Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 sty 2008, 11:43
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Effi » 06 sty 2008, 13:08
Effi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 sty 2008, 14:36
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 sty 2008, 16:57
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 26 sty 2008, 17:01
Też nie widziałem początku i nie mam pojęcia. Oby nic poważnego, bo ostatnio gra bardzo dobrze. Boje się, że znowu straci forme.fieldy pisze:Nie widziałem od poczatku, co z Tomasem ? Sad
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 sty 2008, 17:04
z tego co sie orientuje to Tomas dopiero wrócił po kilku dniach przerwy spowodowanej jakimś nadciągnięciem, wrócił na mecz i po 8 minutach outguru pisze:. Oby nic poważnego, bo ostatnio gra bardzo dobrze. Boje się, że znowu straci forme.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: some1 » 26 sty 2008, 18:06
some1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 sty 2008, 19:01
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 26 sty 2008, 19:41
John Travolta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 sty 2008, 15:35
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 28 sty 2008, 17:25
:mać: Najbardziej się tego obawiałem. Chciałem zagrać z MU w tym pucharze, ale nie tak wcześnie. Jeszcze gramy na wyjeździe.ManU - Arsenal w V rundzie Fa Cup. Będzie mecz Cool
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 sty 2008, 17:39
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 28 sty 2008, 18:01
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 30 sty 2008, 13:22
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 30 sty 2008, 13:25
zgadzam sie z guru, w cieşkim okresie kiedy Liverpoolu i Chelsea graj� z pionkami i bed� mogli sobie poszczedza� graczy to my bedziemy musieli zapiperza� najlepszym sk�adem...Confused Do tego to co napisa� Filedy, w tej fazie pucharowej Ligi Mistrzów niemalşe na równi bed� kibicowa� United i Arsenalowi. Nie cierpi� tego Milanu i jego kibiców, którzy w lidze przez okr�g�y rok graj� piach, piach, piach i jeszcze raz piach...oszczedzaj�c wszystkich na Lige Mistrzów, a poźniej tacy "kibice" w Polsce zobacz� w TVP i chodz� i gledz�, şe s� najlepsz� druşyn� �wiata. Ja si� pytam co to za najlepsza druşyna �wiata, która u siebie w lidze nie wyrgywa pó� roku....<Sciana> Mam nadzieje, şe ich Arsenal pogoni, a jakby jeszcze nie uda�o im si� znowu pod koniec Serie A przeslizgna� na czwarte miejsce to by�bym w siódmym niebie.
Loczek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio