. tite niezla maszyne stworzyl
heh, wlasnie na to zwrocilem uwage po edycji
gosc nie wywrocil sie sam z siebie, tylko wynikalo to z markowania strzalu neymara, zimna krew zachowana, ladny balans i kozacka siateczka na koniec. nie powiem, takie akcje robia na mnie wieksze wrazenie, niz tap-iny krystyny
no nic, zobaczymy co ney pokaze na mundialu. imo jeden z glownych faworytow do gracza turnieju, a moze i krola strzelcow. tite niezla maszyne stworzyl
heh, wlasnie na to zwrocilem uwage po edycji
Ostatnio zmieniony 10 cze 2018, 20:46 przez moody, łącznie zmieniany 2 razy.
BRAZYLIA - MŚ 2018
Fakt jest taki ze się wywrócił bo go Ney balansem ciała/nogi wytracił z równowagi 

"Być nie mieć to odwieczny dylemat"
BRAZYLIA - MŚ 2018
Ney może być jedną z gwiazd, może być najlepszy na MŚ, ale... równie dobrze ktoś mu może krzywde zrobić, bo a) dopiero wraca po kontuzji i nie wiadomo czy jest w 100% gotowy fizycznie i b) Neymar lubi sie zabawić z rywalem i niektórzy mogą nie wytrzymac ciśnienia i go po prostu wyeliminować z gry.
- fillion
- Gwiazda

- Reputacja: 1171
- Kibicuję: FC Barcelona Holandia
BRAZYLIA - MŚ 2018
Douglas Costa najprawdopodobniej juz nie zagra na Mistrzostwach Swiata z powodu kontuzji.