Polska - Transfery i plotki transferowe (zbiorczy)

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP
Awatar użytkownika
Ronni
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Polska - Transfery i plotki transferowe (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ronni » 07 maja 2004, 23:27

Czerwiński zapowiedział też, że w przerwie letniej Wisły nie opuści żaden z czołowych piłkarzy tego klubu.

Przygotowywane są również poważne wzmocnienia składu "Białej Gwiazdy".

W poniedziałek mają się rozpocząć rozmowy w sprawie pozyskania dwóch piłkarzy Amiki Wronki - Marka Zieńczuka i Tomasza Dawidowskiego.

Nie jest wykluczone także, że na Reymonta trafi napastnik Wisły Płock Ireneusz Jeleń.

"W sprawie Jelenia nie chciałbym się teraz wypowiadać. Natomiast mogę potwierdzić, że rzeczywiście negocjacje z Amiką są bardzo zaawansowane. Tak jak i to, że przez cały czas rozmawiamy z Marcinem Kuźbą i Kamilem Kosowskim o ich powrocie do zespołu w czerwcu. Tutaj decydujący głos będzie miał trener, bo to jest jego koncepcja kadrowa. My tylko staramy się spełniać jego życzenia z myślą o wynikach, które są już naszą wspólną sprawą" - powiedział Czerwiński na łamach "Gazety Krakowskiej".

[ Nazwa tematu zmieniona na Transfery w PL , będziemy tu pisać ogólnie o transferach w lidze Polskiej :) / Moff ]

Awatar użytkownika
adingh
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adingh » 07 maja 2004, 23:41

No, to by było wzmocnienie. Dawidowski i Zieńczuk by się przydali... Chociaż? Wisła ma już dobry zespół, no ale w razie jakichś kontuzji zawsze mogłaby liczyć na tych zawodników.

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 08 maja 2004, 8:34

Gdyby ci wszyscy zawodnicy wzmocnili by wisłe...wreszcze mielibyśmy szanse pokazać się w Lidze Mistrzów.
Nic tylko trzymać kciiuki.
Legia, Wisła to przyszłość polskiej piłki
:D

Jip
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jip » 08 maja 2004, 10:40

no jak nie Groclin to Legia:/ A co do Wisełki to dobrze....niech Jelenia za Kużbe wezmą i niech on sobie pobra w NEC i zeby Kosa wrócił to by było wtedy naprawde dobrze:D bo jak widać narazie nie może Wisła znaleść godnego zastepcy(chociaz jak zieńczuk bedzie to dobrze bo wrazie kontuzji zmiennik). i jeszcze potrzebują zamiast Frankowskiego jakiegoś bardziej pracowitego napastnika, który umie wziąść na swoje barki odpowiedzialność jak drużynie gra nie wychodzi:) dobrze że Rasiak nie chce w PL grać bo jescze by o pozyskali:/
potrzebujemy miec wyrównany skład(najlepiej po 2 zawodników na jedną ppozycje, tylko jakiś dobrych no, kosowski- zieńczuk:D ) i Gorawskiego na prawą walnąc a nie go na atak pchać! z Uche nie zawsze jest w lepszej Formie od Gorawskiego, ale to Kasperczak wybiera skład nie ja:)

Awatar użytkownika
adingh
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adingh » 08 maja 2004, 15:08

jeleń byłby dobrym partnerem żurawia, ale co z frankowskim? Teraz gra bardzo dobrze :D No chyba że go sprzedadzą :lol: :mrgreen:

Munky
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Munky » 11 maja 2004, 16:08

Przydałby się też Wiśle dodatkowy bramkarz, bo Majdan jak nie daj Bóg złapie kontuzje to Piekutowski... nie będę kończył.

Awatar użytkownika
Moff
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 3
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moff » 03 cze 2004, 17:25

Marcin Radzewicz, Veselin Doković, Eddie Stanford, Patryk Rachwał, Łukasz Sosin, może Łukasz Madej. Ireneusz Jeleń raczej nie. To nowa Legia w nowym sezonie. A raczej przymiarki transferowe.
:D 8) :D 8)

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 03 cze 2004, 19:32

Zieńczuk w Wiśle, bardzo dobra decyzja :D :P :!:

Awatar użytkownika
Mazurek
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 03 cze 2004, 20:43

Czy ja wiem.... nie wiem czy to dobra decyzja.
1. Znaczne osłabienie Amici
2. Po co on w Wiśle ??

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 03 cze 2004, 20:47

Mazurek pisze:Czy ja wiem.... nie wiem czy to dobra decyzja.
1. Znaczne osłabienie Amici
2. Po co on w Wiśle ??
jak to po co :?:

a kto ma grać na lewej stronie..Gorawski..dobry ale chętniej widziałbym go w ataku, a Brożek wg. mnie jest przeciętnym piłkarzem.

:P

Awatar użytkownika
Pawel
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 04 cze 2004, 10:33

Transfer Zieńczuka do Wisły sfinalizowany :!: wreszcie została załatana dziura po Kosowskim :)

Kuźba podpisze nową umowę z Olimpiakosem... nici z powrotu do Wisły

Co do zmiennika dla Majdana to przydałby się jakiś dobry... bo Piekutowski to taki nie pewny bramkarz, robi często błędy, ale nie raz uda mu się wspaniała interwencja... jeszcze go pamiętam jak wystepował w Stali Stalowa Wola :D

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 04 cze 2004, 12:03

Transfer Zienczuka to dobre posuniecie, ale czy na LM to wystarczy....A mnie tam sie wydaje, ze szanse na powrot Kuzby jeszcze sa, to slawny "wszystko zmyslam" Przeglad Sportowy napisal, ze Kuzba zostaje w Olympiakosie....To ci sami, ktorzy pisali, ze juz niedlugo do Legii przejdzie Baszczynski i Kosowski :shock: :shock: . Radzilbym do tego podchodzic spokojnie.... :wink:

Awatar użytkownika
adingh
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adingh » 10 cze 2004, 15:42

Na niemieckiej stronie internetowej, transfermarkt.de, widnieje informacja, że Stanko Svitlica, zawodnik Hannover 96, przeszedł do Wisły Kraków na zasadzie wolnego transferu - poinformował o tym serwis Wislakrakow.com

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 10 cze 2004, 15:56

adingh pisze:Na niemieckiej stronie internetowej, transfermarkt.de, widnieje informacja, że Stanko Svitlica, zawodnik Hannover 96, przeszedł do Wisły Kraków na zasadzie wolnego transferu - poinformował o tym serwis Wislakrakow.com
no właśnie to mnie zdegustowało już z samego rana....nie wiem co powiedzieć.... :roll: Jak to prawda to nie rozumiem postepowania działaczy Wisły....Stanko Svitlica w Wiśle ... :lol: :lol: :? :!: :!: NIE :!: :!:

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 11 cze 2004, 16:06

Aleksandar Vukovic od nowego sezonu będzie występował w Wiśle Kraków - poinformował serwis legia.com.pl. Serb podpisze roczny kontrakt z opcją przedłużenia na kolejne dwa lata.

W czwartek Vukovic spotkał się z przedstawicielami Wisły i obie strony doszły do porozumienia. Według nieoficjalnych informacji serwisu legia.com.pl, Vukovic będzie mógł liczyć w Wiśle na zarobki niewiele większe od tych, jakie oferowała Legia. Negocjacje Vukovica z krakowskim klubem trwały od trzech miesięcy.

Oficjalny komunikat zostanie wydany po zakończeniu sezonu ligowego. Vukovica do 30 czerwca wiąże kontrakt z Legią i dopiero po tym terminie będzie mógł oficjalnie podpisać umowę z krakowskim klubem.

W Krakowie jest szykowany jako następca Mirosława Szymkowiaka, który zimą chce odejść spod Wawelu.

Źródło: legia.com.pl

No nie.... :!: :!: PO CO ???? :roll: :roll:
Moim zdaniem głupota ze strony działaczy Wisły....
:roll:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”