Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
22%
Wypie****
10
43%
Wywieźć na taczkach
8
35%
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 cze 2006, 23:38

Ostatnio zmieniony 23 wrz 2006, 12:53 przez Mentor, łącznie zmieniany 1 raz.

ATI
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 25 cze 2006, 8:57

Ja miałbym taką sugestię do któregoś z modów, żeby poprzerzucać głosy z poprzedniego tematu na ten, bo 8 osób zagłosowało w części pierwszej. Jeden dla Zokory pominćie, bo ja go oddałem przed chwilą.

el_nino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 25 cze 2006, 10:44

Swój głos też tutaj już oddałem, więc drugi głos na Zakorę też pomińcie.

A co do tematu, sądze że Manchester jeśli kupi Zakorę to linię pomocy będą mieć z głowy, Giggs, Zakora, Ronaldo, Alan Smith i inni... Manchester na pewno będzie walczył z Chelsea o triumf w Premiership, jednak będzie o trudnym zadaniem bo do walki włączy się również wzmocniony Arsenal.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 25 cze 2006, 10:54

ATI nie mamy takich możliwości. Chociaż wpadłeś na ciekawy pomysł. Manipulowanie wynikami ankiery :o Mmmm brzmi nieźle :roll:

Tak więc powtarzam - nie da się tego zrobić. Musicie zagłosować jeszcze raz. Nic trudnego :wink:

ATI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 25 cze 2006, 12:22

Według teamtalk - bardzo wiarygodnego źródła - Didier Zokora jest o krok od podpisania kontraktu ze Spursami. Więc chyba jego transfer do nas odpada. Może to być jednak oznaka, że Michael Carrick odejdzie z Tottenhamu i prawdopodobnie trafi do Man United, więc ten transfer jak najbardziej może być.

Według tegoż samego źródła Man United wraz z Chelsea toczą bitwę o pozyskanie Fernando Torresa. Trochę dziwne, że to właśnie the Blues włączyli się do walki o El Nino, bo jak sam Jose Mourinho powiedział - Didier Drogba będzie miał pewne miejsce u boku Schevy. Ciekawe również czy Torres przyjdzie do Man United, gdy zostanie RVN. Może będziemy grali 4-3-3, gdzie Cristiano Ronaldo zostanie cofnięty do środka pomocy. Taka ustawienie z pewnością byłoby bardzo ofensywne:

Rooney RVN Torres

Giggs Carrick C.Ronaldo

No ale pożyjemy zobaczymy....

Osobną kwestią jest to, że z Tottenhamu robi się naprawdę silna drużyna, a ich działania transferowe mogą przypominać to co dzieje się w OL. Jeżeli odejdzie Carrick jest następca w postaci Didiera Zokory. Tak więc możliwe, że w przyszłym sezonie w 1 czwórce Premiership znajdzie się właśnie zespół z White Hart Lane.

Metal99
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Metal99 » 25 cze 2006, 12:23

No i po planach Unietd ... Zokora przeszedł do Tottenhamu no i można powiedzieć, ze dobrze zrobił bo na grę na Manchesterze miałby małe szansę ale jak by się to potoczyło nie wiemy. Unietd chciało bardzo 3 graczy – Torresa, Zokore i Riberego tych dwóch ostatnich już do nich nie dołączy ale wydaje mi się, że Torres dojdzie do United. Co do sprawy Kerlona nie chcę aby on grał w United to jest wielki talent i nie może grać dla United .\!

ATI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 25 cze 2006, 13:20

Metal99 pisze:można powiedzieć, ze dobrze zrobił bo na grę na Manchesterze miałby małe szansę ale jak by się to potoczyło nie wiemy

To po co by mieli go kupować, żeby miał nie grac :?: Man United jest potrzebny od zaraz środkowy pomocnik i nic tego nie zmieni. A chyba lepszym jest Zokora, a niżeli O'shea :?: :lol:

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 25 cze 2006, 21:05

Metal99 pisze:Zokora przeszedł do Tottenhamu no i można powiedzieć, ze dobrze zrobił bo na grę na Manchesterze miałby małe szansę ale jak by się to potoczyło nie wiemy.
Zokora miałby małe szanse grać w pierwszym składzie Manchesteru? LoL. No chyba, że City... :lol:
BTW bardzo chciałem zobaczyć Zokore w trykocie United, ale jak sam Didier powiedział, tylko Tottenham złożył ofertę. Nie wiem po co na okrągło Zokora był łączony z Man Utd skoro żadnej konkretnej oferty nie było?
Metal99 pisze:Co do sprawy Kerlona nie chcę aby on grał w United to jest wielki talent i nie może grać dla United .\
Metal99 pisze:wydaje mi się, że Torres dojdzie do United
Teraz gdy do walki włączył się sam Roman Abramowicz (chciałoby się rzec - a nie mówiłem?!), wygląda na to, że w walce o tego utalentowanego napastnika mamy marne szanse wygrać. Milan, Chelsea i United - co wybierze Torres?
ATI pisze:Rooney RVN Torres

Giggs Carrick C.Ronaldo
Ty się nazywasz kibicem? Może tu jeszcze dorzucić grającego ofensywnie Cicinho, Sorina i zagrać trójką obrońców. Kurcze szkoda bo nie znam bramkarza grajacego ofensywnie... :roll: Może Chilaverta z emerytury ściągnąć? :?
Brawo! Nie dość, że napisałeś ustawienie mega ofensywne z trójką w ataku, to jeszcze skrzydowego Ronaldo (którego można zaliczyć jako napastnika), mającego zapędy ofensywne Giggsa i grającego jako środkowego (czyli mającego zadania w konstrukcji akcji i destrukcji) Carricka. Pomyśl człowieku (wiem, to brzmi dumnie w stosunku do Ciebie) zanim coś napiszesz.

Jestem zirytowany tym, że nie pozyskaliśmy Zokory. Diarra zapowiedział chęć gry w Realu, takze niepozostało nam zbyt dużo klasowych defensywnych pomocników do wyboru. BYć może jest szansa zakontraktowania Mascherano. Pozostaje jeszcze Muntari, Carrick.

Fergie, może juz pora zejść ze sceny?! :?

P.S. Mamo kiedy zobaczę pod podpisem ATI napis Zbanowany? :(

GO GO ORANJE :!: Cris :*

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 25 cze 2006, 22:30

Manumef pisze:Nie wiem po co na okrągło Zokora był łączony z Man Utd skoro żadnej konkretnej oferty nie było?
Niestety wielu zawodnikow jest laczonych z MU i zreszta Fergie sam o tym informuje tylko on jest tak zdecydowany, ze w koncu kupi jakiegos Djembe :wink:
Manumef pisze:Fergie, może juz pora zejść ze sceny?!

P.S. Mamo kiedy zobaczę pod podpisem ATI napis Zbanowany?

Fergie powinien juz dwa sezony temu odejsc, niestety trzyma sie stolka i to mocno :P
Co do drugiego takze sie niemoge doczekac :twisted:

Co do samych transferow to jesli Chelsea jest zainteresowana Torresem to napewno go kupi, Ribery juz pewnie ma kontrakt z OL, Diarra wybierze jesli odejdzie oferte Madrytu, Zokora w Tottenhamie :arrow: wiec ostre zapowiedzi o transferach Alexa znow spelzly na niczym.
A mowiono ile to Ferguson nie bedzie mial na transfery, moze i ma tylko pewnie nie wie na co to wydac :oops:

Awatar użytkownika
Adi_LFC
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 25 cze 2006, 23:06

Messi E2 Ronaldinho pisze:Co do samych transferow to jesli Chelsea jest zainteresowana Torresem to napewno go kupi
Może sam Torres tego błędu nie popełni.

Co do samych transferow to jesli Chelsea jest zainteresowana Torresem to napewno go kupi, Ribery juz pewnie ma kontrakt z OL, Diarra wybierze jesli odejdzie oferte Madrytu, Zokora w Tottenhamie

Jeszcze należy do tego grona 'wybrańców' Carrick ,który zapewne też zostanie w Tottenhamie.

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 654

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 25 cze 2006, 23:58

Nic mi nie wiadomo o kontrakcie Riberiego,Diarra może w ogóle nie odejść patrząc na to że nie ma jak Zokory kupic :>
Torres nie bułka nie można go kupić

ATI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 26 cze 2006, 0:06

Manumef pisze:Zokora miałby małe szanse grać w pierwszym składzie Manchesteru? LoL. No chyba, że City...
BTW bardzo chciałem zobaczyć Zokore w trykocie United, ale jak sam Didier powiedział, tylko Tottenham złożył ofertę. Nie wiem po co na okrągło Zokora był łączony z Man Utd skoro żadnej konkretnej oferty nie było?

Ty jesteś taki głupiutki czy tylko udajesz. Nie wiesz, że to prasa spekuluje i to większość celów transferowych wymyślają dziennikarze. Transfer Parka czy vdS wyszedł praktycznie z dnia na dzień, a komunikat pojawił się na oficjalnej stronie Man United w wydanym przez włodzarzy oświadczeniu. Tak samo pewnie nikt nawet nie słyszał, że Kapo prawie podpisał kontrakt z ManU. Dopiero po okienku transferowym sam Francuz powiedział, że kluby nie zdążyły dokończyć formalności przed końcem stycznia i dlatego jego transfer nie wypalił.

A co do mojego ustawienia, wybacz ale ty chyba trenerem nie jesteś i nie tobie to oceniać. Chelsea od przyszłego sezonu diametralnie zmieni taktykę. Mówi się, że nie będą grać skrzydłowymi, a środek zajmie Ballack - Lampard - Makelele - Essien. Stąd powstałą moja paka. Najwyraźniej jednak ty wolisz grać tradycyjnie po Fergusonowemu 4-4-2 z środkiem O'shea - Smith's.

P.S. Boże czego tacy ludzie żyją na tym świecie jak manumef.

Awatar użytkownika
Wosek07
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wosek07 » 26 cze 2006, 0:07

Messi E2 Ronaldinho pisze:Chelsea jest zainteresowana Torresem to napewno go kupi

Nie wiadomo czy sam Torres będzie chciał przejść. Niech on jeden nie poleci na kase.
Czy tylko ja to widze czy ktoś jeszcze, że Chelsea chce zawodników tych którymi interesuje się ManU? Ballack, Robben, Duff, Essien, Mikel, J.Cole, a teraz Torres? Czy to nie dziwne :? Mnie to już irytuje

Awatar użytkownika
Adi_LFC
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 26 cze 2006, 8:49

Wosek07 pisze:
Messi E2 Ronaldinho pisze:Chelsea jest zainteresowana Torresem to napewno go kupi

Nie wiadomo czy sam Torres będzie chciał przejść. Niech on jeden nie poleci na kase.
Czy tylko ja to widze czy ktoś jeszcze, że Chelsea chce zawodników tych którymi interesuje się ManU? Ballack, Robben, Duff, Essien, Mikel, J.Cole, a teraz Torres? Czy to nie dziwne :? Mnie to już irytuje
Niektórzy sądzą ,że Chelsea 'wykupuje' zawodników ,by rywal nie mógł się wzmocnić.Teoretycznie to możliwe ,bo kasy im napewno nie brakuje.A jak jest to nie wiem.

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 26 cze 2006, 13:34

ATI pisze:Rooney RVN Torres

Giggs Carrick C.Ronaldo

No ale pożyjemy zobaczymy....

Nie wiem, jak Ty sobie wyobrażasz kolejny sezon z Holendrem w ataku. Owszem, sam piłkarz ostatnio na łamach prasy wypowiadał się, iż chciałby pozostać w Manchesterze, ale znając Fergusona, tak sie nie stanie.
Giggs w pierwszej jedenastce ? Chyba przez 1/4 sezonu i to co najwyżej. Nie wytrzyma, jest za stary.,

ATI pisze:można powiedzieć, ze dobrze zrobił bo na grę na Manchesterze miałby małe szansę ale jak by się to potoczyło nie wiemy

Małe szanse? A kto według Ciebie zamiast niego miałby grać na tej pozycji? To, że się kupuje Klebersona i Djembe kiedy linia pomocy jest już obsadzona to jedno, ale kiedy nie ma defensora, a środek pomocy wygląda jak wygląda właśnie po to ściągnięto by Zokorę. Wyobraź to sobie sobie ... :lol:
ATI pisze:Ty jesteś taki głupiutki czy tylko udajesz. Nie wiesz, że to prasa spekuluje i to większość celów transferowych wymyślają dziennikarze.
A skąd wiesz, że większość celów transferowych wymyśla prasa? W oparciu o słowa włodarzy Manchesteru, Fergusona i innych piłkarzy nie prasa wymyśla wszystko, a jedynie podpiera się tymi cytatami.
Ferguson gada dużo, mało robi. Zobaczymy, co będzie po Mistrzostwach.

ATI pisze:P.S. Boże czego tacy ludzie żyją na tym świecie jak manumef.

Pewnie z tego samego powodu, dla którego żyje ATI :lol: Amen.
Wosek07 pisze:Nie wiadomo czy sam Torres będzie chciał przejść. Niech on jeden nie poleci na kase.
Czy tylko ja to widze czy ktoś jeszcze, że Chelsea chce zawodników tych którymi interesuje się ManU? Ballack, Robben, Duff, Essien, Mikel, J.Cole, a teraz Torres? Czy to nie dziwne Confused Mnie to już irytuje
Nie wiem, czy to jest trafne spostrzeżenie. Przecież zawsze jest tak, że kiedy jakiś piłkarz znajdzie się w ogniu fleszy i płonących guzików klawiatury wszyscy łączą go z Manu, Realem, Chelsea itd itp. I to chyba nie jest raczej tak, że działacze z Mourinho na czele starają się za wszelką cenę pozyskać zawodników, mających szansę na kontrakt w United. Poprostu, w Chelsea kiedy się o kimś mówi, to na poważnie. A w Manchesterze wszystko jest na poważnie tylko w wypowiedziach, bo w czynach ... echo.
Adi_LFC pisze:A jak jest to nie wiem.

No to po co piszesz, skoro nie wiesz? :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”