3 ulubieńców!
3 ulubieńców!
Wymiencie 3 najulubienszych piłkarzy swojego ukochanego klubu. Dlaczego własnie oni?

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
-
romantyk
Alessandro Del Piero
Legenda Juventusu. Dla mnie idol na którym sie kształciłem i dla mnie jeden z najlepszych bez względu na to cz ma forme czy tez jej niema.
Pavel Nedved
Jednym słowem czołg. Jest motorem napędowym całego zespołu, a bez niego mecze poprostu ciężko wygrać. Potrafi pięknie strzelić z daleka i perfekcyjnie podaje piłki
Gianluigi Buffon
Najlepszy bramkarz na świecie! Piękne parady bramkarskie i zawsze cichutki i strasznie sympatyczny 
Pavel Nedved
Gianluigi Buffon

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
- qczak
- Kluczowy Zawodnik

- Reputacja: 0
Carles Puyol
niesamowicie waleczny obrońca
Ronaldinho
najlepszy piłkarz świata
Eto'o
efektownie i efektywnie grający snajper
jednak moim najbardziej ulubionym piłkarzem jest były gracz Barcy Patrick Kluivert (może i mu nie idzie teraz tak jak powinno ale jest to świetny snajper który dobrze gra głową i ma wspaniałe niesygnalizowane podania)
Ronaldinho
Eto'o
jednak moim najbardziej ulubionym piłkarzem jest były gracz Barcy Patrick Kluivert (może i mu nie idzie teraz tak jak powinno ale jest to świetny snajper który dobrze gra głową i ma wspaniałe niesygnalizowane podania)
>>To jest miejsce na Twoją reklamę<<
Madrid, cabrón saluda al campeón!
Madrid, cabrón saluda al campeón!
- Wtajemniczeni_wiedzą
- Pierwszy Skład

Maciek Żurawski - poprostu uwielbiam go, za wszystko co zrobil ale Wisełki jaki i reprezentacji. Był, Jest, Będzie moim najulubienszym piłkarzem.

Łukasz Kościuczuk - obecnie bezrobotny, uwielbiam również tego piłkarza, znakomity z niego człowiek jak i zarówno piłkarz
Przemysław Kulig - lubię go!

Łukasz Kościuczuk - obecnie bezrobotny, uwielbiam również tego piłkarza, znakomity z niego człowiek jak i zarówno piłkarz
Przemysław Kulig - lubię go!
No to wracam w wasze skromne progi
- Bobohawk
- Kluczowy Zawodnik

- Kontakt:
Pierwszym z moich ulubiencow jest Alex Del Piero podziwiam go za wspaniala technike i za wiernosc Juventusowi.
Kolejnym jest Gainluigi Buffon jego uwielbiam za to ze zawsze gra na rownym poziomie, czyli mistrzowskim. To co on czasami wyrabia miedzy slupkami wydaje sie niemozliwe.
Ostatnim z moich ulubiencow jest Fabio Cannavaro, ten pilkarz zawsze imponowal mi swoimi interwencjami w obronie. Szkoda ze my w polsce nie mamy takich pilkarzy, ale kto wie moze sie kiedys doczekamy nawet lepszych od nich, ale z tym to bedzie bardzo trudno.
Kolejnym jest Gainluigi Buffon jego uwielbiam za to ze zawsze gra na rownym poziomie, czyli mistrzowskim. To co on czasami wyrabia miedzy slupkami wydaje sie niemozliwe.
Ostatnim z moich ulubiencow jest Fabio Cannavaro, ten pilkarz zawsze imponowal mi swoimi interwencjami w obronie. Szkoda ze my w polsce nie mamy takich pilkarzy, ale kto wie moze sie kiedys doczekamy nawet lepszych od nich, ale z tym to bedzie bardzo trudno.
- Mazurek
- Moderator

- Kontakt:
Steven Gerrard (FC Liverpool) - kapitan, wyprowadza praktycznie wszystkie akcje, które w rezultacie kończą się bramką dla "The Reds"
Jammie Carragher (FC Liverpool) - Od początku zwiazany z "The Reds" i jego marzeniem jest zakończenie kariery właśnie na Anfield
Tomasz Frankowski (Wisła Kraków) - Mimo niesprzyjających warunków fizycznych pokazał, że ciężką pracą można sobie wypracować miejsce w pierwszym składzie Mistrzów Polski.
Jammie Carragher (FC Liverpool) - Od początku zwiazany z "The Reds" i jego marzeniem jest zakończenie kariery właśnie na Anfield
Tomasz Frankowski (Wisła Kraków) - Mimo niesprzyjających warunków fizycznych pokazał, że ciężką pracą można sobie wypracować miejsce w pierwszym składzie Mistrzów Polski.

Za co będę się was "czepiał":
głównie za wstrętny SPAM i wulgaryzmy, chamstwo wobec inych użytkowników forum, bezsensowne posty, durne i nikomu niepotrzebne komentarze, podważanie autorytetu Administratora i Moderatora, kłótnie.
- 'Del Piero'
- Pierwszy Skład

- Mytełuszek
- Junior