Manchester City (zbiorczy)

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Czy City drugi rok z rzędu zrobi treble?

1. Tak, z palcem w tyłku
1
13%
2. Tak, tylko dzięki petrodolarom
0
Brak głosów
3. Nie mają na to najmniejszych szans
4
50%
4. Nie wygrają żadnego tytułu
3
38%
Awatar użytkownika
fala
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Manchester City (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fala » 28 sie 2005, 14:54

Manchester City , klub który nie przegrał w Premiership od 12 kolejek ,
świetnie zaczęli nowy sezon 10 punktów po 4 kolejkach .
Zanosi się na to , że będzie głośno o Citizen w tym sezonie , będzie o czym dyskutować .
Warto się przyjżeć bliżej temu klubowi bo niedługo będzie ich można oglądać nie tylko w Premiership :)
Ostatnio zmieniony 28 sie 2005, 15:48 przez fala, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
MarcinGol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinGol » 28 sie 2005, 14:58

Prawdziwego faceta poznaje sie po tym jak konczy a nie rozpoczyna...

Zobaczymy co bedzie... ja im kariery nie wroze

Awatar użytkownika
DeViL DaM
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 28 sie 2005, 15:44

no nasi sasiedzi radza se calkiem dobrze ;) az sie nie moge doczekac jak ich pojedziemy w derbach :twisted:

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 29 sie 2005, 14:56

Warto się przyjżeć bliżej temu klubowi bo niedługo będzie ich można oglądać nie tylko w Premiership
Moze w Intertoto, bo przeciez nie w Lidze Mistrzow :) . Moze w UEFA, ale ja w to watpie. Dobry poczatek nie znaczy dobre miejsce pod koniec sezonu. Poczekamy, zobaczymy. Jak narazie sa na drogim miejscu.
Nie wiem po co kupili Yasser Husseina. Mlody pilkarz z Kataru. Nie wiem czy wniesie duzo do druzyny.

Awatar użytkownika
artur.makaveli
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: artur.makaveli » 06 wrz 2005, 21:51

ja uwazam ze man. City moze naprawde zagrac w tym sezonie dobra pilke lepsza niz w sezonie 2004/2005 co prawda pozbyli sie najlepszego u siebie Wrighta-Phillipsa ale zatrudnili Andy Cole czy Darius Vassel dwoch bdb napastnikow.

indianin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: indianin » 09 wrz 2005, 7:48

Menchester City zajmie w tabeli miejsce 5-6 i bedzie przyszłem sezoniegrał w pucharze uefa. Może znajdzie się w tedy jakiś super sponsor i zrobi z Menchester drugą Chelsea, albo przynajmniej klub, który co rak będzie grał w Lidze Mistrzów!!

Awatar użytkownika
shevcento
Rezerwowy
Rezerwowy

...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: shevcento » 09 wrz 2005, 9:17

Spokojnie Stuart Pearce zrobił dobrą i zgraną ekipe i mysle ze City spokojnie zajma miejsce grarantujące start w PUEFA, i prosze się nie zdziwić jezeli Citizen ograją Utd w derbach albo nie przegrają tego meczu, w tamtym sezonie ulegli u siebie 0-2 ale gdyby nie samobij Dunn'a mogłoby być ciekawie ...a co do Husseina trzeba dać mu szanse obecnie ogrywa sie w rezerwach i całkiem dobrze mu to wychodzi i myśle że może z niego byc duzo pożytku ale zobaczymy co pokaze czas...Jest Cole jest Vassell ale nie zapomnijmy jeszcze o Fowlerze który miał impronującą koncówke tamtego sezonu i gdy dojdzie do siebie po kontuzji będzie zagrożeniem dla kazdego bramkarza w premiership...

Awatar użytkownika
fala
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fala » 09 wrz 2005, 10:10

Jutrzejszy mecz da odpowiedż na to jak mocne jest City .
Derby Manchesteru zapowiadają się na najciekawsze spotkanie tej kolejki . Dodatkowego smaczku tej potyczce dodaje fakt powrotu na Old Traford Andiego Cole w barwach lokalnego rywala .
Citizen nie przegrali w Premierschip od 12 kolejek , walka o 13 mecz bez porażki zapowiada się emocjonująco , oby szczęsliwie się zakończyła .
Dla City jest to pierwszy mecz w tym sezonie z drużyną z wielkimi celami .
Przypominam , że City jako jedyni w ubiegłym sezonie nie przegrali z mistrzem Chelsea 1-0 , 0-0 . po pozbyciu się Keagana drużyna nie ma głupich porażek i liczę na to , że podobnie jak Everton w ubiegłym sezonie włączą się w walkę o grę w lidze mistrzów i wygryzą jednego z faworytów .

pilka
Ja tu tylko nabijam

Manchester City

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pilka » 10 wrz 2005, 23:53

Chcecie wiedzieć wszystko o Manchester City (i o tym że zremisowali z United) zapraszam na www.mancityfc.prv.pl

Awatar użytkownika
fala
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fala » 12 wrz 2005, 16:09

Po remisowym meczu w derbach Manchesteru coraz głośniej jest w mediach o City i trenerze Pearce . Media , które nie mogą się pogodzić z porażką reprezentacji Anglii , coraz bardziej rozpisują się o zmianie na stołku trenerskim . Ich głównym kandydatem na objęcie schedy po Erikssonie jest właśnie Steaurt Pearce , wybrany kilka dni wcześniej na najlepszego trenera miesiąca sierpnia .
Szwedowi trzeba życzyć awansu do MŚ , bo propozycja objęcia reprezentacji przez Steaurta jest nie do zaakceptowania dla kibiców Citizen , którzy po cichu liczą na zdobycie jakiegoś trofeum w tym sezonie .

pilka
Ja tu tylko nabijam

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pilka » 12 wrz 2005, 17:11

W sondarzach Stuart Pearce jest na drugim miejscu co do objecia posady z 29% na pierwszym mejscu jest trener BOltonu z 50% a co do tego objęcia tej posady to nie wpłynełoby to dobrze na klub bo SP miałby więcej do roboty

pilka
Ja tu tylko nabijam

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pilka » 18 wrz 2005, 22:54

Nie wierze co sie stało. 93 minuta rzut karny dla Boltonu i Speed strzela bramkę. Po co ta reka Dunne'a. 6 poprzeczek i 2 słupki MC i żadnje bramki, nie mozliwe !!!

Awatar użytkownika
fala
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fala » 19 wrz 2005, 9:57

Bolton miał dużo szczęścia .
Potwierdziło się stare porzekadło , że niewykorzystane sytuacje się mszczą . MC nie udało się poprawić serii meczy bez porażek , zakończyło się na 13 .
Szkoda tych punktów straconych , małe derby - .

pilka
Ja tu tylko nabijam

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pilka » 24 wrz 2005, 23:32

Trzecia porażka z rzędu przez 7 dni niech to tylko bedzie ostatnia Nieszczęsliwie z Boltonem ze wstydem z Doncaster i z Newcastle też słabo

Awatar użytkownika
fala
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fala » 02 paź 2005, 0:26

W dzisiejszym meczu piłkarze Citizen będą mieli okazje przełamać złą passę w meczu z Evertonem . Gracze z Liverpoolu nie prezentują się tak znakomicie jak w ubieglym sezonie , przegrali większość meczy w lidze , ostatnio wygrali w UEFA 1-0 z Dinamo Bukareszt , ale to był łabędzi śpiew po porażce 1-5 w pierwszym meczu . Czas nadrobić stracone punkty w ostatnich starciach .

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”