Awans 8 października - czyli studio TVP z całą kadrą
- Corinthians
- Vamos Argentina!
- Reputacja: 0
- Kontakt:
Awans 8 października - czyli studio TVP z całą kadrą
8 października TVP pokaże mecz Czechy - Holandia, który będzie przeplatać z meczem Chorwacja - Szwecja. W studiu będzie cała nasza kadra z Pawłem Janasem, i będą chcieli świętować awans właśnie tam. Razem ze Szpakowskim i innymi typami
Jestem ciekaw czy taki pomysł wypali. Może któremuś naszemu piłkarzowi wyleci niecenzuralne słówko? Nie przypominam sobie, żeby ktoś kiedyś robił takie studyjko. Wolałbym, żeby Polacy świetowali awans na Old Trafford.

Po raz drugi w tym Tysiącleciuherdek pisze:Pomysł dobry i brawo dla TVP...Szkoda tylko, że nie pokazą (z tego co wiem) meczu Anglia - Austria, bo jeżeli w tym meczu Anglia zremisuje to możemy świętować po raz drugi awans do MŚ 2006.
Chyba że poprzednich nie świętowaliśmy
fieldy pisze:takie coś było po meczu z Norwegią , był torcik szmpan i szpaq i szaran
ludzie dzwonili z gratulacjami - a jak się skończyło wszsyscy wiemy - ale awans był - chciałbym powtórkę
No racja wylo święto , biegali w kolko i skakali z radości . Ale trzeba wziąść uwagę że wtedy byli po meczu i normalnie sie radowali . A zwoływać calą kadre na jakąś impreze studiowom , to chyba nie ma duzego sensu .
(Co by było gdybyśmy nie awansowali wtedy??)
Jezu....ten program jest tak beznadziejny, że szkoda gadać
...kibicują Holendrom bardziej niz Polakom [']...a po golu dla Holendrów Szaranowicz.."PROWADZIMY"!!!....jaka radość Szpakowskiego jak najpierw Van der Saar obronił karnego, a później nie uznali bramki dla Czechów...beznadziejnie to zrobili...i jeszcze ta Rodowicz... [ ' ]

- futbolowa
- Czerwona Diablica
- Reputacja: 2157
- Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
- Kontakt:
Taaa... Czekają nas teksty w stylu: 'skąd ten szampan się tutaj wziął?'Babel pisze:Jak awansujemy to dopiero zrobia kiche w studiu
Wiejska telewizja - nic dodać, nic ująć.
Dopiero im miny siądą, jak będziemy mieli powtórkę z rozrywki /najpiękniejszy mecz Ojro 2004
-
romantyk
Najlepszy był Frankowski poproszony o komentarz do sytuacji Van Nistelrooya:"Szkoda ze nie strzelił".Franek mnie rozwalił tym tekstem.Szacunek
Pewnie znowu wszyscy chwyca sie za rece... aaaa szkoda gadac.
Po to zostałem dzis w domu zeby moc spokojnie sledzic mecz i miejmy nadzieje radosć Polaków(nawet wiejska w studiu).W końcu tak duzo nam kibicom sportowcy nie daja do tego okazji
Nie zapeszajmy
Pewnie znowu wszyscy chwyca sie za rece... aaaa szkoda gadac.
Po to zostałem dzis w domu zeby moc spokojnie sledzic mecz i miejmy nadzieje radosć Polaków(nawet wiejska w studiu).W końcu tak duzo nam kibicom sportowcy nie daja do tego okazji
Nie zapeszajmy
Nic dodać, nic ująć.futbolowa pisze:Wiejska telewizja - nic dodać, nic ująć.
Mecz Holandia - Czechy interesujący jest, to fakt, ale denerwuje mnie to, że co chwila się przełączają do Warszawy: "Jacku, Ty też tak umiesz, opisz sytuację", "Nie wiem, czy zagram, ale chciałbym, by tak było...". Najlepszy jest jednak Lewandowski - "Yyy, jest dobrze".
Grzesiu jest w Anglii, spełnia rolę gwiazdora zespołu... Tak na poważnie to go nigdy TVP nie bierze, nie wiem, czemu.Liverpool pisze:dlaczego najlepszego polskiego pilkarza, GRZEGORZA RASIAKA nie ma w studiu TV ?
Pozdrawiam,
The land, sea, rivers, trees, the stars, the sky
That and this
We're part of a bigger plan
Don't know what it is...
That and this
We're part of a bigger plan
Don't know what it is...