Liga Europy (zbiorczy)
Liga Europy (zbiorczy)
Styl gry do przewidzenia. Typowy Jose, autobus był i awans musi być. Pięknie.
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
- Albion
- Kluczowy Zawodnik

- Reputacja: 167
- Kibicuję: England
Liga Europy (zbiorczy)
Sędzia tak się starał, by pomóc Juventusowi, a ci niewdzięcznicy z tego nie skorzystali.
W finale klub - seryjny triumfator LE vs. menedżer - seryjny dostarczyciel pucharów do gablot.
W finale klub - seryjny triumfator LE vs. menedżer - seryjny dostarczyciel pucharów do gablot.
Dealing with Tottenham's Daniel Levy was more painful than my hip replacement.
(Sir Alex Ferguson)
(Sir Alex Ferguson)
- maestro
- Podwójne standardy
- Reputacja: 174
- Kontakt:
Liga Europy (zbiorczy)
Sędziowie tak chcieli pomoc Juventusowi, że w pierwszym meczu nie odgwizdali równie oczywistego karnego na Rabiocie. Po co takie gadanie?
Wygrała drużyna lepsza, lepiej przygotowana w każdym elemencie gry. Lekki niedosyt pozostaje w kontekście niewykorzystanych sytuacji, których jednak mieliśmy całkiem sporo. Których limit chyba wyczerpaliśmy na 3 najbliższe spotkania.
Juve z Allagerim za sterami utrzymuje jakąś formę stabilność, na mocno średnim poziomie, ale niczego już z nim nie wygra.
Wygrała drużyna lepsza, lepiej przygotowana w każdym elemencie gry. Lekki niedosyt pozostaje w kontekście niewykorzystanych sytuacji, których jednak mieliśmy całkiem sporo. Których limit chyba wyczerpaliśmy na 3 najbliższe spotkania.
Juve z Allagerim za sterami utrzymuje jakąś formę stabilność, na mocno średnim poziomie, ale niczego już z nim nie wygra.
'I am only a small part of a huge black and white flag that grows with the passing of the years and if each one of you looks closely at it, you will find your own name written on it.' Alessandro Del Piero
-
Antoni Walendziak
- Pierwszy Skład

- Reputacja: 99
Liga Europy (zbiorczy)
to co odjebala sevilla to czapki z glow.
wyrzucili juventus i united ktory przeciez wczesniej wyrzucil barcelone. czyli takie kluby o ktorych mowi sie : wielkie.
oni mieli trudniejsza droge do finalu niz inter w lm
wyrzucili juventus i united ktory przeciez wczesniej wyrzucil barcelone. czyli takie kluby o ktorych mowi sie : wielkie.
oni mieli trudniejsza droge do finalu niz inter w lm
Liga Europy (zbiorczy)
@moody o tym myślałem, pisząc wczoraj o tej pokorze.Antoni Walendziak pisze: ↑19 maja 2023, 8:33 to co odjebala sevilla to czapki z glow.
oni mieli trudniejsza droge do finalu niz inter w lm![]()
wy się czujecie najlepsi, najwięksi, ból dupy bo odpadliście z przeciętnym Interem, wypominanie tego co chwilę, nawet w zupełnie innym temacie, rzygać się chce, gdy się czyta ten marny trolling Antoniego
Liga Europy (zbiorczy)
Ok, czyli napisales pare dni temu komentarz odnoszacy sie do komentarza, ktory wtedy jeszcze nie powstal
Przeciez tu masz tylko uwage, sluszna zreszta, o nietypowej sytuacji, ze finalista le mial w fazie pucharowej na swojej drodze wieksze marki - juve i united, niz finalista lm. Nie zgodzisz sie?
Przeciez tu masz tylko uwage, sluszna zreszta, o nietypowej sytuacji, ze finalista le mial w fazie pucharowej na swojej drodze wieksze marki - juve i united, niz finalista lm. Nie zgodzisz sie?
Liga Europy (zbiorczy)
Benfica w tej samej grupie z Juventusem jebnęła 15 punktów, a Juve 3 punkty, ale Juve był trudniejszym przeciwnikiem. Ok.
Juventus i United to kluby memy, a nie poważne marki.
Juventus i United to kluby memy, a nie poważne marki.
Liga Europy (zbiorczy)
No juz dobrze dobrze, sevilla tez w sumie memy ze sie tyle meczyly z juve i united, inter wyjatkowo trudna droga do finalu. Pasuje?
Liga Europy (zbiorczy)
Nie, czyli wczoraj byłem na tyle najebany, że nie chciało mi się na telefonie szukać odpowiedniego postu. Ale spoko, zgrywaj cwaniaka.
Ww kluby to takie marki, że hohoho.
Liga Europy (zbiorczy)
widocznie faktycznie lepiej zrobić tę Superligę, bo te Juventusy, Chelsea i United to nawet kopiąc się po czole to będą wiecznie trudniejsi przeciwnicy od jakiejś Benfiki czy Napoli.
- Keres
- Gwiazda

- Reputacja: 1511
- Kibicuję: FC Barcelona
Liga Europy (zbiorczy)
Myślę, że Was pogodzę jak napiszę, że poważne marki, ale słabo grające. 
"Kiedy oglądam Barcelonę, widzę sztukę." - Arsene Wenger.
Hard work beats talent, but when talent works hard it’s game over. That’s Messi.
Hard work beats talent, but when talent works hard it’s game over. That’s Messi.
Liga Europy (zbiorczy)
Skoro tak mowisz, to mozesz teraz odpowiedziec na moje pytanie i napisac w koncu, do jakiego postu sie odnosiles z tym przytykiem do kibicow barcelony pare dni temu
PS no abstrahujac od aktualnego poziomu to united to top3 marka na swiecie, juve tez wysoko
Ostatnio zmieniony 19 maja 2023, 10:10 przez moody, łącznie zmieniany 1 raz.
Liga Europy (zbiorczy)
Nie parę dni temu, a chyba wczoraj to było? no albo mi dzień uciekł.
Daj mi godzinę, bo mam dużo pracy.
edit;
@moody
viewtopic.php?p=1768511#p1768511
do tego się odnosiłem
I tak dalej, i tak dalej.
Pokory panowie, bo to jest futbol. Ja wiem, że Inter był skreslany od samego początku, już w fazie grupowej miał przejebać z wielką Barceloną, no ale nie pykło.
- Hersk
- Ćwierkator

- Reputacja: 3052
- Kibicuję: Reprezentacji Polski
Liga Europy (zbiorczy)
Rekordowy mistrz Serie A i rekordowy mistrz Premier League pfff co to są za marki. Gdybyście powiedzieli Stal Rzeszów to co innego
Liga Europy (zbiorczy)
I co ten post ma wspolnego z pokora kibicow barcelony? Przeciez posty typu ze zwyciezca jest juz znany, ze to bedzie mecz do jednej bramki albo w wykonaniu milanistow ze moze i dobrze ze odpadli zeby sie nie osmieszyc w finale to pol forum wrzucalo i nie wiem, co to ma wspolnego z tym, komu sie kibicuje. Raczej reakcja na wystepy obu finalistow.cloner pisze: ↑19 maja 2023, 10:09Nie parę dni temu, a chyba wczoraj to było? no albo mi dzień uciekł.
Daj mi godzinę, bo mam dużo pracy.
edit;
@moody
viewtopic.php?p=1768511#p1768511
do tego się odnosiłem
I tak dalej, i tak dalej.
Pokory panowie, bo to jest futbol. Ja wiem, że Inter był skreslany od samego początku, już w fazie grupowej miał przejebać z wielką Barceloną, no ale nie pykło.I teraz piecze...
Juz pomijam fakt, ze sam akurat tak nie pisalem i uwazam, uwaga glebokie: ze w jednym meczu wszystko sie moze zdarzyc.