Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 06 sie 2013, 18:01
NoName1989

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 06 sie 2013, 18:01
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Devourer » 06 sie 2013, 18:07
Heh Kołobrzegkaczy pisze:A ktoś wogóle mnie lubi ?
Devourer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 06 sie 2013, 18:07
Ja mysle, ze tutaj wiele osob mnie nie lubi, ale nie mowia tego glosno, bo jakas juz pozycje tu mam, no i jestem w ekipie domkowejNoName1989 pisze:Jest tu w ogóle ktoś kto wymieniłby Doktorka jako wroga?
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 06 sie 2013, 18:09
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 06 sie 2013, 18:10
Ja tu mam samych ziomow. Wrogowie byli, ale juz ich na forum nie ma. Skasowalismy leszczy.Marco_Van_Basten pisze:Jacek zrób swoją listę ziomów i wrogów. Proszę, to dla mnie ważne.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 06 sie 2013, 18:23
Aleś mnie złapała za słówko koleżankoDevourer pisze:Heh Kołobrzegkaczy pisze:A ktoś wogóle mnie lubi ?, was nikt nie lubi. Żartuje, ale wasza Kotwica jak wracała z ostatnich derbów z Koszalina to musiała mieć nietęgą minę
.
Tyle w twoją stronę ->przez kaczy Cz 07.02.2008 0:27

kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 06 sie 2013, 18:25
Morrow pisze:Dobra, dobra MVP, widzimy tego edita, wszyscy widzą, że Doktor sobie wyżebrał miejsce na liście pewnie strasząc przy okazji wrzuceniem kolejnych kawałków
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 sie 2013, 18:27
sbQ?Dr.Football1 pisze:Wrogowie byli, ale juz ich na forum nie ma. Skasowalismy leszczy.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 06 sie 2013, 18:45
MGiggs pisze:Morrow pisze:Dobra, dobra MVP, widzimy tego edita, wszyscy widzą, że Doktor sobie wyżebrał miejsce na liście pewnie strasząc przy okazji wrzuceniem kolejnych kawałków
Ty masz kompleksy z tym MVP drogi Morrowie
O tym samym pomyślałem. Zakulisowa kosa sbQ z Doktorem rzuca nowe światło na kasację konta sbQ a także stopkową aferę, która tylko miała odwrócić uwagę od odsuwania sbQ od władzy bo zaczął mieć mało popularne poglądy. Taki nasz forumowy Gowinfieldy pisze:sbQ?Dr.Football1 pisze:Wrogowie byli, ale juz ich na forum nie ma. Skasowalismy leszczy.
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 06 sie 2013, 18:55
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 06 sie 2013, 18:57
Taa, a jakby ktoś napisał otwarcie, że Cię nie lubi, to byś później przez tydzień to przeżywał i myślał o tym codziennie na kiblu przed snemDr.Football1 pisze:Ja mysle, ze tutaj wiele osob mnie nie lubi, ale nie mowia tego glosno, bo jakas juz pozycje tu mam, no i jestem w ekipie domkowej
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 06 sie 2013, 18:57
piwus Ty marny pachołku brukselskiego bękarta, kosaMGiggs pisze:Przypadek..?
Rojiblanco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 06 sie 2013, 19:38
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 06 sie 2013, 20:02
WOJNA!!Marco_Van_Basten pisze:U mnie to wygląda następująco:
Kumple (ekipa): Ubek, piwus, Bartek z Busa, Lisek, rekinho, Arwin, Kamil 232, Aker, Piotrcies, Boromir, NoName1989, Doctore Jacek
Oczywiście jest też full osób, które darzę sympatią, ale do ekipy nie należą np. Duchu, fieldy, Cris czy inni.
Wrogowie: lewacki element.
Emerald
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio