Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 04 lis 2005, 15:10
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 04 lis 2005, 15:34
Już sie trenerzy konczą, chyba że do Polski trafi kolejny zaciąg wybitnych trenerów z Bałkanów, Serbii i Czech.Jest nadzieja że niedługo pojawia sie kolejni trenerzy wylansowani przez Polsat Sportpiwus pisze:Za miesiąc znowu zacznie się kolejna reorganizacja, choc nikt nie zauważy różnicy
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 04 lis 2005, 15:42
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 21 lis 2005, 15:21
Trzy osoby dobrze wytypowały zwycięzcę, w nagrodę dostaną kuchenkę. A pan Skorża zostaje usunięty z ankiety.Wyborcza pisze:Maciej Skorża nie jest już trenerem Amiki
Skorża dziś rano podał się do dymisji. W najbliższych meczach zespół poprowadzi jego dotychczasowy asystent Krzysztof Chrobak.
Powodem rezygnacji trenera są słabe wyniki zespołu. Amica przegrała w sobotę z Górnikiem Łęczna 0:1, wcześniej odpadła z Pucharu Polski. W poniedziałek szkoleniowiec poinformował piłkarzy o swojej decyzji, wcześniej podczas spotkania z prezesem klubu Andrzejem Kadzińskim rozwiązał kontrakt za porozumieniem stron. Do końca rundy jesiennej zespół poprowadzi dotychczasowy II trener Krzysztof Chrobak.
Amica jest dwunastym klubem, który w tym sezonie zmienia szkoleniowca. Skorża jest też asystentem Pawła Janasa w reprezentacji Polski.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 21 lis 2005, 15:32
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rycy » 21 lis 2005, 16:00
Rycy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 21 lis 2005, 16:48
Bytom, ulica ....... (kto chce to sie domysli)piwus pisze:Trzy osoby dobrze wytypowały zwycięzcę, w nagrodę dostaną kuchenkę
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fala » 21 lis 2005, 19:36
fala
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 21 lis 2005, 19:43
Ankieta została stworzona kiedy zwolniono Wleciałowskiego, sa w niej nazwiska trenerów, którzy utrzymują się od początku sezonu. Poza tym dwa tygodnie przed zwolnieniem Wleciałowskiego były plotki, ze zmieni on Stawowego.Nie wiem co w ankiecie robi nazwisko Stawowego , ja bym je zmienił na Kulawika , którego los praktycznie jest przesądzony , do tego Wojtek już jutro może się do tego przyczynić .
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 21 lis 2005, 20:12
Hm, sam sobie przeczysz... Skorża nie wyleciał z klubu, tylko sam zrezygnował z funkcji trenera Amiki, a kontrakt rozwiązał za porozumieniem stron. Jest pewna różnica. Jestem ciekawa, kto go zastąpi. Teraz na polskim rynku jest pełno trenerów 'do wzięcia', zwarzywszy na ostatnią sytuację w lidze.adique pisze:znowu bedzie zmiana trenera. Skorza z Amiki i Asystent Rep. Polski zrezygnowal z funkcji pierwszego trenera druzyny z wronek. To juz chyba 13 trener ktory wylecial z klubu. Ahhh
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 28 kwie 2006, 12:34
Smuda w Lechu ?Ze startu w "przetargu" na stanowisko trenera Lecha sam zrezygnował obecny szkoleniowiec poznańskiej drużyny Czesław Michniewicz. - Już dawno podjąłem decyzję, że nie jestem zainteresowany pracą w nowym Lechu - twierdzi Michniewicz. - Nie chcę być traktowany jak zapchajdziura. Odmówi Kasperczak, odmówi ktoś jeszcze, no to weźmy Michniewicza. Nie wykluczam, że jeszcze kiedyś poprowadzę Lecha, ale nie teraz.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 kwie 2006, 13:25
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 28 kwie 2006, 15:07
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 28 kwie 2006, 17:37
Smudzie od zmian politycznych w KGHM (właściciel Zaglębia) powodzi się nie najlepiej. Nie było w zimie hitowego transferu, bo nowi ludzie w KGHM nie byli już tak chętni wydawać kasę (zresztą w tej materii nie zapowiada się na zmianę). KGHM sprowadziło tez rezerwowego trenera Jabłońskiego na stanowisko prezesa. I teraz chyba ostatni gwóźdz do trumny: trochę autoreklamy, bo nie chce mi się szukać po całym portalu Wyborczej .fieldy pisze:Kasperczak nie chciał, Smuta - mówi niby, że ciekawa opcja, ale w Zagłebiu chyba mu sie źle nie powodzi.
Ale z drugiej strony Drażen Besek nie miał takich wyników . Raczej wręcz przeciwnie.brylancik pisze:Martwi mnie też to że dopiero co zaczął odnosić "sukcesy" z piłkarzami Zagłębia a już robią z niego bohatera. Mało osób o tym pamiętal ale Zagłębie posiada ogromnego sponsora i miejsce które zajmuje aktualnie w lidze jest odpowiednie do nakładów finansowych jakie posiadają.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 kwie 2006, 18:18
to może jednak chętniej odejdzie. Jak jeszcze KGHM zaciśnie pasa to kluczowi piłkarze [Iwański, Mierzejewski] odejdą.piwus pisze:Smudzie od zmian politycznych w KGHM (właściciel Zaglębia) powodzi się nie najlepiej. Nie było w zimie hitowego transferu, bo nowi ludzie w KGHM nie byli już tak chętni wydawać kasę (zresztą w tej materii nie zapowiada się na zmianę). KGHM sprowadziło tez rezerwowego trenera Jabłońskiego na stanowisko prezesa
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio