House in da house
House in da house
Jest nowy House 
- Enjo
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2240
- Kibicuję: AC Milan
Re: Domek nr 10 (temat luźny)
Dokładniefieldy pisze:Jest nowy House
- bartbuks
- Administrator

- Reputacja: 30
Napisy już sąEnJoy's pisze:Dokładniefieldy pisze:Jest nowy House,Dziś rano już ktoś wrzucał, napisy powinny już być i mogę ściągać
.
Do tego jeszcze wrócił Charlie Sheen z Dwóch i pół i kontynuowana jest Ekipa... Nie wiem co z Trawką, czy dalej będzie piąty sezon... A no i zapomniałbym o Hanku z Californication
Sezon w pełni moi mili

- Chlopaczek
- Ten obcy
- Reputacja: 3308
House in da house?
Gdyby nazisci czytali powiesci -
Tak utrzymuje Iks
- a konkretnie powiesc Iksa o nazistach
Nie byloby zadnych nazistow.
Tak utrzymuje Iks
- a konkretnie powiesc Iksa o nazistach
Nie byloby zadnych nazistow.
- boskigonzo
- Kluczowy Zawodnik

- Reputacja: 0
Moge wiedziec co wam sie podoba w housie ? Nie moge pojac fenomenu tego serialu w ktorym w kazdym odcinku schemat scenariusza jest taki sam - przyjezdza chory /nikt nie wie co mu jest / diagnoza / diagnoza okazuje sie bledna / kolejna diagnoza - rowniez bledna / za 3,4 , 10 razem gregory hałs wpada na zajebisty pomysl i okazuje sie ze trafil 
- Marco Van Basten
- Gwiazda

- Reputacja: 31
Tu chyba bardziej chodzi o samą postać pana doktora i te jego zabawne riposty. Tak mi się wydaję.
Szczerze mówiąc ja też nie widzę nic ciekawego w tym serialu. Ale wszystko jest w końcu kwestią gustu.

Też w Housie nic nie widzę ciekawego, za to oglądam Ekipę. Serial polecił piwus, mogę tylko potwierdzić, że jest świetny, jeden z lepszych jakie oglądałem 
"Kiedy mówię „Polska”, mam przed oczami pszeniczny kłos wyrosły na tej ziemi, znajome boćki, co przycupnęły na przyjaznej mazurskiej chacie…"
- bartbuks
- Administrator

boskigonzo pisze:Moge wiedziec co wam sie podoba w housie ? Nie moge pojac fenomenu tego serialu w ktorym w kazdym odcinku schemat scenariusza jest taki sam - przyjezdza chory /nikt nie wie co mu jest / diagnoza / diagnoza okazuje sie bledna / kolejna diagnoza - rowniez bledna / za 3,4 , 10 razem gregory hałs wpada na zajebisty pomysl i okazuje sie ze trafil
Sam serial bez Hugh Laurie byłby nędzny. Schemat oczywiście jest taki jak napisał Boskigonzo... Jednak Hugh ratuje ten serial. Jego riposty, żarty, sposób bycia... za to ludzie kochają ten serial...Marco_Van_Basten pisze:Tu chyba bardziej chodzi o samą postać pana doktora i te jego zabawne riposty. Tak mi się wydaję.
lisek_chz pisze:Też w Housie nic nie widzę ciekawego, za to oglądam Ekipę. Serial polecił piwus, mogę tylko potwierdzić, że jest świetny, jeden z lepszych jakie oglądałem
Też jakiś miesiąc temu ściągnąłem Ekipę. I namiętnie oglądałem po 4-5 odc dziennie... Ostatnie 10 odc sezonu 6 obejrzałem przez noc, bo nie mogłem spać... W sumie fabuła nie jest jakaś zawiła, ale wkręcić się można ostro... A do tego ilość gościnnie występujących tam gwiazd jest masakryczna!!

albo żarty z Willsonem, np porwana gitarabartbuks pisze:Jednak Hugh ratuje ten serial. Jego riposty, żarty, sposób bycia... za to ludzie kochają ten serial...
- bartbuks
- Administrator

To było mistrzowskie... Liściki, groźby. Gibson piękny, no i Hugh fantastycznie zagrał sołóweczkę a`la Eddie van Hallenfieldy pisze:albo żarty z Willsonem, np porwana gitara

- 10
- Gwiazda

- Reputacja: 615
- Kontakt:
x
To odmóżdżacz, ale na poziomie. Zawsze lepsze to niż CSIboskigonzo pisze:Moge wiedziec co wam sie podoba w housie ? Nie moge pojac fenomenu tego serialu w ktorym w kazdym odcinku schemat scenariusza jest taki sam - przyjezdza chory /nikt nie wie co mu jest / diagnoza / diagnoza okazuje sie bledna / kolejna diagnoza - rowniez bledna / za 3,4 , 10 razem gregory hałs wpada na zajebisty pomysl i okazuje sie ze trafil
A mówiłem, że będzie dym?
Ale, Alex; Alessandro. DEL PIERO!
chciałbym jeszcze zaznaczyc ze jest juz 5 sezon "LEGEN... wait for it.... DARY" jezeli komus cos ten tekst mowi 
ja nie dostałem zadnego pw od niego
ja nie dostałem zadnego pw od niego

- (L)oczkerson
- O Captain! My Captain!
- Reputacja: 621
"LEGEN... wait for it.... DARY"
zajefajnie. Choć ja wolę poczekać aż seria się skończy i obejrzeć wszystko na przestrzeni kilku dni. No, ale skoro jest 5 to 4 wreszcie zobacze
"Mało jest zalet, których by Polacy nie mieli, i mało błędów, których udałoby im się uniknąć"
Winston Churchill
Winston Churchill
- (L)oczkerson
- O Captain! My Captain!
- Reputacja: 621
tak przy okazji to jak szukacie jakiegoś serialu to polecam stronkę http://tvshack.net/
szukasz co chcesz i po prostu włączasz. Co prawda bez napisów, ale w przypadku większości seriali nie jest to najmniejszy problem
szukasz co chcesz i po prostu włączasz. Co prawda bez napisów, ale w przypadku większości seriali nie jest to najmniejszy problem
"Mało jest zalet, których by Polacy nie mieli, i mało błędów, których udałoby im się uniknąć"
Winston Churchill
Winston Churchill