Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 cze 2006, 23:38
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 25 cze 2006, 8:57
ATI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 25 cze 2006, 10:44
el_nino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 25 cze 2006, 10:54
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 25 cze 2006, 12:22
ATI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Metal99 » 25 cze 2006, 12:23
Metal99
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 25 cze 2006, 13:20
Metal99 pisze:można powiedzieć, ze dobrze zrobił bo na grę na Manchesterze miałby małe szansę ale jak by się to potoczyło nie wiemy
ATI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 25 cze 2006, 21:05
Zokora miałby małe szanse grać w pierwszym składzie Manchesteru? LoL. No chyba, że City...Metal99 pisze:Zokora przeszedł do Tottenhamu no i można powiedzieć, ze dobrze zrobił bo na grę na Manchesterze miałby małe szansę ale jak by się to potoczyło nie wiemy.
Metal99 pisze:Co do sprawy Kerlona nie chcę aby on grał w United to jest wielki talent i nie może grać dla United .\
Teraz gdy do walki włączył się sam Roman Abramowicz (chciałoby się rzec - a nie mówiłem?!), wygląda na to, że w walce o tego utalentowanego napastnika mamy marne szanse wygrać. Milan, Chelsea i United - co wybierze Torres?Metal99 pisze:wydaje mi się, że Torres dojdzie do United
Ty się nazywasz kibicem? Może tu jeszcze dorzucić grającego ofensywnie Cicinho, Sorina i zagrać trójką obrońców. Kurcze szkoda bo nie znam bramkarza grajacego ofensywnie... Może Chilaverta z emerytury ściągnąć?ATI pisze:Rooney RVN Torres
Giggs Carrick C.Ronaldo
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 25 cze 2006, 22:30
Niestety wielu zawodnikow jest laczonych z MU i zreszta Fergie sam o tym informuje tylko on jest tak zdecydowany, ze w koncu kupi jakiegos DjembeManumef pisze:Nie wiem po co na okrągło Zokora był łączony z Man Utd skoro żadnej konkretnej oferty nie było?
Manumef pisze:Fergie, może juz pora zejść ze sceny?!
P.S. Mamo kiedy zobaczę pod podpisem ATI napis Zbanowany?
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 25 cze 2006, 23:06
Może sam Torres tego błędu nie popełni.Messi E2 Ronaldinho pisze:Co do samych transferow to jesli Chelsea jest zainteresowana Torresem to napewno go kupi
Co do samych transferow to jesli Chelsea jest zainteresowana Torresem to napewno go kupi, Ribery juz pewnie ma kontrakt z OL, Diarra wybierze jesli odejdzie oferte Madrytu, Zokora w Tottenhamie
Adi_LFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 25 cze 2006, 23:58
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 26 cze 2006, 0:06
Manumef pisze:Zokora miałby małe szanse grać w pierwszym składzie Manchesteru? LoL. No chyba, że City...
BTW bardzo chciałem zobaczyć Zokore w trykocie United, ale jak sam Didier powiedział, tylko Tottenham złożył ofertę. Nie wiem po co na okrągło Zokora był łączony z Man Utd skoro żadnej konkretnej oferty nie było?
ATI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wosek07 » 26 cze 2006, 0:07
Messi E2 Ronaldinho pisze:Chelsea jest zainteresowana Torresem to napewno go kupi
Wosek07
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 26 cze 2006, 8:49
Niektórzy sądzą ,że Chelsea 'wykupuje' zawodników ,by rywal nie mógł się wzmocnić.Teoretycznie to możliwe ,bo kasy im napewno nie brakuje.A jak jest to nie wiem.Wosek07 pisze:Messi E2 Ronaldinho pisze:Chelsea jest zainteresowana Torresem to napewno go kupi
Nie wiadomo czy sam Torres będzie chciał przejść. Niech on jeden nie poleci na kase.
Czy tylko ja to widze czy ktoś jeszcze, że Chelsea chce zawodników tych którymi interesuje się ManU? Ballack, Robben, Duff, Essien, Mikel, J.Cole, a teraz Torres? Czy to nie dziwne Mnie to już irytuje
Adi_LFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 26 cze 2006, 13:34
ATI pisze:Rooney RVN Torres
Giggs Carrick C.Ronaldo
No ale pożyjemy zobaczymy....
ATI pisze:można powiedzieć, ze dobrze zrobił bo na grę na Manchesterze miałby małe szansę ale jak by się to potoczyło nie wiemy
A skąd wiesz, że większość celów transferowych wymyśla prasa? W oparciu o słowa włodarzy Manchesteru, Fergusona i innych piłkarzy nie prasa wymyśla wszystko, a jedynie podpiera się tymi cytatami.ATI pisze:Ty jesteś taki głupiutki czy tylko udajesz. Nie wiesz, że to prasa spekuluje i to większość celów transferowych wymyślają dziennikarze.
ATI pisze:P.S. Boże czego tacy ludzie żyją na tym świecie jak manumef.
Nie wiem, czy to jest trafne spostrzeżenie. Przecież zawsze jest tak, że kiedy jakiś piłkarz znajdzie się w ogniu fleszy i płonących guzików klawiatury wszyscy łączą go z Manu, Realem, Chelsea itd itp. I to chyba nie jest raczej tak, że działacze z Mourinho na czele starają się za wszelką cenę pozyskać zawodników, mających szansę na kontrakt w United. Poprostu, w Chelsea kiedy się o kimś mówi, to na poważnie. A w Manchesterze wszystko jest na poważnie tylko w wypowiedziach, bo w czynach ... echo.Wosek07 pisze:Nie wiadomo czy sam Torres będzie chciał przejść. Niech on jeden nie poleci na kase.
Czy tylko ja to widze czy ktoś jeszcze, że Chelsea chce zawodników tych którymi interesuje się ManU? Ballack, Robben, Duff, Essien, Mikel, J.Cole, a teraz Torres? Czy to nie dziwne Confused Mnie to już irytuje
Adi_LFC pisze:A jak jest to nie wiem.
Loczek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio