"Święta Wojna na San Siro" ...

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto tym razem wygra 'Świętą Wojnę'

Milan
14
39%
Inter
10
28%
Padnie remis
6
17%
Berlusconi wygra wybory
6
17%
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

"Święta Wojna na San Siro" ...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 25 lut 2005, 14:39

______________***ŚWIĘTA WOJNA NA SAN SRIO***_____________

Przed nami 26 kolejka Serie A a w niej dojdzie do "Świętej wojny na San Srio" dla Włochów przynajmie bo dla nas to mecz podwyszonego ryzyka :D (rok temu Milan wygrał 3:2 przegrywając 2;0 do przerwy a ja zakończyłem mecz na palach ....! wiec ryzyko jest :twisted: ).

To bedą 259 Derby a 142 lidowe ! Jak wiadomo San Siro to stadino wspólny wiec nie ma róznicy kto gra jako gospodarz :D W derbach ogólnym Milan wygrawał 99 ! razy to może być setne :D A Inter 87 razy Bramkowo 412 - 382 dla Milanu. W serie A ten bilans jest lepszy dla Interu.

Dla Paolo Madiniego bedą to 48 Derby w karierze ! Nikt nie ma wiecej :!:

Mecz w tym sezonie zapowiada sie nie zwykle ciekawie jak zawsze ale to bedzie ważny pojedynak.......

Inter nie pokonany ale wiedomo że 9 zwyciestw i 16 remisów to jest doś kosmisznym bilansem. Nerazzuri zajmuja 3 lokate tracąc do lidera Milanu 11 pkt. Inter stracił w lidze 30 brame a strzeli 47 ....

Milan ma 16 zwyciestw, 6 remisów i 3 porazki. Milan jest liderem z równa liczbą pkt. co Juve. Rossoneri stracili w tym sezonie 16 bramek a strzelili 43. A Juve tej kolejce gre ze Siena walczaca o zycie :roll: i Milan wie że Juve może wygrać i znów odskoczyc na ewentualną liczbe pkt. ale jak wygra Milan to bedzie wykonane 60% planu w drodze po scudetto.

Wiele sie mówi że ten mecz bedzie najważniejszy a tylko zwyciestwo daje jeszcze realne marzenie Interowi w walca o scudetto. To Inter bedzie musiał zaryzykowac i otwożyc sie od pierwszch minut. Adriano gra jak naćpany (bez urazy) Nie strzeli bramki od 10 spotkań ligowych i znacznie obniżył loty .... choc to nadal jeden z najlepszych napastników świata

Milan zagra bez Shevy, wraca Pippo ale Ancelotti uważa kiedyś że ten mecz bedzie sie rozgrywał w drugie lini. Moze ma racja albo plan :D

Ostatne mecze LM pokazały że Milan jest w formie zwyciestwo na Old Trafford to nie jest byle co ! Remis Inter z Porto też jest cenny ale w tym meczu można było wygrać a Inter zapisał kolejny remis i utrudniając sobie zadanie na rewanż !!!

Na pewno bedzie trudno wskazać faworyta i tylko kibice danego klubu bedzie trzymał za swoich. To są derby i bedzie walka o kazdy cm boiska. Ostatnie derby lidowe były bez bramkowe teraz sytuacja jest inna i bedzie ciekawiej.

**CZAS I BOISKO POKAŻE WSZYSTKO**

**FORZA GRANDE MILAN** **CAMPIONE D`ITALIA**

Piście co myślicie o tej derbowym spotkaniu i ewentualnym faworycie ! lub zwyciescy jak ktoś już teraz wie :D kto wygra !! Mecz pokaże na żywo Canal + 2 - każdy bukmacher typuje inaczej wynik :D ale stawki nie róznia sie za bardzo ......

Tylko prosze jak zawsze o wypowiedzi na temat i sensowne !! Pozdro
Ostatnio zmieniony 23 lut 2013, 19:52 przez Zaza, łącznie zmieniany 3 razy.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 25 lut 2005, 14:55

Licze oczywiście na Inter. Jeśli Milan przegra, Juventus będzie musiał to wykorzystać. Inter ma przewage bo jest godpodarzem na tym meczu ;) wynik będzie 2:1 dla Interu.

Awatar użytkownika
MrWoodstock
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MrWoodstock » 25 lut 2005, 15:11

Milan wygra nie wiem ile ale wygra :)))

FORZA MILAN !!!

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 25 lut 2005, 15:33

Tylko Inter!!

Awatar użytkownika
Bayer-Leverkusen
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bayer-Leverkusen » 25 lut 2005, 15:39

Tylko Inter!

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 670
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 25 lut 2005, 15:47

Skoro nie mozna liczyc na geniusz Shevy (bo chyba dalej jest kontuzjowany) to bohaterem meczu bedzie Adriano, który wywalczy ... kolejny remis dla Interu :wink: 8)

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 25 lut 2005, 16:23

zapowiada się denne widowisko jak to zazwyczaj bywa we włoskich klasykach; ostra ofensywa Interu po której Milan strzeli gola z kontry i skończy się 1:0 dla Milanu, taka jest moja wersja co do tego spotkania

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 25 lut 2005, 17:31

dziwnie to brzmi, ale stawiam na inter .......... oczywiscie ze względu na Juve :lol: stawiam na 2-1 dla interu :!:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 25 lut 2005, 19:56

JA JESTEM PEWNIE ŻE MILAN TEGO MECZU NIE PRZEGRA !!!! A CZY WYGRA TO POKAŻE BOISKO .......

Rozumiem że bardzie na Inter liczą kibice Juve bo to jasna sprawa Milan jest teraz na równi to ewentualne potchniecie bedzie dla Juve dobrze......... ale trzeba Siene pokonac jeszcze :D A Juve też gra z Inter i Milanem :D jeszcze z Roma u nich i Reggina :D Dla Milau i Juve to nie bedzie mecz o scudetto a dla Inter to bedzie mecz o przedłuzenie szans realnych szans.

Ja jestem pewny że Milan nie przegra tak jak nie przegrał od lat w debrach a warto zauwarzyc że Milan w tym sezonie przegrał 3 mecze :

1:2 z Messina 2 kolejka serie A - 1 duży bład sedziego przez akcji Kaki i zlekcewarzenie rywala i porażka .........

1:0 z Bologna - atak Milanu przez 90 minut a Bologna miała 11 bramkarzy na polu karnym i zobaczyła w tym meczu ok. 6 złótych kartek wybijali, kosili i wyszła im jedna kontra ! strzszny bład sedziego nie uznanie bramki Dhorasoo w 100% prawidłowej ale o.k porazka ....

1:0 z Livorno - Słaby mecz Milan i znów gralismy przeciwko 11 bramarza na "gównie" nie murawie i przez złych warunkach ! Ale porażka po wolnym i strzał Colombo chyba ......

A wiec 3 porazki z defensywnimi rywalami ! Inter musi sie otwoży bardzie z kazdą minuta :D

Pierwsz derby to było takie badanie sie :D A mecz z Juve 0:0 tylko dzieki defensywie Juve - Viola 6:0 wygrywa Milan bo Viola zagrał ofensywnie ! Lecce 5:2 dla Milan bo Lecce nigdy nie gra defensywnie ...... Mecz z MU pokazał że Milan innaczej gra przeciwko rywala który są skazani na podjecie ryzyka a takim rywalą bedzie Inter dla którego ten mecz jest o "marzenia" i z kazda minuta bedzie musiał zagrac odwaznie w ostatnich meczach Manicni stosował taktyke strzelamy i sie cofamy z Roma sie powiedło z Udinese juz nie a z Milanem który stracił 16 w sezonie ?? ......

WIERZE ŻE MILAN WYGRA KOLEJNE W OSTATNIM CZASIE DERBY TYM BARDZIE ŻE SA POD BUDOWANY ZWYCIESTWEM NA OLD TRAFFORD A INTER PEWNIE SIE TROCHE ZAŁAMAŁ 20 REMISEM I TERAZ TRUDNE CHWILE PRZED NIMI MYŚLAC (bo tam moze być ) O KOLEJNYM REMISIE I ŻE TO JEST MECZ (MOŻE) NAJWAŻNIEJSZY W SEZONIE. A Z PORTO TEŻ BEDZIE CIEŻKO.... JAK W DERBACH MILAN STRZELI PIERWSZ BRAMKE TO INTER JUŻ NIE ODROBI JAK Z PARMA JUVE CZY SAMPDORIA A MILAN MOŻE PODWYSZYĆ ..........

***CZAS I BOISKO POKAŻE WSZYSTKO***

**FORZA GRANDE MILAN** **CAMPIONE D`ITALIA**

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 25 lut 2005, 20:12

Zaza nie rozumiem CIę skąd Ty wiesz jak będzie?? Boisko pokaże, my mozemy tylko gdybac. Kim jest MIlan ze im sie nie da stzrelic bramki?? To druzyna jak kazda inna.......

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 25 lut 2005, 20:36

Agnieszka swieta racja :D ja stawiam na remis inter w tym sezonie ma tyle remisow ze glowa boli... od dawna nie widzialem takiej druzyny ktora ma taka ogromna ilosc remisow i beda mieli nastepny do kolekcji hehehe sercem jestem z Milanem :D trzeba zauwazyc ze Inter nie ma jeszcze porazki a jkby sie jedna przytrafila i to z odwiecznym rywalem to nic sie nie stanie :D Inter jest gospodarzem :D ale to zaden plus boisko znane swietnie tym i tym wiec ja stawiam na remis

1. AC Milan 25 16 6 3 43:16 54
------------------------------------------
3. Inter Mediolan 25 9 16 0 47:30 43

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 25 lut 2005, 20:38

Agnieszka ja nie wiem jak bedzie wygladał mecz w cuglach (w której padna gole czy wogóle padna ) ale jak to mówi Bobo Kaczmarek piłkarska sznuta nie zawodzi :D i ja własnie wyrażiłem swoja opinie oparta na wydarzeniach w tym sezonie meczach w tymi najsilniejszymi w lidze i meczach LM jak Barca, Celitic, MU, a nawet Szachtar w 15 stopniowym mrozie :D

To bedzie mecz który 70% ludzi grajacych u buków typuje remis a jest wiemu ekspertów który mówia że moze zadecydowac o jednym czy Inter bedzie sie jeszcze liczył. Na podstawie straconym bramke wiem że defensywa Inter jest "krucha" a ofensywa to ich + ale Milanowi bramki nie strzeli (0:0 pierwsze derby) Musza sie odsłonic jak z Parma czy Sampdroria a jak Milan strzeli to nie pozwili sobie na taki błady jak zrobiła Sampdoria i Parma i Juve jeszcze pare klubów booni zrobili najgorszy bład oddali piłka Interowi z myśla że 2:0 to juz sa 3 pkt. i sieprzejechali.....

Milan nie przegrał derbów od dawna a Inter jest nie pokanany w tym sezonie Milan na 16 zwyciestw a Inter 16 resmiów w tym sezonie ligowym na tej podstawie można wyczuc remis w ciemno !!! Ale to nie od tego zależy w moich oczach to bedzie mecz w który zadecyduja błedy to tak jest w takich mecz z rególy. Jak Ancelotti jutro na konferencji powie ze chcemy wygrać ale remis tez bedzie dobry to jest pewne jedno ze to Milan bedzie grał spokojnie dokładnie i swoje a czas bedzie leciał i wszystko sie może zdzażyc .......

Pozdrawiam Cie bo dawno nie rozmawialiśmy :D

**CZAS I BOISKO POKAŻE WSZYTKO**

**FORZA GRANDE MILAN**

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 25 lut 2005, 20:53

pytanie do dobrze poinformowanych... jak to jest Inter ma status gospodarza i jak jest z widownia Interm ma przywilej i moze wpusicic na trybuny wiecej swoich kibicow czy jest to podzial 50 na 50 czy raczej kto kupi bilet ten wejdzie :?:

inter1908
Skład B
Skład B

INTER!!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: inter1908 » 25 lut 2005, 21:03

jasne ze kibiców interu bedzie wiecej................... stawian 1-0 dla interu!!! ZAZA po co dałes ta fotke!!??? stare dzieje

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 25 lut 2005, 21:42

UWAGA ** UWAGA ** UWAGA ** ODŁOSZENIA DUSZ PASTERSIE ** :D

Prosiłem by pisać coś w temacie konkrety, bo to były podałem statystyki z histori i obecnego sezonu by UZASADNIĆ EWENTUALNEGO ZWYCIESCE. A co to za posty który wskazuja w zyciesce bez uzasadznienia. (licznie bije :D ?) Przeciesz to nie to chodził :!: 1:0 3:0 4:5 :0:6 a dlaczego ta a nie 4:9 1:1 :2:2 4:3 4:8 ..........

Na jakiej podstawie uważacieże wygra Milan - wygra Inter lub bedzie remis :roll: !!! To taki pisanie to jest tylko bicie postów a nie wyrażanie opini tylko o wyniku przeciesz to nie mecz LM i wieme mozna powiedziec a temat tego meczu na podstawie sezonu ... .......

Inter 1908 Fotka fajna nie ?? i nie tak stare dzieje 2001 rok :D a napisałeś 1:0 na jakiej postawie tak myslisz ?? -- modlitw, wyników, sukcesów i tabeli ?? Zauwarz ze Inter nie wygrał ligowych derbów chyba od 8 lat chyba tak sadze !!! Moze Ty napiszesz coś wiecej ?? Bo co to za opinia podajac tylko wynik ??

Woojtas Inter gospodasz wiec ma przywileje ale sektor Curva Sud bedzie i tak wypałniony po brzegi kibicami Milan bo np. wejscówkek ma wiecej Inter i kupią je Tifosi Inter ale i rodziny z dziecmi ale tu chodz o kase której Inter zyska wiecej w tym meczu ......

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”