kostek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: madrid_fan » 20 gru 2005, 21:50
Każdy trener przez to prechodził... Pozatym ja wierzę w Lopeza Caro. On pracuje w Madrycie już 5 lat i znacały system tam panujący. Miałem "przyjemność" oglądać ostatni mecz (z Osasuną) i niestety zawiodłem się trochę na nim bo miałem nadzieję że odważy się ściągnąć nic nie grającego Ronaldo i wstawić za niego młodego Soldado... Ja dalej podtrzymuję że najlepszym kandydatem byłby Le Guen. Pozatym pasowałoby kupić kogoś kto by uporządkował grę Realu w środku pola. Wierzę że takim piłkarzem okaże się Ballack ale nie jestem do końca przekonany co do tego transferu...RoRo pisze:Tylko zauwaz ze Le Guen pracujac w Lyonie nie mial zadnych graczy swiatowego formatu wiec lepiej szlo by mu prowadzac sredniaka i promowac jego zawodnikow. Nie wiem czy poradzilby sobie z gwiazdeczkami ktore nic nie graja (Beckham), zawodnikami ktorzy bardzo sie przysluzyli (Zidane, Carlos) ale graja teraz przecietnie. Nie wiadomo czy potrafilby poslac ich z torbami na lawke i wpuscic Robinho, Soldado czy nawet De La Reda. Poslac ich na swoje miejsce potrafilby tylko Mourinho bo on nie ma skrupułów, ale Mourinho nigdy nie poprowadzi Realu. Moim zdaniem powinno sie najpierw Real oczyscic ze zbednych zawodnikow i stopniowo wprowadzac nowych (Cassano-choc i on gwiazdorzy, Cicinho czy J.Baptiste ktory tak wspaniale gral w Sevilli).
Zobaczymy po sezonie jak bedzie sobe dawal rade obecny trener Realu, a jak nie podola zadaniu to zarzad bedzie mial nie lada problem
madrid_fan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 20 gru 2005, 22:39
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 20 gru 2005, 23:28
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 20 gru 2005, 23:33
makis pisze:Swiadomosc tego ze zostaje do konca sezonu powinna dac mu pewnien komfort pracy
makis pisze:Maxwell jest juz ponoc po slowie z Interem
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 21 gru 2005, 0:45
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 21 gru 2005, 20:48
snake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 21 gru 2005, 21:00
herdek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 21 gru 2005, 21:12
Zwłaszcza Ronaldo który w każdym z poprzednich sezonów był jednym z najlepszych strzelców La Liga. Becks też grał dobrze, ale w pierwszych sezonach po przybyciu do Madrytu.herdek pisze:Beckham, Ronaldo, Woodgate to moim zdaniem pieniądze wyrzucone w błoto.
W tym momencie powiem wprost. Przegiąłeś pałe. Jeden z najlepsych (jeśli nie najlepszy) piłkarz dekady który przez lata brylował w Madrycie tak jak obecnie Ronaldinho w Barcy to pieniądze wyrzucone w błoto [*] Trochę grał na światowym poziomie [*]herdek pisze:Mozna dołączyć do nich Zidana, jednak on troche grał na świetnym poziomie.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 21 gru 2005, 21:15
Co Ty gadasz?? W błoto wyrzucone pieniadze zostały tylko na Woodgate'a. Beckham w sumie się spłacił, może nie do końca, Ronaldo też. A Zidane troche grał na światowym poziomie?? NIe troche, a większośc swojej kariery grał na najwyższym poziomie.herdek pisze:Real już drugi sezon nic nie gra. Jeśli nie zostaną wprowadzone w tym klubie zmiany to będzie Realowi bardzo ciężko się podnieść. Beckham, Ronaldo, Woodgate to moim zdaniem pieniądze wyrzucone w błoto. Mozna dołączyć do nich Zidana, jednak on troche grał na świetnym poziomie. Także tą czwórkę sprzedać, a kupić dwóch konkretnych zawodników. Baptista niech zostanie, bo może w każdej chwili się podnieśc.
To moje zdanie na temat Realu!
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: unojedrzej » 21 gru 2005, 21:17
unojedrzej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 21 gru 2005, 22:00
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 21 gru 2005, 22:00
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 21 gru 2005, 22:14
Toudinho pisze:Klapa totalna klapa! Chyab Lopez Caro pozegna się z posadą, Raicing Santander przyjezdza an SB i wywozi 3 ptk heh smeich na sali...12 druzyna ligi . Dobrze że jutro nie mam fizy z pewnością sor fan Realu walną by sprawdzian. Heh koles jest przegięty, po kazdym niepowodzeniu Realu albo farbuje wlosy na bląd bądź ścina sie na łyso...czesto jest łysy...
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jones » 21 gru 2005, 23:21
Jones
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio