Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 14 lut 2005, 15:50
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 14 lut 2005, 19:20
nie martw sie pasztet ja tez tak mam chociaz nie wiem od czgo to zalezy i czym jest spowodowanePasztet pisze:a ja nie moge wejść w menu "szukaj"wyskakuje jakieś debug mode cośtam mysql
![]()
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 20 lut 2005, 14:41
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 25 lut 2005, 1:52
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 25 lut 2005, 15:23
Zapewne korzystałeś z paska trzydziestu (czy ilu) ostatnich odpowiedzi. Wjedź w dział Hiszpania i wybierz temat a zapewne wtedy będzie on działał.Figo11 pisze:Gdy chcę wejsć do tematu Barcelona-dookola klubu wyskakuje mi tekst
"Nie istnieją żadne posty dla tego tematu"
Kotek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 16 kwie 2005, 15:14
Kod: Zaznacz cały
Przykro nam, ale przestrzeń dyskowa dla załączników została wyczerpana. Skontaktuj się z Administratorem jeżeli masz jakieś pytania.Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 16 kwie 2005, 15:25
BUNCH
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 16 kwie 2005, 15:54
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzidzius » 16 kwie 2005, 17:50
Tak jak tam napisane - wykorzystano przestrzeń dyskową na załączniki (nie, że dla Twojego konta bo jak słusznie zauważyłeś do limitu jeszcze daleko) ale ogólnoe dla całego forum, chwilowo zwiększam ten limit o pare MB.zawdi pisze:dobra, mam problem!!!!
chcialem dodac jeszcze kilka azjatek do tematu "brunetki, blondynki, ...", a tu pojawia sie komunikat:co jest???Kod: Zaznacz cały
Przykro nam, ale przestrzeń dyskowa dla załączników została wyczerpana. Skontaktuj się z Administratorem jeżeli masz jakieś pytania.
dzidzius
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 19 kwie 2005, 19:41
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 19 kwie 2005, 20:26
da sie, tylko potem przez ok. 10 minut masz nieaktywne kont. pozniej przychodzi ci mail, z linkiem do reaktywowania konta i znow wszystko gramathiasek12 pisze:mam nastepujacy problem czy da sie zmienic e-mail w profilu bo tamtego juz nei mam a na tamten mi sie wysyla ze dostalem w czy nowa wiadomosc jak chce to zmnic w profilu to pisze ze podaje inny niz przy rejestracji czy da sie to zmnic
Kuchar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 19 kwie 2005, 20:36
wazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 19 kwie 2005, 20:38
Kuchar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 20 kwie 2005, 15:03
ale ja wlasnie nie moge zmienic w profilu e-maila bo pisze ze jest inny niz przy rejestracji i mam podac tamtenKuchar pisze:da sie, tylko potem przez ok. 10 minut masz nieaktywne kont. pozniej przychodzi ci mail, z linkiem do reaktywowania konta i znow wszystko gramathiasek12 pisze:mam nastepujacy problem czy da sie zmienic e-mail w profilu bo tamtego juz nei mam a na tamten mi sie wysyla ze dostalem w czy nowa wiadomosc jak chce to zmnic w profilu to pisze ze podaje inny niz przy rejestracji czy da sie to zmnic
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 20 kwie 2005, 17:49
hmm... moze sprobuj podac tamten i potem on bedzie chcial ten inny. chociaz nie wiem mi bez niczego takiego dalo sie zmienic e-mail'amathiasek12 pisze:ale ja wlasnie nie moge zmienic w profilu e-maila bo pisze ze jest inny niz przy rejestracji i mam podac tamtenKuchar pisze:da sie, tylko potem przez ok. 10 minut masz nieaktywne kont. pozniej przychodzi ci mail, z linkiem do reaktywowania konta i znow wszystko gramathiasek12 pisze:mam nastepujacy problem czy da sie zmienic e-mail w profilu bo tamtego juz nei mam a na tamten mi sie wysyla ze dostalem w czy nowa wiadomosc jak chce to zmnic w profilu to pisze ze podaje inny niz przy rejestracji czy da sie to zmnic
Kuchar
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio