Na tropie Ebi Smolarka (fotoreportaż)

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Funkymen
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Na tropie Ebi Smolarka (fotoreportaż)

Post autor: Funkymen »

Czesc

Wczoraj mialem troszke czasu i postanowilem zajechac na osrodek treningowy Borussi Dortmund ,aby pstryknac fotke Ebiemu.
Jak wiadomo nasz zawodnik gra w tej druzynie od ponad roku.
Osrodek treningowy Borussi miesci sie pare km. od stadionu tej druzyny ,gdyz przy glownym obiekcie nie ma za bardzo miejsca.
Jako fan Schalke 04 nie powinienem odwiedzac druzyny jej najgorszego wroga czyli BVB Borussi ,ale zrobilem to ze wzgledu na naszego Ebiego.
Obiekt BVB do trenowania pileczki sklada sie z wielu stadionow z bardzo ladna i wypielegnowana trawka, ktorej mogly by pozazdroscic kluby naszych 1ligowych druzyn.
Co ciekawe podczas treningu wiele razy slyszalem okrzyk z dzwinym acentem "kur.. mać !" w wykonaniu innych zawodnikow-czyzby Ebi nauczyl ?

fotki sa tu; http://www.akwapodlasie.org/viewtopic.php?t=1844

lub calosc tu; http://s106.photobucket.com/albums/m273 ... /Borussia/
Pozdrawiam
Tomek
Załączniki
Ebi podpisuje pilke.jpg
Ebi podpisuje pilke.jpg (77.57 KiB) Przejrzano 663 razy
Emberman
Skład C
Skład C

Post autor: Emberman »

Nie no, gratuluje ;^ ja tam tylko się z Radomskim i Milą spotkałem, to musi być przezycje, tzn może to nie jest stadion ale ogólnie być na treningu BvB, zazdroszcze ;p hehe, też się wybieram, musze wkoncu zobaczyć Borussie na żywo.
kyloloko
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post autor: kyloloko »

Po pierwsze ładne Audi... po drugie bardzo fajne zdjęcia ja z naszych wspaniałych kadrowiczów spotkałem tylko Frankowskiego i Kowalewskiego jak wysiadał ze swojego Hummera. :wink:
Awatar użytkownika
p.szerge
Skład B
Skład B

Post autor: p.szerge »

No cóż ładny ośrodek treningowy. Żaden polski klub nie ma takiego ... Audi też ładne.
Forza Milan ! Rossoneri alè ...
Awatar użytkownika
Paweuu
Pseudoforumowicz

Post autor: Paweuu »

Myslę, że to całkowicie miłe uczucie spotka takiego zawodnika jak Ebi Smolarek :wink: Kolo coś zrobił do Polskiej piłki.

Pamiętam, że kiedyś spotkałem w hipermarkecie Auchan Kamila Kosowskiego, ale wybuchłem śmiechem, gdyż śmieszne wyglądał. Nawet do niego nie podchodziłem po żaden autograf, gdyż uważałem go za niedołęgę.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
p.szerge
Skład B
Skład B

Post autor: p.szerge »

Dlaczego ? Kosowski wcale nie grał źle. Podobała mi się zawsze jego gra na skrzydle w reprezentacji.
Forza Milan ! Rossoneri alè ...
Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post autor: Krzysztof Jarzyna »

Mnie tez.

Temat z rodzaju "niekontynuowalnych". Papa.
"- Wspomniał Pan o Realu. Czy nadal czuje Pan sentyment do "Królewskiego" klubu?
Leo Beenhakker: Jeszcze jak! Mówię wręcz, że moje serce jest w 50 proc. "Białe"."
Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”