FMy
- Kotek
- Kluczowy Zawodnik

- Reputacja: 0
- Kontakt:
Ja osobiście polecam Szymkowiaka i Żurawskiego, lecz oni chcą zbyt dużo kasy co do swoich umiejętności bo 33 tys. Euro na tydzień to lekka przesada.
Grając Ajaksem dobrzy tam są:
Sonck
Anastasiou
Rosales
de Mul
No i reszta gwiazd van der Vaart, Sneijder itp.
Freddy Adu nie jest jakimś fenomenem żeby nie było. Same 12 i nic poza tym.
Dobry jest też Dadu z CSKA Moskwa i kosztuje 500 tys. Euro i Takahara również do wzięcia za 400 tys.
Wziąłem, bo w Ajaksie rezerwowymi napastnikami godnymi odnotowania są: Babel (14 finishing, reszta po
, de Ridder (finishing 5) i Rosales (finishing 12), ale ci dwaj ostatni to rasowi pomocnicy a z atakiem mają widocznie niewiele wspólnego.
Grając Ajaksem dobrzy tam są:
No i reszta gwiazd van der Vaart, Sneijder itp.
Freddy Adu nie jest jakimś fenomenem żeby nie było. Same 12 i nic poza tym.
Dobry jest też Dadu z CSKA Moskwa i kosztuje 500 tys. Euro i Takahara również do wzięcia za 400 tys.
jeśli chodzi o obrone (prawy) to polecam Umit Davala kosztuje 1 milon E a ma dosyć dobre parametr.Macie jakiś zawodników >??
Na pomoc (lewą polecam Jorg Boehme kosztuje chyba z 4 mln ale ja go kupiłem za około 600 tys E też dobry.
na atak Van Hoijdonk stary (34 lata) ale tani i dobry
na defensywnego pomocnika Mauro Silva również stary ale tani i dobry
a na atak to anastasiu - tani i dobry, nie za stary
-
mathiasek12
- Żenujący nabijacz :/
Re: h
morświn pisze:A znacie jakiegoś dobrego obrońce??? taniego
dobray nawett jest umit davala za 1mil e
I Gotta Good Dog.
Kupiłem do juve Theo Janssena z Vitesse Arnhem. Pomocnik Lewy\Środek W lidze ma najwyższe noty najwięcej asyst i 5 MoM'ów.
Jestem na razie na półmetku ligi. Dałem za niego 3,5 mln(ma 23 lata)
Polecam go, ma dobry drybling 19 i rzuty wolne 20. Reszty nie pamiętam.
Jestem na razie na półmetku ligi. Dałem za niego 3,5 mln(ma 23 lata)
Polecam go, ma dobry drybling 19 i rzuty wolne 20. Reszty nie pamiętam.
- bellus
- Lider Drużyny

rotfl, same 12, rotflFreddy Adu nie jest jakimś fenomenem żeby nie było. Same 12 i nic poza tym.
biorać pod uwage wiek to raczej jest fenomentem pozatym z PA zdefiniowanym na takim poziomie jak on w ciagu 5-6 sezonow na 100 % staje siś gwiazdą zakładająć ze trafia do Europy ale przeważńie trafia
generalnie ja chcialbym zwrócić uwagę na Kolumbijcczyków ogólnie są oni raczej mocno dopakowani, np taki
Perea - SC bardzo dobry napastnik umnie w Ajaxie (wszyscy wybieraja Ajax na poczatek?
Liguera- AMC Urugwajczyk statystyki mowią same za siebie, jak na umiejętności to tani
na poczatek tyle potem się rozwine