Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Selekcjonerem zostanie:

Szewczenko
0
Brak głosów
Petković
4
14%
Bento
2
7%
Renard
4
14%
Gerrard
0
Brak głosów
Papszun
2
7%
Urban
4
14%
Probierz
4
14%
Inny kandydat z Polski
0
Brak głosów
Inny kandydat z zagranicy
9
31%
Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 1

Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 29 maja 2005, 22:21

Nie ma jeszcze takiego tematu co mnie bardzo zdziwilo wiec go zaloze. Piszcie o meczach , nowinkach itp.

Polska-Albania 1-0 Zurawski 1'

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 29 maja 2005, 22:47

To byl chyba najnudniejszy mecz z udzialem polskiej reprezentacji ktory widzialem...wygrana cieszy...gra mniej...ale to tylko "towarzyski" zobaczymy jak bedzie w sobote z Azerami.

Awatar użytkownika
SebCristiano
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SebCristiano » 29 maja 2005, 22:58

narawde to byl bardzio slaby mecz w wykonaniu kadry ale to moze zaslona przed meczem z azreami :twisted: :twisted: oby to byla prawda

PS> mam pytanko moze mi ktos podac linka z jakims fajnym emblematem

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2072

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 maja 2005, 23:41

normalnie Karwan powinien wyjść na Azerów - tak by się śmiali, że nie byliby w stanie grać i pewnie byśmy łatwiej wygrali - rzenada :!: - jak można podać prosto do przeciwnika kilka razy z rzędu :?

Niklos
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Niklos » 30 maja 2005, 18:44

Ja już nie rozumiem po co są mecze towarzyskie. Nielepiej było by zagrać np. sparing z Ukrainą , Niemcami z rywalami znacznie trudniejszymi. Powiedzmy szczerze sobie nie ma się co łudzić , przecież jesienią mecz z Anglią a to nie Azerbowie. Ciekawe po co został powołany Marcin Cabaj , skoro szanowny pan Janas chyba chciał utrzymać wynik 1:0. :x

Awatar użytkownika
As3
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: As3 » 30 maja 2005, 19:15

No trzeba przyznac ze Polska z Albania cienko zagrała.Czy sie zakfalifikuja do mistrzostw ?hmm.Mysle ze na mecze eliminacyjny bedzie lepszy skład niz ten w meczu z Albania.Martwi mnie ostatnio postawa Frankowskiego bo cos sie zablokował juz nie jest tak błyskotliwy jak pół roku temu ale moze jeszcze cos w nim drgnie.Wogóle martwi ostatnio postawa zawodników z Wisły Kraków (ta porazka z Legia :( )Wyraznie na srodku pomocy brakowało Szymka.Na obronie Baka,Rzasy no i w bramce Dudka (choc Boruc zaliczył całkiem dobry mecz)Mam nadzieje ze na mecz eliminacyjny piłkarze reprezentacji bede lepiej umotywowani i nie zagraja takiej chały jak z Albania.Chociaz gdyby zagrali taka chałe a by wygrali to tez by nie było zle :wink:

A no i jeszcze jedno chyba wszyscy zauwazyli wyrazny brak naszego super strzelca Grzeska Rasiaka.Jakos tak czułem sie nie swoja nie widzac go przynajmniej na ławce rezerwowych.Grzes wracaj szybko do zdrowia bo mysle ze taki Slusarz to moze sie od ciebie jeszcze wiele nauczyc :D

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 31 maja 2005, 18:01

No Niklos zgadzam sie z Toba. Cabaj powinien wreszcie dostac szanse debiutu bo jak nie w takich meczach to kiedy ? Do USA tez polecial tylko jako turysta bo caly mecz rozegral dobrze dysponowany Boruc. Mozliwe jednak , ze Janosik nie chcial narazic sie na krytyke bo gdyby nasi nie wygrali nawet w towarzyskim meczu z Albania to atmosfera w druzynie nie byla by najlepsza.

Karwan OUT !

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 31 maja 2005, 18:14

serek408 pisze:No Niklos zgadzam sie z Toba. Cabaj powinien wreszcie dostac szanse debiutu bo jak nie w takich meczach to kiedy ? Do USA tez polecial tylko jako turysta bo caly mecz rozegral dobrze dysponowany Boruc. Mozliwe jednak , ze Janosik nie chcial narazic sie na krytyke bo gdyby nasi nie wygrali nawet w towarzyskim meczu z Albania to atmosfera w druzynie nie byla by najlepsza.

Karwan OUT !
Karwa to już w ogóle dno. Pełno nie wymuszonych strat piłek, wolny i jedyne co można napisać o nim na plus to... chęć do gry?! :wink:
Mecz z Albanią pokazał siłę naszej reprezentacji. Krzynówek biegał bo biegał, by się za bardzo nie zmęczyć. Rozumiem ich z jednej strony - był upał. Wiem jak męczy taka pogoda, ale to w końcu repr. Polski. Modlę się o dobry mecz z Azerami. Na dzień dzisiejszy wystawiłbym taki skład:
1.Dudek
2.Baszczu
3.Kłos
4.Głowacki(niestety wystapi BĄK)
5.Kiełbowicz
6.Smolarek(choć nie wiadomo czy zagra)
7.Sobolewski(na zmianę Radomski)
8.Szymkowiak
9.Krzynio
10.Franek(na zmianę Ślusarski)
11.Żuraw(na zmianę RASIAK)

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 31 maja 2005, 18:25

Ja zaznaczylem "mozliwe" dlatego ze ma szanse wyjsc z 2 miejsca i zagrac w barazach. Tutaj dopiero jest problem. Jesli trafi na latwo druzyne to przejdzie, a jesli na trudna to bedzie ciezko. Problem tylko jest w tym, "kto to jest latwa druzyna"?. Jesli trafi np. na Hiszpanie to watpie w awans. Moze tez przeciez wysc desposrednio z 2 miesca w grupie. :) .

ps.Obysmy zagrali na Mundialu i wygrali, zaprosilbym wtedy cale forum na piwo. :)

Niklos
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Niklos » 31 maja 2005, 22:35

Istnieje szansa by Polska z 2 miejsca bezpośrednio awansowała do Mistrzostw Świata , ale nie ma się co łudzić w naszej grupie oprócz angli są słabe zespoły , a w innych grecja,ukraina itp.

Pozdro @LL

Awatar użytkownika
nowok
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nowok » 01 cze 2005, 1:55

ciezko bedzie wejsc z drugiego miejsca, ten przywilej pewnie bedzie nalezal do grupy z czechami ... wlasnie albo czesi albo holandia wejdzie z drugiego miejsca, swietnie grają pokonują innych rywali a walke o pierwsze miejsce rozegrają pomiedzy sobą ... bedzie ciezko zdobyc wiecej punktow ... no ale jesli wygralibysmy z azerami, walią i austrią to całkiem mozliwe ... czuje ze bedzie dobrze i awansujemy, jak nie bezpozrednio z 2 miejsca to w barazach ... wkoncu mundial bedzie tak blisko !! musimy tam byc !!

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 01 cze 2005, 8:44

Czemu piszecie , ze tylko jedna druzyna awansuje z 2 miejsca ? Przeciez bezposrednio z 2 awansuje dwie ekipy :!: i miejmy nadzieje , ze jedna z niech bedzie Polska :!: FORZA JANAS

Awatar użytkownika
maciejdas26
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 01 cze 2005, 9:52

dla mnie to będzie wielki wstyd jeżeli nie awansujemy z tej grupy.Przecież po za Anglią to w naszej grupie same cieniasy jestem pewien ze awansujemy,w końcu mamy bardzo dobrą drużynę z Dudkiem ,Krzynówkiem czy Szymkowiakiem.
Pozdrawiam druzynę Pawła Janasa niech pokażą w Azejberdzanie kto jest najlepszy.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2072

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 cze 2005, 10:55

A ile jest drużyn w grupie Czechów i Holandii :?:
Bo jak 7 to dobra wiadomość, gdyż wtedy nie liczą się pkt zdobyte z ostatnia drużyną (czyli albo Czechy,albo Holandia miałyby odjete kilka pkt -zapewne 6)

w naszej grupie jest 6 druzyn więc u nas się pkt. nie odejmuje :wink:

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 01 cze 2005, 10:59

Mam złe przeczucia przed meczem z Azerami. Remis z Amiką, która przegrywała z Górnikiem Łęczna. Cienko. Myśle, że dotaniemy się do baraży, a tam już tylko szczęście w losowaniu musi nam sprzyjać.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”