uważajta studenciaki
Studia
- Anika
- Rezerwowy

- Reputacja: 0
W tym problem,ze odpowiada mi to i to.A na prawie jest ciezko...jest gorzej niz myslalam.Ale to chyba 1wszy rok taki jest i dlatego.Sama nie wiemTomachos pisze:bedziesz sie przenosić z prawa czy zaczynać kierunek od nowa
Europeistyka - studiuj to co lubisz a nie to co jest przyszłościowe
"Jeśli boimy się przegrać, to nie grajmy wcale"- K.Górski
- Tomachos
- Kluczowy Zawodnik

Co do trudności z prawem pisz do Jarzyny... za całusa powinien tobie wszystko wyjaśnić..W tym problem,ze odpowiada mi to i to.A na prawie jest ciezko...jest gorzej niz myslalam.Ale to chyba 1wszy rok taki jest i dlatego.Sama nie wiem .Marzeniem moim bylo studiowac prawo.I jak jakims cudem uda mi sie zaliczyc wszystko to zostane.
Już powinnac być po sesji - masz ją zamknietą? jak tak to znaczy że sie utrzymasz, jak nie to myśl o europeistyce...
Ja trzymam kciuki
- Tomachos
- Kluczowy Zawodnik

ja bym zapodał nowym tematem o nazwie "dziekanaty i paranoje uczelniane" bo to co sie czasami dzieje woła o pomste do nieba...:* pisze:Trzymaj trzymaj bo sie przydadza;].Musze isc do dziekanatu,bo mam wpis na na drugi termin zaliczania angielskiego.A go juz zaliczylam.Mam nadzieje,ze to zalatwie!
Mi zagineła kobieta z ćw z rachunkowośći i nie mam wpisu zaliczeniowego, a bez wpisyu do exama nie moge przystąpic
ogólnie w dziekanantach jest ciężki przekaz
- Anika
- Rezerwowy

Zebys wiedzial,bylam raz to mi powiedziala,zebym wyslalam do kolesia maila,ze blad zrobil on :-/.Wyslalam i nic.Musze jechac po raz drugi i pewnie zajmie mi to caly dzien.znajac nasza polska studencka rzeczywistosc!Paranoja!!!Tomachos pisze:ogólnie w dziekanantach jest ciężki przekaz z każdą pierdołką trzeba sie nawygimnastykowac strasznie...
"Jeśli boimy się przegrać, to nie grajmy wcale"- K.Górski
UWAGA na OSZUSTA!!! KACZORMISTRZ kradnie konta na pilka.pl!!
Adam Kaczkowski ul. Bogumila i Barbary w Kaliszu. Pseudo na pilka.pl "kaczormistrz" kradnie konta na tej oto stronie. Chcialem zawiadomic wladze, lecz chcial mnie pobic - bandyta jeden! Chcialbym prosic adminow o bana dla tego czlonka naszej spolecznosci.
Nalezy sie mu BAN! tak byc nie moze! nieazne ze jest kims na pilka.pl! prosze cos z nim zrobic. tak byc dalej nie moze, ukradl juz okolo 6kont!
Uwazajcie wszyscy! -bilusiek-
Nalezy sie mu BAN! tak byc nie moze! nieazne ze jest kims na pilka.pl! prosze cos z nim zrobic. tak byc dalej nie moze, ukradl juz okolo 6kont!
Uwazajcie wszyscy! -bilusiek-