Bayern Monachium (zbiorczy)

Piłka nożna w Niemczech | Rozgrywki ligowe: Bundesliga i Puchar Niemiec | Kluby: Bayern Monachium, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen | Reprezentacja Niemiec | Transfery oraz inne wydarzenia związane z niemiecką piłką nożną
ODPOWIEDZODP
Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk
Reputacja: 0

Bayern Monachium (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 26 gru 2004, 14:56

Tutaj możecie wyrażać swoje opinie na temat Bayernu Monachium...
Ostatnio zmieniony 27 gru 2004, 1:19 przez kama_reda, łącznie zmieniany 4 razy.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 26 gru 2004, 15:02

Moge powiedziec jedynie, że nie lubie tego klubu. To nie jest ten sam Bayern co kiedyś. W LM mysle, że sobie nie poradzą teraz, a w lidze mistrzem zostanie Schalke albo VFB Stuttgardt, ale zobaczymy bo moge sie mylic.

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 26 gru 2004, 18:26

Bayern jest dobrym klubem, ale bez Hitzfelda to nie to samo :)

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 26 gru 2004, 19:41

Bardzo fajny temacik ;]

Moja opinie kazdy zna , a kto nie zna niech sobie poczyta posty w tym dziale :)

ps. no to czekamy tylko na jakies watki i mam nadzieje ze oprocz mnie i brazzo wiecej osob przyczyni sie do jakiejs "kulturalnej wymiany zdań" :D

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 26 gru 2004, 20:24

nie lubie, baaaardzo nie lubie tego klubu !!! Nawet mi o nim nie przypominajcie. Onbok Realu to moj najbardzoej znienawidzony klub

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 26 gru 2004, 20:46

Nawet fajny jest Bayern...Ty lipa, że mają lipnego trenera. Magath robi piłkarzom, bardzo ciężkie treningi przez to niedługo piłkarze mogą coraz częściej łapać kontuzję!!!!Hitzfeld trochę był lepszy!!!!

Awatar użytkownika
brazzo
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brazzo » 27 gru 2004, 13:31

Mikusinski pisze:Nawet fajny jest Bayern...Ty lipa, że mają lipnego trenera. Magath robi piłkarzom, bardzo ciężkie treningi przez to niedługo piłkarze mogą coraz częściej łapać kontuzję!!!!Hitzfeld trochę był lepszy!!!!
lipny czy nie lipny ale wreszcie maja porzadny trening...hitzfeld ich zbytnio rozleniwil...co do treningow to sie juz skargi skonczyly bo widac efekty, sa wytrzymalsi fizycznie i graja do konca (patrz mecze z bvb i vfb :wink: )...

ps. tomusmc, tez mam nadzieje ze sie mylisz 8)

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 27 gru 2004, 13:45

Liczę na porażkę Bawarczyków w potyczce z Arsenalem :twisted: B ędzie srogi rewanż za mecz z 2001 roku :twisted:

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 27 gru 2004, 13:57

Ja zawsze kochałem, kocham i będe kochać BAYERN niezależnie od sytuacji w jakiej będą sie znajdować. To jest mój ukochany klub, i nigdy nie zamienie go na żaden inny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FC Bayern forever number one
You call us the champions of the world
FC Bayern forever number one
We're much better than the rest

Es war ein langer Weg
Wir wollten mehr von Anfag an
Das Spiel ist hart, doch wir sind dabei
Fur uns zahlt der Erfolg

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 27 gru 2004, 14:14

No tak samo jak ja Ten Klub bedzie zawsze w moim Sercu !!

P.S. Siemasz Kama to ja :)
olek j pisze:Liczę na porażkę Bawarczyków w potyczce z Arsenalem :twisted: B ędzie srogi rewanż za mecz z 2001 roku :twisted:
Jestem pewnien, że Arsenal dostanie baty !! Tak jak w 2001 roku :twisted:
Niech Arsenla lepiej zacznie myśleć o wyprzedzeniu Chelsea w lidze a o LM niech już zapomną !!

drag
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: drag » 27 gru 2004, 15:56

Arsenal nigdy nie dojdzie do finalu poki bayern gra!!! Bayern to jest przednia marka a arsenal to klub za zludnymi marzeniami o wygraniu LM:D Bayern w ostatnich paru latach doszedl do finalu 2 razy!!! i 2 razy byl lepszy!!! Man U. mialo farta a Bayern pecha , byl druzyna zdecydowanie lepsza !! Wszystko przez Boga - zemsta za czyny hitlera:D
Wedlug was kogo bayern powinien sprzedac i kupic?? czekam na wasze propozycje

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 27 gru 2004, 16:19

drag pisze:Arsenal nigdy nie dojdzie do finalu poki bayern gra!!! Bayern to jest przednia marka a arsenal to klub za zludnymi marzeniami o wygraniu LM:D Bayern w ostatnich paru latach doszedl do finalu 2 razy!!! i 2 razy byl lepszy!!! Man U. mialo farta a Bayern pecha , byl druzyna zdecydowanie lepsza !! Wszystko przez Boga - zemsta za czyny hitlera:D
Wedlug was kogo bayern powinien sprzedac i kupic?? czekam na wasze propozycje
hmmm moim zdaniem Arsenal ma wieksze szanse na dojscie do finlu niz bayern!!

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 27 gru 2004, 22:21

drag pisze:Arsenal nigdy nie dojdzie do finalu poki bayern gra!!!
coz za odwazne stwierdzenie :)
drag pisze: Bayern to jest przednia marka a arsenal to klub za zludnymi marzeniami o wygraniu LM:D!!!
po tych paru wyrazach idzie poznac jakie masz pojecie o pilce :) i dalszymi twoimi wypowiedziami nie warto sie przejmowac ;] heh....
drag pisze: Wszystko przez Boga - zemsta za czyny hitlera:D
no ale to chyba sie msci na innych ludziach tworzac takich jak ty ..... :roll:

ps. przepraszam FC BAYERN FANS ale te dane slowa kieruje tylko do tego oto "znawcy pilki noznej"

pozdro

Awatar użytkownika
brazzo
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brazzo » 27 gru 2004, 22:52

kostek pisze:Jest już spacjalny zbiorczy temat przeznaczony do dyskusji na temat Bayernu i tam was odsyłam
zamknales go gdy sie zaczelo rozkrecac, wiec kontynuuje tutaj 8)
olek j pisze:Samuel Kuffour powinieneś wiedzieć że śmierć jego córki wpłynęła poważnie na jego grę, a co do dziadka Scholla który ma bodajże 34 lata, już nie jest taki szybki i błyskotliwyjak z przed 3 czy 13 lat

hmm ciekawe...a co w arsenalu on o wszystkim zapomni i zacznie grac w pilke tak jak nigdy??..a co do scholla to bys sie zdziwil czlowieku...ostatnio gral tak jak by wiek na niego nie mial zadnego wplywu..szkoda tylko ze kontuzje go nie omijaja :(
kama_reda pisze:Całkowicie nie masz racji!!!!!!!!!!!!! Nie zgadzam sie z tobą, i sądze, że większośc także. Bayern jest najlepszym Niemieckim klubem czy ci to sie podoba czy nie

niektorzy to swiata poza bayernem nie widza 8)
LAZIO pisze:postawa typowego kibica bayernu !! moge Ci podac 3 lepsze kluby niz bayern

schalke
Werder
bayer
bayern to przeszlosc !!
postawa typowego przeciwnika bayernu :roll: ..hmm gdzies juz tu byla rozmowa o typowych fanach :lol:

drag
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: drag » 28 gru 2004, 0:47

Ktory z pilkarzy wedlug was powinien znalezc sie w bayerni??
Kompany - sr. obronca , bardzo mlody dobrze wyszkolony technicznie zawodnik Anderlechtu Bruksela
Owomoyela - pomocnik czy obronca?? jzu sam nie wiem , do rep zostal powolany jako obronca a na onecie w squadzie jest jako pomocnik , nie zmienia to faktu ze to dobry pilkarz, 4 bramki na koncie
Buckley - kolega klubowy Owomoyeli , az 10 bramek na koncie , lewy napastnik zchodzacy od srodka albo na skrzydlo
Petrov - zawodnik Wolsburga , bardzo dynamiczny , swietnie dosrodkowania , bramkostrzelny , 8 bramek i bodajze tyle samo asyst
D'Alesandro - Swietny rozgrywajacy , sprzydalby sie taki pilkarz , w sumie Ballack i Frings nie nadaja sie do roli rozgrywajacego , jak dla mnie swietny pilkarz , jeden z najlepszych , bije na glowe np Rosickiego
Ismael - swietny obronca Werderu , dobra gra glowa , strzela bramki i swietnie broni
Godni uwagi sa rownierz tacy pilkarze jak Valeron , Luque , Victor - byli koledzy klubowi Makaaya

Pamietaj, że Bayern lubi piłkarzy z zagranicy chociaż ciężko im bedzie kogoś zwerować....

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niemcy”