Wysypisko [temat luźny, czytać pierwszy post]
- petru
- Administrator

- Reputacja: 680
- Kibicuję: Konstytucja
Wysypisko [temat luźny, czytać pierwszy post]
Ok, reaktywacja tematu luźnego, od teraz żadnego komentowania aktualnych meczów w tym temacie - od są jest tematy klubowy.
Jesli macie zamiar poruszyć temat sportowy, czy polityczny, nie klikajcie od razu w link "wysypisko" jak to miało miejsce z "knajpą". W tym temacie dyskusja nie umrze bez Twojego postu, więc zastanówcie się czy nie można napisać o tym w tym dziale: http://www.swiatpilki.com/viewforum.php?f=21 czy działach piłkarskich.
+ gratisy za posty najdurniejsze.
Jesli macie zamiar poruszyć temat sportowy, czy polityczny, nie klikajcie od razu w link "wysypisko" jak to miało miejsce z "knajpą". W tym temacie dyskusja nie umrze bez Twojego postu, więc zastanówcie się czy nie można napisać o tym w tym dziale: http://www.swiatpilki.com/viewforum.php?f=21 czy działach piłkarskich.
+ gratisy za posty najdurniejsze.
Ostatnio zmieniony 02 lis 2006, 16:16 przez petru, łącznie zmieniany 5 razy.
Józef Stalin - Gdy obstrukcjoniści staną się zbyt irytujący, nazwijcie ich faszystami, nazistami albo antysemitami. Skojarzenie to, wystarczająco często powtarzane, stanie się faktem w opinii publicznej
- Berele Lewartow
- Gwiazda

- Reputacja: 700
- Corinthians
- Vamos Argentina!
- Reputacja: 0
- Kontakt:
- Berele Lewartow
- Gwiazda

- Corinthians
- Vamos Argentina!
- Kontakt:
- Berele Lewartow
- Gwiazda

- Corinthians
- Vamos Argentina!
- Kontakt:
- Berele Lewartow
- Gwiazda

- Corinthians
- Vamos Argentina!
- Kontakt:
Ależ skąd! Visca el Twoja Stara! Hala Stara! Forza Twoja Stara! Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cię!'Piotrek' pisze:Już sie wypierasz 'Twojej Starej'?
Po prostu przed godziną ustawiłem sobie elegancki avek, i już mam go zmieniać
PS. Tak na serio to wytłumaczcie mi o co tu chodzi. Wiem tylko, że jestem prawoskrzydłowym Twojej Starej.
- Berele Lewartow
- Gwiazda

Tu nie ma dużo do tłumacznia, Twoja Stara to klub piłkarski zrzeszający najlepszych zawodników z forum pilka.pl, który zagra w meczu przeciwko innej drużynie pika.pl która nazywa się poprostu pilka.pl, grają u nich takie pionki jak Niggaz,babel, duch czy skorpss. Data meczu jest jeszcze nieznana, znany za to jest zwycięzca tego pojedynku(FC TS).To w sumie tyle.
Ja moge grać na jednej nodze,żeby dać wam fory.duch99 pisze:Nawet bez butów was rozklepiemy
- Pisakk
- Wraca do meritum
'Piotrek' pisze:'Twoja Stara' to nic innego jak klub piłkarski, który w najbliższej przyszłości stoczy pojedynek z farajerami z pilka.pl
Uffff....Całe szczęście, że siedziałem na trybunach...
duch99 pisze:Nawet bramki nie strzelicie
To samo wyrokowaliśmy Maxiemu vel Deco vel Dziwnemu Chłopakowi Podbijającemu Piłkę Nad Sobą I Zmierzającemu Nie W Tą Stronę Co Trzeba Który Tym Stylem Wedle Powszechnej Opinii Obserwatorów Przypominał Cristiano Ronaldo...Taki mały psikus.

Nuevo Mestalla Grand Opening - 2009/2010