Hiszpania - Transfery (zbiorczy)

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP
kostek
szara strefa pilka.pl
Reputacja: 0

Real - kto będzie kolejnym galakticos???

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 13 maja 2004, 22:14

Real - kto będzie kolejnym galakticos???
może wreszczie Florentino Perez zmądrzeje i kupi zamiast Henrego czy Van Nistelrooya jakiś dwóch klasowych obrońców.
Ostatnio głośno było o Samuelu z Romy....myśle, że byłoby to dobre posunięcie :lol:

Awatar użytkownika
adingh
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adingh » 21 maja 2004, 20:57

Pewnie nie kupią nikogo wielkiego... :P Teraz może zainwestują w jakąś młoda gwiazde ;)

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Re: Real - kto będzie kolejnym galakticos???

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 22 maja 2004, 10:28

kostek pisze: Ostatnio głośno było o Samuelu z Romy....myśle, że byłoby to dobre posunięcie :lol:
Też tak uważam. Chociaż nie jestem wielkim kibicem Realu tylko Arsenalu mam nadzieję że powalczą w przyszłym sezonie o LM i zapewnią nam emocje z nowym Galakticos. Może kupią też Tottiego. Ostatnio były takie wieści ze chcą go kupić

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 22 maja 2004, 10:52

Pasztet pisze: Też tak uważam. Chociaż nie jestem wielkim kibicem Realu tylko Arsenalu mam nadzieję że powalczą w przyszłym sezonie o LM i zapewnią nam emocje z nowym Galakticos. Może kupią też Tottiego. Ostatnio były takie wieści ze chcą go kupić
gdyby Totti odszedł z Romy to byłoby coś w stylu Raul odchodzi z Realu :D
Myslę, że Roma mimi kłopotów finansowych nie pozbędzie się swojego symbolu, i sam Totti będzie chcaił zostać :P

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 22 maja 2004, 12:30

kostek pisze:
Pasztet pisze: Też tak uważam. Chociaż nie jestem wielkim kibicem Realu tylko Arsenalu mam nadzieję że powalczą w przyszłym sezonie o LM i zapewnią nam emocje z nowym Galakticos. Może kupią też Tottiego. Ostatnio były takie wieści ze chcą go kupić
gdyby Totti odszedł z Romy to byłoby coś w stylu Raul odchodzi z Realu :D
Myslę, że Roma mimi kłopotów finansowych nie pozbędzie się swojego symbolu, i sam Totti będzie chcaił zostać :P
A ja myślę że Totti chciałby odejść ale Real i tak go nie kupi. Przejżą na oczy i kupią klasowego obrońce.

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 22 maja 2004, 14:40

Patrzcie co znalazłem 8)

Nowy obrońca Realu Madryt Walter Samuel zostanie zaprezentowany przez klub z Madrytu w poniedziałek.
Argentyńczyk, który przeszedł do Realu z Romy za 25 milionów euro, w poniedziałek przejdzie również badania lekarskie.
Komplikuje się natomiast kwestia przejścia do "Królewskich" Brazylijczyka Emersona. Piłkarz podobno jest zdecydowany przejść do Juventusu, chociaż agent piłkarza spotkał się w czwartek z przedstawicielami Chelsea Londyn.
Hiszpańska "Marca" informuje jednak, że nadal jest szansa, by Emerson przybył do Realu.
\

A jednak go kupili :wink:

Awatar użytkownika
adingh
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adingh » 22 maja 2004, 15:19

No to działacze realu wreszcie pomysleli i kupili jakiegoś obrońce dobrego :D Ale co z tego jak teraz atak nie gra nic heheheheh

Awatar użytkownika
Pawel
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 26 maja 2004, 13:23

real to powienien kupic jakis srednich klasy zawodników ale zato z szesciu bo jak grają taki jakiś pavon z zidanem no to nie dziwne ze real jest słaby... jak jakas gwiazda dostanie kontuzje i nie ma kto ją zastapić to grają takie siermiegi... przecierz pilkarz nie moze grac w kazdym meczu sezonu po 90 min !

Sergeboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergeboy » 31 maja 2004, 22:25

Real qpil Samuela. Mozliwe ze qpi xabiego Alonso i Tottiego a ja osobiscie bym chcial zobaczyc Ivana Ramiro cordobe w madrycie

[ bez języka IRCowego czyli qpił jeszcze raz i będzie warning /kostek]

sora nie wiedzialem
Ostatnio zmieniony 01 cze 2004, 12:34 przez Sergeboy, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Moff
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 3
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moff » 01 cze 2004, 8:48

Ja jestem ciekaw ile jeszcze Real będzie szastał kasą na prawo i lewo :roll: Ma najwięcej długów na świecie :!: Stary już skład który trzeba po woli odświeżyć.... Według mnie era Realu się kończy :roll:

Samuel = dobry transfer
Totti = nie sprawdzi się w Hiszpani , po za tym za kogo wejdzie ?
Xabiego Alonso = może być udany transfer

Tylko że, nie każdy chce grać w trykocie Realu....

coby
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coby » 01 cze 2004, 10:17

Nie zapominajmy o Luisao. Trener Camcho chętnie widział by go w Madrycie. :)

Awatar użytkownika
andrzej2
Junior
Junior
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: andrzej2 » 02 cze 2004, 19:18

Emerson przechodzi do Realu?!

"La Gazzetta dello Sporto" donosi, że być może już w środę zostanie potwierdzony transfer Emersona z AS Roma do Realu Madryt.
Kwota odstępnego za Brazylijczyka, jednego z najlepszych defensywnych pomocników na świecie, miałaby wynosić 17 milionów euro. Co ważne - nie ma ani słowa o oddaniu w ramach transakcji do Rzymu Fernando Morientesa. Włoskiemu dziennikowi informacje te zdradził Ernesto Bronzetti, prowadzący dotychczasowe negocjajce między klubami.
- Nie Juventus i nie Inter. Pan Baldini, dyrektor sportowy, jest poważnym człowiekim. Dał słowo działaczom Realu Madryt i już w środę zostaną zapewne uzgodnione warunki odstępnego. Kontrakt Emersona w Madrycie? Jestem pewien, że klub ceni jego umiejętności i zna jego potrzeby - mówi Bronzetti.
Mediator transferu wspomniał też o ewentualnym przejściu do Madrytu Francesco Tottiego: - Wiele będzie wiadomo w ciągu najbliższego tygodnia. Pewne jest, że Totti nie zagrą nigdy w innym włoskim klubie niż Roma.
Ferreira da Rosa Emerson Roma urodził się w 1976 roku. Orócz AS Roma z powodzeniem bronił też barw Bayeru Leverkusen, Grêmio i Botafogo. Ma 179 cm wzrostu, waży 74 kg.

Z ostatniej chwili: Jak donosi AS - Emerson nie chce opuszczać Serie A: - To wielki klub i jestem dumny z tego, że się interesuje mogą osobą, jednak chciałbym kontynuować moją karierę w Italii – powiedział Emerson.

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 02 cze 2004, 19:55

Emerson nie chce opuszczac serie A gdyz chce podązyc za "swoim" Trenerem , ktorym jest oczywiscie Fabio Capello , takwiec transwer Emersona do Juventusu jest chyba kwestia czasu.... a Real moze obejsc sie smatkiem tak samo jak Barca...

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 02 cze 2004, 20:16

Baqu pisze:Emerson nie chce opuszczac serie A gdyz chce podązyc za "swoim" Trenerem , ktorym jest oczywiscie Fabio Capello , takwiec transwer Emersona do Juventusu jest chyba kwestia czasu.... a Real moze obejsc sie smatkiem tak samo jak Barca...
no niestety..Real możo sobie Vukovica kupić na pomoc :lol:

Emerson za Capello tak jak Baqu napisał pójdzie..oby tylko Cassano tak nie zrobił :roll:

kostek
szara strefa pilka.pl

Hiszpania - Transfery (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 08 cze 2004, 20:09

Tutaj komentujemy transfery w Hiszpanii...... :D :wink:

proszę o nie zakładanie pojedynczych tematów dotyczących zakupów.... 8) :P
Ostatnio zmieniony 24 gru 2004, 8:54 przez kostek, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”