Najlepsza liga koszykarska świata....lubicie oglądać....
NBA...
NBA...
NBA....
śledzicie wyniki
Ja kiedyś bardzo się interesowałem
..kupowałem gazety jakieś Magic basket chyba tak sie nazywało....ale to było szmat czasu temu....
[/b]
...
- Mazurek
- Moderator

- Reputacja: 0
- Kontakt:
Ja kiedyś lubiłem oglądać. Teraz wolę grać.
1. Nie mam gdzie oglądać.
2. Nudzi mnie oglądanie koszykówki.
Ale grać kocham ostatnio nad pewnym trickiem się męcze
1. Nie mam gdzie oglądać.
2. Nudzi mnie oglądanie koszykówki.
Ale grać kocham ostatnio nad pewnym trickiem się męcze

Za co będę się was "czepiał":
głównie za wstrętny SPAM i wulgaryzmy, chamstwo wobec inych użytkowników forum, bezsensowne posty, durne i nikomu niepotrzebne komentarze, podważanie autorytetu Administratora i Moderatora, kłótnie.
- chicken_ns
- Rezerwowy

- DEMON
- Skład C

- Kontakt:
Kosza poprostu kocham, lubię oglądać, grać (choć jestem fatalny), normalnie wielbię ten sport. Teraz jeszcze AZS Koszalin w PLK to mam jak czas spędzać. Co do NBA to bardzo lubię Seattle Supersonics (za Ray'a Allena i Rasharda Lewisa) i troszkę mniej Bullsów, fajnie gra ten ich młodzian - Kirk Hinrich
a w finałach 2:1 dla Tłoków (dla niewtajemniczonych Detroit Pistons). Teraz już chyba zanosi się na zwycięstwo ligi przez Detroit, ale poczekajmy.
a w finałach 2:1 dla Tłoków (dla niewtajemniczonych Detroit Pistons). Teraz już chyba zanosi się na zwycięstwo ligi przez Detroit, ale poczekajmy.
- DEMON
- Skład C

- Kontakt:
mobilizacja w szeregach LA jest więcej jak pewna....Malone i Payton zbliżają się już do sportowej emerytury i jeszcze nie mają mistrzowskiego pierścienia, a Phil Jackson ma ich 9 i jeszcze jeden wolny palec u ręki ma.
Ale będzie im cholernie ciężko...bo mamy reaktywację teamu bad boys z lat 80 w szeregach Detroit
Składy:
LA:G.Payton, K. Bryant, D. George, K. Malone, S. O'Neal (rezerwowi: D. Fisher, S. Miedwiedienko, K. Rush, R. Fox, L. Walton)
DP:C. Billups, R. Hamilton, T. Prince, R. Wallace, B. Wallace (C. Williamson, M. Okur, E. Campbell, L. Hunter, M. James)
Jak dla mnie przewagę mają LA, ale nazwiska nie grają
Ale będzie im cholernie ciężko...bo mamy reaktywację teamu bad boys z lat 80 w szeregach Detroit
Składy:
LA:G.Payton, K. Bryant, D. George, K. Malone, S. O'Neal (rezerwowi: D. Fisher, S. Miedwiedienko, K. Rush, R. Fox, L. Walton)
DP:C. Billups, R. Hamilton, T. Prince, R. Wallace, B. Wallace (C. Williamson, M. Okur, E. Campbell, L. Hunter, M. James)
Jak dla mnie przewagę mają LA, ale nazwiska nie grają